Videoproiector BenQ W1720, 4K UHD 3840x2160, 2000 lumeni, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Videoproiector BenQ W1720, 4K UHD 3840x2160, 2000 lumeni, alb de la BENQ

Proiector BENQ W1720, 4K UHD 3840*2160, 2000 lumeni, 10.000:1, lampa 4.000 ore/ 15.000 ore lamp save, dimensiune maxima imagine 300", boxa 5W, D-sub, 2*HDMI, USB tip A, USB mini B, audio in/ out, RS232, 2* IR, security bar, HDR10, HLG, CinemaMaster Video+, CinemaMaster Audio+2, greutate 4.2 kg, telecomanda cu baterii incluse, culoare alb

Rezolutie nativa 4K HDR pentru o adevarata experienta cinematografica

Proiectorul BenQ W1720 4K HDR CineHome cu tehnologia CinematicColor™, amplifica emotia vizualizarii pe un ecran gigant in camera de acasa. Adunati-va familia si prietenii in fata imaginilor uimitoare cu rezolutia 4K HDR, pentru o autentica experienta cinematografica digitala, audio si video.

 

 

 Tehnologia CinematicColor™ pentru culori exact ca si in realitate

Constata diferentele date de CinematicColor™

Redand perfect culorile din imagini, tehnologia CinematicColor™ ofera o acoperire a culorilor ce este in concordanta cu standardul HDTV Rec.709, iar Color Wheel-ul RGBRGB, contrastul ANSI foarte mare, va asigura ca proiectiile vor fi perfecte si detaliate, pentru o incantare totala in camera de zi

 

 

Calitate a imaginii exact ca intr-un cinematograf

Perfectiunea imaginilor cu rezolutie nativa 4K HDR 8.3 milioane de pixeli

Avand o rezolutie nativa 4K UHD (3840x2160) cu 8,3 milioane de pixeli distincti, pentru fiecare cadru al imaginii, BenQ W1720 utilizeaza o tehnologie revolutionara de minimizare a cipului DMD (0.47" DLD single DMD) pentru a reduce la minimum dimensiunile videoproiectorului si de a-l face potrivit pentru orice incapere. Cu rezolutia de 4 ori mai mare decat cea FullHD (1080p), W1720 4K HDR are dimensiunea pixelilor mult redusa, pentru o claritate ce practic iti taie respiratia si pentru detalii fine detaliate.

 

 
 

Acuratete a culorilor si a imaginii

Pentru a evita inerentele probleme legate de alinierea mai multor paneluri (folosite de tehnologia LCD), videoproiectorul BenQ 4K W1720, utilizeaza pentru producerea imaginii, un singur cip DLP. Astfel, avand imagini perfecte si cele mai pure culori, W1720 nu va afisa imagini blurate sau cu efect de umbra, ci va afisa intotdeauna o imagine cu o claritate desavarsita.

 

 

Sistem optic foarte stabil pentru a afisa toata gama de culori a imaginilor de o claritate absoluta

Lentilele cu un factor de dispersie foarte scazut, aflate in componenta proiectorului 4K BenQ W1720 si datorita stratului special care impiedica reflexiile, previn distorsiunile imaginilor atunci cand se succed rapid. Rezultatul este o calitate superba a imaginii, care garanteaza cea mai buna experienta de vizionare.

 

 

Calitate video ultra-realista cu HDR

Construit cu suportul HDR10, cu tehnologia exclusiva de redare a culorilor BenQ Auto HDR si tehnologia de optimizare cinematografica, BenQ W1720 ofera o luminozitate sporita, un interval generos de contrast, pentru a evidentia fiecare detaliu din continutul video 4K.

 

 

Culori naturale cu BenQ Auto HDR

Spre deosebire de alte proiectoare HDR, care suprasatureaza culorile rosu si verde, BenQ, cu tehnologia proprie, "Auto HDR Natural Color Rendition", afiseaza cele mai naturale culori, pentru o imagine 4K ce reproduce perfect realitatea.

 

 

Performanta HDR optimizata pentru cinematografie, pastreaza vizibile detaliile intunecate

In timp ce alte proiectoare HDR pot pierde detalii si pot afisa nuante incorecte, BenQ dispune de tehnologia HDR optimizata pentru cinema pentru a echilibra perfect saturatia culorilor , pastrand vizible detaliile intunecate.

 

 

Tehnologia CinematicColor™ pentru culori exact ca si in realitate

Tehnologia BenQ CinematicColor™, privind imbunatatirea culorilor pentru o calitate optima a imaginii, ofera o precizie a culorilor HD Rec.709, un ColorWheel de ultima generatie RGBRGB si un contrast nativ marit, pentru o experienta cinematografica ce te va lasa fara cuvinte.

 

 

Numai culorile reale transmit sentimente profunde

Prin pastrarea imaginilor originale, culorile reale evoca sentimente de tristete, bucurie, dragoste si emotie. Proiectoarele Home Cinema BenQ, incorporeaza convingerea noastra : "transmiteti cea mai buna culoare si veti transmite cele mai profunde sentimente spectatorului". Inginerii nostri, cu certificare THX si ISF, conduc echipa de experti in tehnologia CinematicColor ™ pentru a oferi o acoperire maxima a standardului de culoare Rec.709 HDTV, pentru o perfectiune a consistentei culorilor.

 

 

Acuratetea culorilor cu Rec.709

Rec.709 este un standard HDTV international, care garanteaza afisarea autentica a culorilor. Avand un ColorWheel de tip RGBRGB, BenQ W1720 atinge 96% din standardul Rec.709. Performanta Delta E este mai mica decat 3, pentru culori autentice ale filmelor de la Hollywood.

 

 

CinemaMaster™ Video+ pentru scene de exceptie

CinemaMaster™ Video+ transforma orice camera intr-un adevarat cinematograf, iar tehnologiile de imbunatatire a imaginii vor satisface chiar si pe cei mai entuziasti critici de film.

 

 

Functia "Pixel Enhancer"

W1720 dispune si de tehnologia "Pixel Enhancer", care detecteaza modificarile de culoare dintre un obiect in miscare si fundal, reproducand corect muchiile obiectului si textura suprafetelor

 

 

Functia "Pixel Enhancer"

Functia "Color Enhancer" foloseste algoritmi complecsi, pentru a afisa culori saturate, gradiente fine si nuante subtile de culoare.

 

 

Functia "Flesh Tone"

Afisarea corecta a culorii fetelor intr-o proiectie, este unul dintre cele mai complicate aspecte legate de un proiector. Functia "Flesh Tone" previne decolorarea culorilor pielii din cauza luminozitatii proiectate, astfel incat, culoarea fetei este reprodusa fidel, exact ca si in realitate.

 

 

Pentru un sunet de exceptie, folosim "CinemaMaster Audio+ 2"

Avand o plaja mult mai larga de frecvente, o camera de rezonanta pentru un bass profund si o putere audio de 5W, sistemul audio BenQ cu tehnologia CinemaMaster Audio+2, foloseste algoritmii exclusivi pentru egalizare. Iar puritatea materialelor folosite la constructie, precum aliajele de magneziu si rubidiu, produc voci pure, detalii audio delicate si o calitate senzuala a sunetului, utilizata de studiourile de la Hollywood, fara distorsiuni sau zgomote.

 

 

Sunet perfect, potrivit pentru orice ocazie

Modurile de sunet personalizate ajusteaza caracteristicile audio, pentru a oferi experiente audio-vizuale perfecte, pentru orice tip de divertisment.

 

Modul "Cinema"

Un bass patrunzator si frecvente inalte reproduse perfect pentru a te simti exact ca si la cinematograf.

 

Modul "Game"

Frecvente inalte si un bass puternic, pentru amplificarea emotiei din timpul jocului.

 

Modul "Music"

Performanta echilibrata pentru o reproducere imersiva a muzicii si a concertelor.

 

Modul "Sports"

Accentuarea frecventelor medii, pentru a nu pierde nici un detaliu din vocea prezentatorului si pentru a face parte din actiunea sportiva.

 

Modul "User"

In acest mod, parametrii egalizatorului de frecvente pot fi modificati individual, pentru un sunet perfect customizat si adaptat la necesitati.

 

 

Design simplu, adaptat unui stil model de viata

W1720 utilizeaza un design simplu, cu un profil compact, care imbina esteticul cu functionalitatile intuitive si care se va integra perfect in orice camera de zi. Iar meniul de utilizare simplu si precis te va lasa sa te bucuri de continutul audio-video, impreuna cu prietenii si familia.

 

 

Construit pentru a fi prietenos cu mediul si de a avea o durata mare de viata a lampii

O solutie ingenioasa care intensifica placerea vizionarii in timp ce se economisesc bani, tehnologia proprietara BenQ, SmartEco™, ajusteaza automat luminozitatea lampii in baza analizei continutului, pentru a proiecta un negru pur si pentru a spori contrastul necesar pentru afisarea detaliilor fine. Si nu in ultimul rand, modul "LampSave" extinde durata de viata a lampii proiectorului pana la 15.000 de ore, reducand la minimum intervalul de inlocuire a lampii.

 

 

Functia "Auto Keystone" pe verticala, pentru alinierea perfecta a imaginii

Aceasta functie, corecteaza efectul de trapez, atunci cand proiectorul nu este amplasat pe centrul ecranului de proiectie. Functia "Keystone" face ca instalarea sa fie mult mai flexibila, oferind un interval generos de montaj in plan vertical.

 

 

Zoom 1.2x pentru imagini mari in orice spatii

Zoom-ul mare maximizeaza spatiul disponibil, oferind un interval marit al distantei de amplansare si simplificand instalarea.

 

 

BenQ, brandul nr. 1 mondial privind numarul de proiectoarele DLP vandute

Tehnologia "Digital Light Processing" (DLP), a fost premiata in 2015 de catre "Academy Award of Merit" cu statueta Oscar® si reprezinta tehnologia de top, ce este folosita in proportie de 90% din cinematografele digitale de pe glob si de 100% de catre cinematografele IMAX. BenQ este numarul #1 mondial privind numarul de videoproiectoare cu tehnologie DLP, tehnologie ce domina piata globala a proiectiilor digitale.

 

Imagine perfecta ce dureaza

Videoproiectoarele BenQ ofera un contrast si un factor de umplere al pixelilor de neegalat, pentru a produce cele mai clare proiectii si de a accentua cele mai fine detalii. Iar tehnologia proprietara BenQ, SmartEco, a perfectat ceea ce un proiector de tip DLP poate sa faca, oferind un cost de intretinere mai mic, luminozitate fara compromisuri si optimizarea duratei de viata a lampii.

 

 

Claritate desavarsita, detalii evidentiate perfect

Videoproiectoarele BenQ ofera un contrast si un factor de umplere al pixelilor de neegalat, pentru a produce cele mai clare proiectii si de a accentua cele mai fine detalii. Iar tehnologia proprietara BenQ, SmartEco, a perfectat ceea ce un proiector de tip DLP poate sa faca, oferind un cost de intretinere mai mic, luminozitate fara compromisuri si optimizarea duratei de viata a lampii

Vezi mai mult

  • Caracteristici Generale
    • Lumeni
      2000
    • Rezolutie nativa
    • Contrast
      10000:1
    • Culori afisate
      1.07 miliarde
  • Conectori:
    • HDMI
      2
    • RS-232
      1
    • Audio
      1 x Out
      1 x In
    • USB
      1 x USB tip A
      1 x USB (Tip mini B)
    • Conectori
      1 x PC (D-Sub)

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.