BENQ Videoproiector MX525, DLP, XGA, 3200 lm, 13000:1, 3D via HDMI, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Videoproiector MX525, DLP, XGA, 3200 lm, 13000:1, 3D via HDMI, Alb de la BENQ

Cea mai buna alegere din clasa sa pentru spatii mici sau medii

Cu o luminozitate de 3200 lumeni si un contrast inalt de 13.000:1, modelul accesibil si ecologic MX525 realizeaza prezentari impresionante pe intreg ecranul, indiferent de nivelul luminii ambientale.

     

 

Economiseste mai multa energie cu tehnologia SmartEco de la BenQ

Tehnologia SmartEco a perfectat ceea ce un proiector de tip DLP poate sa faca, oferind un cost de intretinere mai mic, luminozitate fara compromisuri, calitate exceptionala a imaginii si optimizarea duratei de viata a lampii. Prin aceasta inovatie, scolile si companiile pot economisi pana la 70% din energia consumata de lampa si pot scadea costurile de mentenanta. Facilitatile de reducere dinamica a consumului nu vor compromite culorile foarte vii, ce sunt vizibile in orice prezentare.

Modul SmartEco

In modul SmartEco, consumul lampii este ajustat in mod inteligent pentru a oferi cel mai bun contrast si luminozitatea optima, in functie de continutul afisat. Consumul este astfel redus pentru a fi folosita doar atata lumina cat este necesara.

Modul normal
296W consumul mediu al proiectorului

Modul SmartEco
Detalii imbunatatite in scene intunecate
163W consumul mediu al proiectorului

(Source: 2010 Philips white paper)

Modul LampSave


Lampile inlocuite la intervale mai mari si mentenanta facuta mai rar inseamna costuri de intretinere mai mici. Modul LampSave va ajuta sa le obtineti prin ajustarea dinamica a consumului lampii in functie de continutul redat pentru a prelungi viata lampii cu pana la 50%, in comparatie cu modul de functionare normal.
 

Modul Nicio sursa detectata


Cand proiectorul nu mai detecteaza o sursa video, modul Eco Blank este activat automat dupa 3 minute de inactivitate. Curentul nu mai este risipit, iar durata de viata a bateriei este prelungita.

Modul pornit - consumul lampii la 100%
Atentia indreptata spre ecranul de proiectie

Modul Eco Blank - consumul lampii redus la 30%
Atentia indreptata spre profesor

Consum de 0,5W in modul Standby

Atunci cand nu este folosit, modelul MX525 reduce consumul pana la 0,5W in modul standby, obtinand astfel un nivel de consum ce era greu de atins de modelele anterioare. Acest avans tehnologic ajuta la prelungirea vietii lampii si la reducerea costurilor cu energia electrica.

Suport pentru filme Blu-ray Full HD 3D


Proiectorul BenQ MX525 include tehnologie DLP de ultima generatie cu suport pentru imagini 3D. Scolile pot oferi studentilor o experienta de invatare captivanta, folosind ochelarii 3D si redand continut 3D cu ajutorul unui player Blu-ray.

Proiectoare BenQ cu DLP | Imagini perfecte pentru mai mult timp, cu tehnologia DLP

Imagini cu o calitate ce nu se pierde:

Proiectoarele DLP BenQ sunt construite pentru a te bucura de ele foarte mult timp, oferind claritate excelenta, vizibilitate foarte buna si culori naturale timp de multi ani. Noi folosim tehnologie DLP de top pentru a reflecta lumina pura din milioane de micro-oglinzi de pe un cip DMD prin rotite de culoare imbunatatite. Proiectoarele DLP BenQ nu au probleme de imbatranire si sunt teoretic imune la scaderea calitatii imaginii, datorita faptului ca micro-oglinzile nu reflecta culori si sunt protejate intr-un sistem etansat aproape complet. Astfel, daca dupa 2.000 de ore de functionare intensa veti schimba lampa proiectorului cu una noua, imaginile redate vor fi comparabile cu cele ale unui priector nou.

Proiectoare fara tehnologia DLP

  Culorile originale Dupa 2.000 de ore de utilizare Dupa instalarea unei lampi noi  

 Proiector DLP BenQ

  Culorile originale Dupa 2.000 de ore de utilizare Dupa instalarea unei lampi noi  

Tehnologia DLP permite folosirea unui design ce nu necesita filtre, pentru o incredere mai mare in calitatea in timp a imaginii si pentru un cost redus de intretinere. Tehnologia SmartEco de la BenQ imbunatateste contrastul si calitatea imaginii de-a lungul timpului, oferind in acelasi timp un consum al lampii redus cu pana la 70%.

Claritate exceptionala si vizibilitate foarte buna:

Tehnologia DLP ofera un factor de acoperire de 96%. Circuitele de control sunt amplasate sub pixel pentru a elimina conturul gros si negru din jurul fiecarui punct de pe imagine, contur ce reduce din culori si detalii. Un factor de acoperire cat mai mare se traduce intr-o imagine vizibil mai pura, avand culori mai intense si o claritate mai buna.

Proiectoarele DLP BenQ ofera de asemenea un raport de contrast foarte bun pentru afisarea perfecta a textului mic, a liniilor fine si a detaliilor din scenele intunecate. Intensitatile de negru sunt mai profunde, iar imaginea per ansamblu este focalizata si mai curata. Prezentarile dumneavoastra vor fi mai lizibile si foarte eficiente, chiar si din ultimul rand al unei incaperi bine iluminate.

 

Non-DLP Projector

 

BenQ DLP Projector

 

Culori vii, naturale:

Chiar si in locatii bine iluminate, proiectoarele DLP BenQ ofera balansul optim de luminozitate si acuratete de culoare. Tehnologia BrilliantColor imbunatateste culorile naturale, ce captiveaza audienta. Tehnologia BrilliantColor introduce sistemul de compunere a imaginilor folosind sase culori, Yellow, Cyan si Magenta fiind adaugate culorilor primare Red, Blue si Green. Prezentarile dumneavoastra vor fi redate cu o fidelitate exceptionala, acum putand fi reproduse tonuri dificile de culoare, precum albastrul deschis sau galbenul deschis.

 

Non-DLP Projector

 

BenQ DLP Projector

 

(All photos portraying projection scenarios are simulated.)

Eticheta ecoFACTS

 

Eticheta ecoFACTS iti spune cat sunt de prietenoase cu mediul produsele BenQ!

Dezvoltand produse prietenoase cu mediul, BenQ nu doreste doar sa se conformeze unor norme impotriva poluarii mediului, ci sa creeze dispozitive care sa protejeze activ mediul inconjurator!

Eticheta ecoFACTS afirma eforturile mari ale companiei BenQ de-a inlocui substantele periculoase, de-a selecta materialele potrivite, de-a optimiza designul ambalajului si de-a construi produse ce consuma mai putin.

Sticla folosita de sistemul optic nu contine arsenic

Plasticul carcasei nu este de tip BFR/PVC

Ambalajul nu contine plastic PVC

Caracteristici 

Imagine Tehnologie: DLP
Rezolutie nativa: XGA (1024 x 768)
Luminozitate (lumeni): 3200
Contrast : 13000:1
Frecventa orizontala min.(KHz): 15 - 102 kHz
Frecventa verticala min.(Hz): 23 - 120 Hz
Durata de viata lampa (ore): 10000
Format video: NTSC
PAL
SECAM
Proiectie Raport de proiectie: Native 4:3
(5 aspect ratio selectable)
Lentile: F= 2.56 - 2.8, f= 21 - 23.1 mm
Raport zoom: 1.1:1
Conectivitate Conectivitate: Computer in (D-sub 15pin) x 2 (Share with component)Monitor out (D-sub 15pin) x 1 Composite Video in (RCA) x 1 S-Video in (Mini DIN 4pin) x 1 HDMI x 1 Audio in (Mini Jack) x 1 Audio out (Mini Jack) x 1
USB (Type B) x 1 RS232 (DB-9pin) x 1IR Receiver x 1 (Front)
Wireless: Nu
Dimensiuni Dimensiuni (W x H x D mm): 283 x 95 x 222 mm
Greutate (Kg): 1.9 kg.
Altele Functii: Reglaj trapez: 1D, Vertical ± 40 degrees
Audio: 2W
Nivel zgomot (dB): 33 / 28 dB (Normal / Economic mode)
Putere consumata (W): Normal 270W
Eco 220W
Standby 0.5W
Alimentare: AC 100 - 240 V, 50 - 60 Hz
Accesorii incluse: Remote Control w/ Battery
Power Cord (by region)
UM Download Instruction and Regulatory Statements 
Quick Start Guide 
Warranty Card (by region)
VGA(D-sub 15pin) Cable
Accesorii optionale: Spare Lamp Kit
Ceilling Mount
3D Glasses
Carry bag
Altele: Mod imagine:
Dynamic / Presentation / sRGB / Cinema /(3D) / User 1 / User 2
Compatibilitate si suport 3D:
Frame Sequential: Up to 720p 
Frame Packing: Up to 1080p 
Side by Side: Up to 1080i/p
Top Bottom: Up to 1080p
Vezi mai mult

  • Caracteristici Generale
    • Tehnologia de afisare
      DLP
    • Lumeni
      3200
    • 3D
      Da
    • Rezolutie nativa
    • Contrast
      13000:1
    • Durata de viata lampa mod economic (ore)
      13000
    • Durata de viata lampa mod normal (ore)
      4500
    • Raport distanta proiectie
      1.86-2.04
    • Culori afisate
      1.07 bilion
  • Conectori:
    • HDMI
      1
    • RS-232
      1
    • S-Video
      1
    • USB
      1

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.