Videoproiector Benq VMW727, DLP 3D, WXGA (1280x800), 4.200 ANSI lumeni, 11,000:1 contrast

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Videoproiector Benq VMW727, DLP 3D, WXGA (1280x800), 4.200 ANSI lumeni, 11,000:1 contrast de la BENQ

Modul EcoBlank
Acest mod permite profesorilor intunecarea proiectiei de pe ecran oridecateori au nevoie sa redirectioneze atentia elevilor catre ei sau cand proiectorul nu este folosit. Atunci cand este activat, modul EcoBlank reduce automat puterea lampii, scazand consumul total de curent cu 70%.
   
Modul SmartEco
In modul SmartEco, consumul lampii este ajustat in mod inteligent pentru a oferi cel mai bun contrast si luminozitatea optima, in functie de continutul afisat. Consumul este astfel redus pentru a fi folosita doar atata lumina cat este necesara.
   
Modul Fara semnal detectat
Daca proiectorul este pornit timp de trei minute fara ca o sursa de semnal video sa fie detectata, el trece automat in modul EcoBlank, oprind astfel risipa de energie si prelungind viata lampii.
   
Proiectii din lateral folosind functia Keystone
Cand videoproiectorul nu este amplasat perfect pe centrul ecranului, functia de corectie keystone 2D va ofera o flexibilitate de instalare mai mare a proiectorului prin corectarea efectului de trapez, utilizand ajustari pe orizontala si pe verticala
   
Corectia Corner Fit (ajustarea colturilor imaginii)
Corner Fit (ajustarea colturilor imaginii) este un mod comod si flexibil de a corecta fiecare dimensiune a imaginii prin ajustarea independenta a fiecarui colt al imaginii.
   
Conexiune MHL (Mobile High-Definition Link)
Datorita conectivitatii MHL puteti afisa direct din dispozitivele Android pe videoproiector. Videoproiectorul BenQ MW727 este dotat cu functia MHL si va permite sa afisati datele, fotografiile si alt continut de pe dispozitivele dumneavoastra cu Android.  De asemenea, dispozitivul dumneavoastra Smart (tableta, telefon) se poate si incarca in timp ce vizualizati continutul, deci nu trebuie sa va faceti griji ca veti ramane fara baterie mai tarziu.
   
LAN Display
Afisarea prin LAN este o solutie eficienta din punct de vedere a costului pentru managementul proiectorului utilizand un singur cablu LAN pentru control si afisare. Aceasta functie ofera posibilitatea de afisare de pe un NB pe un display, pentru o administrare mai buna a continutului pentru discutii, prezentari de instruire sau predare.
   
Controlul proiectorului prin reteua LAN cu CrestronRoom View®si PJ-Link
Functia de LAN Control a fost conceputa pentru a ajuta managerii IT sa execute operatiunile de intretinere si reparatii zilnice ale proiectorului intr-un mod eficient si efectiv – oferindu-le acces, control deplin si direct de la posturile lor de lucru la toate functiile proiectorului. Proiectorul MW727 suporta configuratia originala Control LAN pe care o detineti – indiferent daca acesta este de tipul Crestron sau PJ-Link.
   
Suporta variate formate 3D
Proiectoarele BenQ pentru educatie sunt echipate standard cu DLP Link™, sistemul de proiectie 3D ce ofera elevilor aceleasi efecte 3D ca si cele din filmele 3D. Formatele 3D suportate de MW727 sunt: 3D field-sequential, 3D frame packing, 3D top-and-bottom si 3D side-by-side. In plus poate fi conectat la un  Blue-Ray DVD pentru imagini de o calitate deosebita.
   
Imagini cu o calitate ce nu se pierde
Proiectoarele DLP BenQ sunt construite pentru a te bucura de ele foarte mult timp, oferind claritate excelenta, vizibilitate foarte buna si culori naturale timp de multi ani. Noi folosim tehnologie DLP de top pentru a reflecta lumina pura din milioane de micro-oglinzi de pe un cip DMD prin rotite de culoare imbunatatite. Proiectoarele DLP BenQ nu au probleme de imbatranire si sunt teoretic imune la scaderea calitatii imaginii, datorita faptului ca micro-oglinzile nu reflecta culori si sunt protejate intr-un sistem etansat aproape complet. Astfel, daca dupa 2.000 de ore de functionare intensa veti schimba lampa proiectorului cu una noua, imaginile redate vor fi comparabile cu cele ale unui priector nou.
   
Claritate exceptionala si vizibilitate foarte buna
Tehnologia DLP ofera un factor de acoperire de 96%. Circuitele de control sunt amplasate sub pixel pentru a elimina conturul gros si negru din jurul fiecarui punct de pe imagine, contur ce reduce din culori si detalii. Un factor de acoperire cat mai mare se traduce intr-o imagine vizibil mai pura, avand culori mai intense si o claritate mai buna. Proiectoarele DLP BenQ ofera de asemenea un raport de contrast foarte bun pentru afisarea perfecta a textului mic, a liniilor fine si a detaliilor din scenele intunecate. Intensitatile de negru sunt mai profunde, iar imaginea per ansamblu este  focalizata si mai curata. Prezentarile dumneavoastra vor fi mai lizibile si foarte eficiente, chiar si din ultimul rand al unei incaperi bine iluminate.
   
Culori vii, naturale
Chiar si in locatii bine iluminate, proiectoarele DLP BenQ ofera balansul optim de luminozitate si acuratete de culoare. Tehnologia BrilliantColor imbunatateste culorile naturale, ce captiveaza audienta. Tehnologia BrilliantColor introduce sistemul de compunere a imaginilor folosind sase culori, Yellow, Cyan si Magenta fiind adaugate culorilor primare Red, Blue si Green. Prezentarile dumneavoastra vor fi redate cu o fidelitate exceptionala, acum putand fi reproduse tonuri dificile de culoare, precum albastrul deschis sau galbenul deschis.
   

CARACTERISTICI GENERALE

Distanta proiectie Normal
3D Da
Lumeni 4200
Rezolutie nativa 1280 x 800
Contrast : 11000:1
Diagonala maxima imagine (m): 7.62
Diagonala minima imagine (m) 1.27
Putere lampa (W) 280
Durata de viata lampa (ore) 3000 / 4000 / 6000 (Normal / Economic Mode / SmartEco Mode)
Tehnologie DLP 3D
Functii SmartEco User memory setting 3D Color Management Digital Zoom Direct Power On Quick Auto Search Closed Captioning Panel Key Lock 3D comb filter 1 to 1 LAN Display Top-access lamp door Security Bar Quick Cooling HDTV compatible Wall Color Correction Presentation Timer High Altitude Mode LAN Control-PJ Link compatible LAN Control-RoomView compatible LAN Control-Crestron eControl Variable Audio Out Auto Power Off AMX Device Discovery Teaching Template Instant Restart Eco Blank Freeze / Blank Corner Fit LAN to RS232 2D Keystone (Vertical & Horizontal) Signal Power On nVidia 3DTV Play 3D (HDMI1.4a 3D Mandatory Formats) 3D ready(DLP link, PC+Video) Brilliant color
Rata de refresh orizontala (KHz): 15 - 102
Rata de refresh verticala (Hz) 23 - 120
Aspect imagine 16:10
Conectori 2 x VGA In 1 x HDMI 1 x HDMI/MHL 1 x VGA Out 1 x Composite In 1 x S-Video In 2 x Audio In 1 x Audio out 1 x Mic 1 x USB (Type A) 1 x USB (Mini B) 1 x Trigger RS-232C 2 x IR Receiver
Conexiune retea RJ-45
Semnal video NTSC, PAL, SECAM
Audio Da
Difuzoare 1 x 10 W
Reproducere culori (milioane) 1.07 miliarde

VIDEO

Dimensiuni (W x D x H mm) 314.2 x 216.3 x 102
Greutate (Kg) 3.3
Telecomanda Da
Accesorii incluse Geanta transport Cablu alimentare Telecomanda Cablu VGA Protectie lentile
Putere consumata (W) 370
Nivel zgomot (dB) 37
Vezi mai mult

  • Caracteristici Generale
    • Tehnologia de afisare
      DLP
    • Lumeni
      4200
    • 3D
      Da
    • Rezolutie nativa
    • Contrast
      11000:1
    • Durata de viata lampa mod economic (ore)
      6000
    • Durata de viata lampa mod normal (ore)
      3000
    • Culori afisate
      1.07 Miliarde
  • Conectori:
    • VGA
      2
    • HDMI
      2
    • RS-232
      1
    • S-Video
      1
    • Composite Video
      1
    • Audio
      1
    • USB
      1 Type B
      1 Type A

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.