Videoproiector BenQ GV1, LED, Bluethooth Speakers, FWVGA 200 lumeni, WiFi, 100.000:1, 30.000ore, 5W, USB-C, inclusiv baterie

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Videoproiector BenQ GV1, LED, Bluethooth Speakers, FWVGA 200 lumeni, WiFi, 100.000:1, 30.000ore, 5W, USB-C, inclusiv baterie de la BENQ

Bucurati-va oriunde de divertismentul wireless impreuna cu prietenii



Divertisment oriunde ati fi
Distractie wireless chiar in mana dvs.


Luminati-va intalnirile, in spatii de lucru si de joaca, indiferent de cadru, proiectorul BenQ GV1 portabil cu baterii va lumina orice spatiu. Proiectat pentru divertisment wireless, GV1 transmite instantaneu filme, videoclipuri, muzica si multe altele cu cele mai recente conectivitati Wi-Fi, Bluetooth si USB-C.



Puneti petrecerea in lumina

GV1 permite o conexiune fara probleme pentru a pune in lumina instantaneu orice petrecere. Solutia fara cablu GV1 ofera moduri Wi-Fi si hotspot pentru a va bucura de divertisment nelimitat.



Ideal pentru gaming wireless

Indeplinind nevoile gamerului din dvs., GV1 va ofera Wi-Fi dual-band (2.4G / 5G), permitandu-va sa jucati jocuri mobile la viteza mare cu o conexiune stabila.



Luati sala de fitness cu dvs.

Mariti dimensiunea ecranului cu oglindirea ecranului de pe dispozitivul mobil, deschideti un canal YouTube de sport si oferiti-va sentimentul unei sali de gimnastica personala chiar in confortul propriei dvs. camere de zi.



Divertisment in stilul dvs.

Urmariti retetele preferate pe retelele de socializare, gatiti pas cu pas prin proiectie wireless. GV1 se incadreaza in programul dvs. cu usurinta, oriunde va aflati. Divertisment in stilul dvs.



Nu este doar un proiector, dar si un difuzor Bluetooth

La atingerea unui buton, GV1 se transforma intr-un difuzor Bluetooth, oferind muzica foarte clara oriunde ati merge. Difuzorul sau incorporat si puternic de 5 wati umple camera, iar totul fara cabluri.



Configurare simpla in doar cateva secunde

GV1 include o balama comoda inclinata si o corectie automata a deformarii trapezului, permitandu-va sa proiectati imaginea de ansamblu la inaltimea perfecta, mentinand imaginile drepte si intr-un patrat pentru a vizualiza in mod confortabil.



Vizionare fara griji

Durata de viata a bateriei de 3 ore de la GV1 va ofera mult timp sa va bucurati de filmele de lunga durata cu prietenii si familia, sa aruncati o privire peste spectacolele dvs. preferate, sa va alaturati vreunui joc sau chiar sa va jucati singur pe ecranul de mari dimensiuni.



Ultima conectivitate pentru modelele de trend

Cu cele mai recente telefoane, tablete si laptop-uri care trec la USB-C, GV1 se afla in fruntea acestei tendinte. Aceasta caracteristica la indemana va permite chiar sa redati videoclipuri si muzica de pe o unitate flash USB.



Combinati-l cu decorurile dvs. de acasa

Cu dimensiunile sale compacte si profilul elegant, GV1 este o centrala de putere si divertisment ambalata in marimea unei cani mari de cafea.



CARACTERISTICI GENERALE

Distanta proiectie Normal
Segment Portabil
Lumeni 200
Rezolutie nativa 854 x 480
Contrast 100,000 : 1
Diagonala maxima imagine (m) 2.5
Diagonala minima imagine (m) 0.76
Durata de viata lampa (ore) 20,000 / 30,000 ore (Normal / Eco)
Tehnologie DLP
Functii Bluetooth
Aspect imagine 16: 9
Conectori Micro USB
Conexiune retea Wi-Fi
Difuzoare 1 x 5 W
Reproducere culori (milioane) 16.7 milioane

VIDEO

Dimensiuni (W x D x H mm) 80 x 155 x 80 mm
Greutate (Kg) 0.708
Telecomanda Da
Accesorii incluse Cablu alimentare Manual de utilizare
Putere consumata (W) 24
Nivel zgomot (dB) 28
Vezi mai mult

  • Caracteristici Generale
    • Tehnologia de afisare
      DLP
    • Lumeni
      200
    • Rezolutie nativa
    • Contrast
      100.000:1
    • Durata de viata lampa mod economic (ore)
      30000
    • Durata de viata lampa mod normal (ore)
      20000
    • Culori afisate
      16.7 milioane

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.