Videoproiector BenQ MX731, VGA, 4000 lumeni, Contrast 20 000:1, 2xHDMI, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Videoproiector BenQ MX731, VGA, 4000 lumeni, Contrast 20 000:1, 2xHDMI, Alb de la BENQ

Calitate superba a imaginii

Claritate stralucitoare in camere de conferinte luminoase de dimensiuni medii

 

4000 de lumeni de luminozitate ridicata permit prezentari confortabile, pentru a promova discutiile, colaborarea si luarea de notite in sali de sedinte bine iluminate, cu o capacitate de pana la 10 participanti. Luminanta ridicata permite participantilor asezati mai in spate sa vada clar diapozitivele si sporeste calitatea imaginii cu culori vibrante pentru imagini si clipuri video, precum si texte clare si detalii fine.

 

 

Contrast inalt pentru text clar

 

Avand un contrast si un factor de umplere al pixelului cu mult peste media din industrie, videoproiectorul BenQ produce imagini de o claritate uimitoare avand culoarea neagra reprodusa perfect, pentru detalii de exceptie in prezentarile ce contin texte, grafice si linii subtile. Factorul de umplere ridicat accentueaza claritatea si diferenta intre alb si negru, evidentiaza imaginile colorate si reduce oboseala ochilor, pentru ca audienta sa ramana concentrata asupra continutului prezentarii.

 

 

Cititor USB pentru prezentari PC-Less

 

Sprijinind o gama larga de fisiere, inclusiv fisiere de tip JPEG, PDF, Microsoft Word, Excel si PowerPoint, portul MX731 USB de tip A permite prezentatorilor sa proiecteze cu usurinta imagini sau documente fara a fi nevoie de un laptop.

 

Prezentarea in retea prin aplicatia QCast

 

MX731 poate fi asociat cu Aplicatia QCast pentru a prezenta de pe PC sau dispozitive inteligente. Aplicatia QCast ajuta utilizatorii sa proiecteze direct o gama larga de fisiere, inclusiv fotografii, fisiere PowerPoint, Word, Excel si PDF de pe calculatoare sau dispozitive inteligente pe ecranul mare. Aplicatia QCast vine, de asemenea, cu alte functii benefice pentru a spori eficienta si confortul dvs. in cadrul intalnirilor.

 

Prezentari wireless simple cu WDRT8192 optional

 

Echipat cu disponibilitate WiFi, MX731 permite o proiectie wireless convenabila prin aplicatia QCast de pe PC sau dispozitivele mobile prin conectarea unui dongle wireless USB* la un port specific din spatele proiectorului numit „WIRELESS DONGLE”.

*Dongle-ul wireless USB WDRT8192 este un accesoriu optional

 

   

Divizarea ecranului si controlul eficient al intalnirilor

 

MX731 permite proiectarea de pe pana la patru PC-uri sau dispozitive inteligente prin aplicatia QCast, permitand astfel partajarea mai eficienta a ideilor. Aplicatia QCast are o interfata extrem de usor de utilizat, permitandu-i gazdei intalnirii sa controleze accesul altor moderatori la prezentarile wireless si sa aloce pozitiile de afisare, asigurand intalniri eficiente si fara probleme.

 

Compatibilitate complexa de control LAN

 

Proiectoarele business BenQ sunt pe deplin compatibile cu principalele sistemele de control pentru proiectoare, inclusiv Crestron, AMX, PJ-Link si Extron Control IP Link, pentru controlul retelei prin LAN, facand simpla integrarea in retelele locale. De asemenea, sustine RS-232 pentru instalatii fiabile pe distante lungi de pana la 15 metri, pentru situatii fara LAN.

 

   

Corectie 2D pentru orice aliniere a unghiurilor

 

Ajustand vertical si orizontal imaginea proiectata, pentru a remedia distorsiunea trapezoidala atunci cand proiectorul este inclinat sau decalat fata de centrul ecranului, corectia 2D compenseaza orice unghi sau pozitie de proiectie. Proiectorul poate fi amplasat fara probleme oriunde pe o masa in forma de u, sporind astfel libertatea de prezentare si experientele optime de vizionare.

   

Reglajul colturilor imaginii permite optimizarea oricarei suprafete

 

O modalitate flexibila si convenabila de a alinia imaginile perfecte, functia Reglajul colturilor imaginii ajusteaza fiecare dintre cele patru colturi ale unei imagini in mod independent. Atunci cand proiectati pe spatii neuniforme sau restrictionate intr-un anumit cadru, functia Reglajul colturilor imaginii corecteaza dimensiunile imaginii pentru rezultate profesionale in orice instalare.

   

BenQ MDA asigura controlul mai multor proiectoare

 

Software-ul de administrare a afisajului multifunctional BenQ (MDA) ofera o gestionare puternica centralizata a mai multor proiectoare, inclusiv proceduri automate de deschidere si inchidere pentru spatiile publice, pornire si oprire cu comanda la distanta si programare pentru institutii si corporatii.

 

   

Economisirea energiei, optimizarea ecologica

 

Sistemul BenQ Eco Cycle elimina risipa de energie, reduce timpul necesar pornirii videoproiectorului si micsoreaza cazurile de mentenanta, pentru reducerea costurile totale asociate detinerii.

 

Eco Cycle System

 

A. Mod SmartEco™: Modul SmartEco™ analizeaza continutul de intrare pentru a determina luminozitatea necesara pentru o performanta optima a culorilor si contrastului, economisind o putere de pana la 70% a lampii, oferind in acelasi timp cea mai buna calitate a imaginii fara compromisuri.

B. Modul Eco Blank: Cand proiectorul nu detecteaza niciun fel de sursa, modul Eco Blank se activeaza automat dupa 3 minute de inactivitate pentru a elimina distragerile si pentru a economisi energie.

C. Oprire automata: Proiectoarele business BenQ se opresc dupa 20 de minute de inactivitate pentru a elimina risipa de energie si preocuparile profesorilor de a supraveghea echipamentul atunci cand este in functiune.

Sfaturi rapide: Modul Eco Blank si modul SmartEco pot fi activate direct utilizand telecomanda.

 

0,5 W in modul de asteptare

 

Atunci cand proiectoarele BenQ sunt conectate la retea, dar nu sunt pornite, consumul se situeaza la mai putin de 0,5 W, maximizand economia de energie.

 

   

Modul LampSave

 

Un interval mai mare de inlocuire a lampilor si pentru mentenanta reduc costurile de intretinere. Modul LampSave regleaza in mod dinamic puterea lampii, in functie de continut, pentru a prelungi durata de viata a lampii proiectorului pana la 50% in comparatie cu modul normal.

 

Control direct al proiectorului 1 la 1 prin intermediul browserului web

 

MX731 vine cu o setare usoara, care permite managerilor IT sa controleze in mod convenabil orice proiector specific printr-un browser web de la distanta fara a fi nevoie sa viziteze fizic sala de sedinte, garantand economia de timp si efort.

 

Prezentati wireless de pe PC sau telefoane mobile

 

Oferind utilizatorilor mai multe optiuni de proiectie wireless, aplicatia QCast poate sa reflecte continutul PC-ului sau sa-si extinda afisajul pentru a partaja informatii. MX731 permite dispozitivelor inteligente sa afiseze wireless fotografii sau documente statice, inclusiv fisiere PowerPoint, Word, Excel si PDF. In cazul dispozitivelor Android 5.0 si versiunilor ulterioare, este posibila reflectarea continutului dispozitivelor inteligente pe ecranul mare.

 

Conectivitate live la internet prin aplicatia QCast

 

Spre deosebire de proiectoarele de retea obisnuite care nu pot accesa cu usurinta web-ul in timpul prezentarilor wireless, aplicatia QCast ofera utilizatorilor MX731 o conectivitate flexibila la internet prin configuratia externa a internetului. Prezentatorii pot naviga pe internet ori de cate ori este necesar pentru a cauta si partaja informatii.

 

Functie de control de la distanta la indemana

 

Aplicatia QCast ofera, de asemenea, o functionalitate convenabila de control de la distanta cu butoane usor de citit pentru a controla proiectorul atunci cand acesta este montat pe plafon sau cand telecomanda nu este disponibila.

Vezi mai mult

  • Caracteristici Generale
    • Tehnologia de afisare
      DLP
    • Lumeni
      4000
    • Rezolutie nativa
    • Contrast
      20 000:1
    • Durata de viata lampa mod normal (ore)
      4000 h
      8000 h
      15000 h
    • Culori afisate
      1.07 miliarde
  • Conectori:
    • VGA
      1
    • HDMI
      2
    • RS-232
      1 x RS232 (DB-9pin)
    • Audio
      1 x Audio Out
      1 x Audio In
    • USB
      2
      1 x USB (Tip mini B)
    • Conectori
      1 x RJ-45
      1 x Bara de securitate
      2 x Receiver IR

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.