BENQ Videoproiector 3D HDMI, WXGA 1280x800, 3000 LUMENI, contrast 13.000:1, lampa 7000 ore, Ultra Short-throw 0.37

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Videoproiector 3D HDMI, WXGA 1280x800, 3000 LUMENI, contrast 13.000:1, lampa 7000 ore, Ultra Short-throw 0.37 de la BENQ

WXGA 1280x800; 3000 ANSI, Ultra Short-throw 0.37; 1.07 miliarde culori, contrast 13.000:1; lampa 7000 ore; (SmartEco Mode); 6.2kg; 10W spkr x 2; 3D prin HDMI 1.4a; 1x DsubIn/1xDsub out/1x Composite Video in/1x S-Video in/1xHDMI/2x Audio in (Mini Jack)/1x Audio out (Mini Jack)/1x Audio L/R/USB(Type mini B)/ RJ45/ RS232 (DB-9pin), OSD RO,remote+laser pointer, Wall mount included, Optional interactive kit(PW01U)

Imagini ultra-clare de la distanta mica

Creat pentru prezentari fara intreruperi intr-un spatiu de dimensiuni mici sau medii, proiectorul MW843UST ofera o imagine de calitate cu rezolutie WXGA, contrast de 13000:1 si o luminozitate de 3000 ANSI lumeni. Acest proiector prietenos cu mediul ofera imagini cu o dinamica impresionanta!

 

Instalare eficienta cu sistemul de aliniere de la BenQ pentru fixarea in perete

Creat special pentru o instalare fara probleme, suportul pentru fixare in perete de la BenQ vine cu un design care te ajuta. Acest suport prietenos pentru un proiector ultra short-throw vine cu o schita de instalare si un masurator, ce te ajuta sa gasesti pozitia optima pentru proiector si sa aliniezi imaginea proiectata in clasa ta.

Reducerea consumului, prietenos cu mediul

Economiseste mai multa energie cu tehnologia BenQ SmartEco

Tehnologia SmartEco a perfectat ceea ce un proiector de tip DLP poate sa faca, oferind un cost de intretinere mai mic, luminozitate fara compromisuri, calitate exceptionala a imaginii si optimizarea duratei de viata a lampii. Prin aceasta inovatie, scolile si companiile pot economisi pana la 70% din energia consumata de lampa si pot scadea costurile de mentenanta. Facilitatile de reducere dinamica a consumului nu vor compromite culorile foarte vii, ce sunt vizibile in orice prezentare.

Modul SmartEco: Consum Inteligent

Prin analizarea continutul video pentru a determina luminozitatea necesara pentru obtinerea culorilor si contrastului optim, modul SmartEco poate reduce consumul lampii, oferind in acelasi timp cea mai buna calitate a imaginii. Fara compromisuri!

*SmartEco Mode, the dynamic power saving mode,can save at least 70% power based on the projection content level.

Modul EcoBlank

Acest mod permite profesorilor intunecarea proiectiei de pe ecran oridecateori au nevoie sa redirectioneze atentia elevilor catre ei sau cand proiectorul nu este folosit. Atunci cand este activat, modul EcoBlank reduce automat puterea lampii, scazand consumul total de curent cu 70%.

Modul putere maxima
Puterea folosita de lampa - 100%
Atentia indreptata spre ecranul de proiectie

Modul EcoBlank activat
Puterea minima folosita de lampa - 30%
Atentia indreptata spre profesorul din clasa

Modul Fara semnal detectat

In acest mod, proiectorul poate fi programat sa activeze functia Eco Blank dupa trei minute de inactivitate sau functia Auto Power Off daca nu a fost detectata o sursa video timp de 30 de minute. Modul Fara semnal detectat nu permite proiectorului sa functioneze inutil la puterea maxima.

Sursa video detectata
Puterea folosita de lampa - 100%

Nicio sursa video detectata
Puterea folosita de lampa - 30%

Avantaje mari pentru distante mici

Fara constrangeri de spatiu

Atunci cand ai un proiector short-throw, nu ai nevoie de o camera mare sau de mult spatiu liber pe tavan pentru a crea o imagine cu diagonala mare! Profesorii pot fi inventivi si pot transforma orice colt in loc perfect pentru activitati educationale.

Proiector fara short-throw

Short-throw

Fara umbre ce distrag atentia
 

Un proiector short-throw poate fi amplasat in fata clasei, aproape de ecran si in afara ariei de acces a studentilor, aparitia umbrelor fiind semnificativ redusa. Profesorii pot sa predea fara sa se ingrijoreze de umbrele ce distrag atentia.

Proiector fara short-throw

Short-throw

Fara lumini orbitoare

Proiectorul short-throw nu va trimite lumina puternica spre ochii celor din jurul lui. Intensitatea luminoasa maxima a proiectorului poate fi periculoasa pentru ochi, asa incat este bine s-o tinem departe de ei.

Proiector fara short-throw

Short-throw

Suport pentru formatul Blu-ray Full HD 3D

BenQ MW843UST include tehnologie DLP de ultima generatie cu suport pentru imagini 3D. Scolile pot oferi studentilor o experienta de invatare imersiva, folosind ochelarii 3D si continut 3D.

 

Mentenanta simplificata pentru proiectoare

Managementul proiectoarelor prin conexiune LAN

Tehnicienii IT pot opera simplu si verifica starea mai multor proiectoare prin conexiunea LAN, avand acces si control total direct de la calculatorul lor. Modelul MW843UST ofera suport complet pentru sistemul Crestron LAN Control.

Proiectoare BenQ cu DLP | Imagini perfecte pentru mai mult timp, cu tehnologia DLP

Imagini cu o calitate ce nu se pierde:

Proiectoarele DLP BenQ sunt construite pentru a te bucura de ele foarte mult timp, oferind claritate excelenta, vizibilitate foarte buna si culori naturale timp de multi ani. Noi folosim tehnologie DLP de top pentru a reflecta lumina pura din milioane de micro-oglinzi de pe un cip DMD prin rotite de culoare imbunatatite. Proiectoarele DLP BenQ nu au probleme de imbatranire si sunt teoretic imune la scaderea calitatii imaginii, datorita faptului ca micro-oglinzile nu reflecta culori si sunt protejate intr-un sistem etansat aproape complet. Astfel, daca dupa 2.000 de ore de functionare intensa veti schimba lampa proiectorului cu una noua, imaginile redate vor fi comparabile cu cele ale unui priector nou.

Proiectoare fara tehnologia DLP

  Culorile initiale Dupa 2000 de ore de utilizare Dupa instalarea unei lampi noi  

Proiector DLP BenQ

  Culorile initiale Dupa 2000 de ore de utilizare Dupa instalarea unei lampi noi  

Tehnologia DLP permite folosirea unui design ce nu necesita filtre, pentru o incredere mai mare in calitatea in timp a imaginii si pentru un cost redus de intretinere. Tehnologia SmartEco de la BenQ imbunatateste contrastul si calitatea imaginii de-a lungul timpului, oferind in acelasi timp un consum al lampii redus cu pana la 70%.

Claritate exceptionala si vizibilitate foarte buna:

Tehnologia DLP ofera un factor de acoperire de 96%. Circuitele de control sunt amplasate sub pixel pentru a elimina conturul gros si negru din jurul fiecarui punct de pe imagine, contur ce reduce din culori si detalii. Un factor de acoperire cat mai mare se traduce intr-o imagine vizibil mai pura, avand culori mai intense si o claritate mai buna.

Proiectoarele DLP BenQ ofera de asemenea un raport de contrast foarte bun pentru afisarea perfecta a textului mic, a liniilor fine si a detaliilor din scenele intunecate. Intensitatile de negru sunt mai profunde, iar imaginea per ansamblu este focalizata si mai curata. Prezentarile dumneavoastra vor fi mai lizibile si foarte eficiente, chiar si din ultimul rand al unei incaperi bine iluminate.

 

Proiectoare fara tehnologia DLP

 

Proiector DLP BenQ

 

Culori vii, naturale:
 

Chiar si in locatii bine iluminate, proiectoarele DLP BenQ ofera balansul optim de luminozitate si acuratete de culoare. Tehnologia BrilliantColor imbunatateste culorile naturale, ce captiveaza audienta. Tehnologia BrilliantColor introduce sistemul de compunere a imaginilor folosind sase culori, Yellow, Cyan si Magenta fiind adaugate culorilor primare Red, Blue si Green. Prezentarile dumneavoastra vor fi redate cu o fidelitate exceptionala, acum putand fi reproduse tonuri dificile de culoare, precum albastrul deschis sau galbenul deschis.

 

Proiectoare fara tehnologia DLP

 

Proiector DLP BenQ

 

(Toate fotografiile ce reprezinta scenarii de proiectie sunt simulate.)

Eticheta ecoFACTS


Eticheta ecoFACTS iti spune cat sunt de prietenoase cu mediul produsele BenQ!

Dezvoltand produse prietenoase cu mediul, BenQ nu doreste doar sa se conformeze unor norme impotriva poluarii mediului, ci sa creeze dispozitive care sa protejeze activ mediul inconjurator!

Eticheta ecoFACTS afirma eforturile mari ale companiei BenQ de-a inlocui substantele periculoase, de-a selecta materialele potrivite, de-a optimiza designul ambalajului si de-a construi produse ce consuma mai putin.

Sticla folosita de sistemul optic nu contine arsenic

Plasticul carcasei nu este de tip BFR/PVC

Ambalajul nu contine plastic PVC

Specificatii

Optic
Rezolutie

1280 x 800 WXGA (MW843UST)
Sistemul de afisare
1-CHIP DMD
F/Numar obiectiv
F = 2,53, f = 5,38 mm
Lampa
Lampa 240 W
Partea electrica
Sursa de alimentare
100-240V CA, 4,1 A, 50-60 Hz (Automat)
Consumul de energie
360 W (Max); < 0.5 W (Stare de veghe)
< 6 W [cand functia Retea (Retea) din
Setari mod asteptare (Stare de veghe)
este activa]
Partea mecanica
Greutate
6,2 kg + 0,3 kg (13,7 lbs + 0,7 lbs) cu
placa portanta pentru proiector
Terminale de iesire
Iesire RGB
D-Sub 15-pini (mama) x 1
Difuzor
(Stereo) 10 wati x 2
Iesirea semnalului audio
Jack PC audio x 1
Control
Control serial pe RS-232
9 pini x 1
Control Lan
RJ45 x 1
Receptor IR x 2
Port USB (Mini-B x 1)
Declansare 12V x 1 (Max. 1A)
Terminale de intrare
Intrare pentru computer
Intrare RGB
D-Sub 15-pini (mama) x 2
Intrare a semnalului video
S-VIDEO
Port mini DIN 4-pini x 1
VIDEO
Mufa RCA x 1
Intrare a semnalului SD/HDTV
Jack Analog - Component RCA x 3
(prin intrarea RGB)
Digital - HDMI x 1
Intrarea semnalului audio
Audio in
Jack PC audio x 2
Jack audio RCA (L/R) x 2
Microfon x 1

Vezi mai mult

  • Caracteristici Generale
    • Tehnologia de afisare
      DLP
    • Lumeni
      3000
    • 3D
      Da
    • Rezolutie nativa
    • Contrast
      13000:1
    • Durata de viata lampa mod economic (ore)
      7000
    • Raport distanta proiectie
      0.37
    • Culori afisate
      1.07 bilion
  • Conectori:
    • HDMI
      1
    • RS-232
      1
    • S-Video
      1
    • USB
      1

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.