Videoproiector Benq MX631ST, XGA, 3200 lumeni, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Videoproiector Benq MX631ST, XGA, 3200 lumeni, Negru de la BENQ

Benq Projector MX631ST, XGA, 3200 lumeni, Black

Proiectii de mari dimensiuni de la mica distanta
BenQ MX631ST ofera cea mai mare flexibilitate. Ai imagini de 55" proiectate de la mica distanta! Cu luminozitatea de 3.000 ANSI lumeni, contrast de 13.000:1 si tehnologia DLP® Link™ 3D, acest proiector XGA este alegerea perfecta pentru toate tipurile de utilizari de business si educatie! In plus ai si USB reader si USB Display.
Lucrurile bune care se datoreaza distantelor scurte de proiectie
Fara limitari din cauza spatiului
Doar imaginati-va libertatea de a avea aceeasi calitate a proiectiei la doar jumatate din distanta necesara! Veti avea flexibilitatea de a va alege locatiile de proiectie! Aceasta este magia distantei scurte de proiectie!
Fara lumini orbitoare pentru ochi
Distanta scurta de proiectie previne patrunderea luminii proiectorului direct in ochi, ceea ce va permite sa va concentrati asupra audientei.
Fara perturbari
Luati-va la revedere de la umbrele deranjante. Cu o distanta de proiectie atat de aproape, va puteti deplasa liber fara a va mai face griji cu privire la obstructionarile dintre proiector si ecran!
Imagini cu luminozitate mare

Contrast mare

Un contrast mare permite afisarea textului, imaginii, graficelor, tabelelor si clipurilor video cu o claritate optima si o acuitate imbunatatita, in mod special in cazul afisarii numerelor. In felul acesta, cei care prezinta pot sa fie siguri ca imaginea afisata este clara, iar audienta se poate concentra asupra informatiei proiectate.

Luminozitate mare
Un proiector business cu luminozitate mare asigura nuante sclipitoare si o claritate buna pentru fiecare prezentare - chiar si in sali destul de bine luminate sau cand luminile raman aprinse pentru ca audienta sa poata lua notite.
Conectivitate In/Out bogata - 2 HDMI
Poti viziona imagini din multiple surse, inclusiv 2xHDMI.
Suport Plug 'N Play - Distractie pe ecran mare cu dispozitive Android
Acum veti putea partaja pe marele ecran continutul preferat de pe dispozitivul Android cu familia si prietenii. Proiectorul dispune de conexiune MHL ce permite redarea filmelor si jocurilor de pe ecranul dispozitivului Android direct pe ecranul de proiectie. In plus, dispozitivul este incarcat in timp ce-l folosesti, asa ca distractia nu se termina niciodata.
Mufa USB Tip A cu alimentare de 1,5A
Utilizatorii isi pot incarca dispozitivele mobile cu ajutorul mufei USB Tip A ce ofera 1,5A. Nu mai trebuie sa va ingrijorati ca dispozitivul mobil va ramane cu bateria descarcata dupa intalnire.
Usurinta in utilizare
Cand proiectorul nu este amplasat perfect orizontal, sistemul automat de corectie keystone va ofera o flexibilitate sporita la instalare. Efectul de imagine trapez este corectat automat.
Usor de setat
Difuzoarele sunt Plug&Play trebuie doar conectezi cablul de alimentare, cablul de semnal audio/video si esti gata pentru o vizionare de exceptie.
Mod SmartEco
Modul SmartEco, regleaza in mod inteligent puterea lampii pentru a reduce consumul energetic, oferind cel mai bun contrast si cea mai buna luminozitate, folosind atata lumina cat este necesara.
Mod Economie lampa
Costurile legate de inlocuirea lampii reprezinta cea mai mare parte a costurilor totale de utilizare. Modul Economie lampa este realizat pentru a regla dinamic puterea lampii in functie de nivelul de luminozitate al continutului, pentru a extinde semnificativ durata de viata a lampii cu 50%! Frecventa de inlocuire a lampii este, de asemenea, redusa cu pana la 50% pentru a reduce costurile de inlocuire.
Eco Blank Mod
Modul Eco Blank le permite profesorilor sa "acopere" ecranul de proiectie de fiecare data cand necesita sa directioneze spre ei atentia studentilor - sau, pur-si-simplu atunci cand proiectorul nu este folosit. Cand este activata acesta caracteristica speciala se reduce in mod automat puterea lampii, reducand consumul total cu 70%.
Modul Nicio sursa detectata
Comutarea automata la modul Eco Blank in termen de trei minute dupa pornirea proiectorului, fara nicio sursa de afisare, elimina risipa energetica si prelungeste durata de viata a lampii proiectorului.
Blu-ray Full HD 3D suportat
BenQ MX631ST este construit cu cea mai recenta tehnologie DLP® pentru a suporta functionalitatea 3D, ceea ce permite scolilor sa ofere elevilor o experienta completa, prin folosirea ochelarilor 3D si a continuturilor 3D de la playerul blu-ray.
Intretinere fara probleme a proiectorului - Usita superioara pentru un acces facil la lampa
Usita superioara este realizata pentru administratorii IT, pentru inlocuirea rapida si in siguranta a lampii de proiectie. In cazul in care lampa cedeaza in timpul lectiei, poate fi inlocuita rapid.
Instalare rapida
prin apasarea tastei Instalare rapida de pe telecomanda, persoana care face instalarea poate accesa rapid functiile de instalare din meniul OSD.


CARACTERISTICI GENERALE

Destinat pentru Business Educatie
Latime 287.3 mm
Adancime 232.6 mm
Inaltime 114.4 mm
Greutate 2.6 Kg
Culoare Negru

SPECIFICATII TEHNICE

Putere lampa 196 W
Durata de viata lampa 4000 h
Nivel zgomot 33 dB
Rata de refresh orizontala (kHz) 15 - 102
Rata de refresh verticala (Hz) 24 - 120
Zoom optic 1.2x
Tensiune alimentare 100 V 240 V
Putere consumata 305 W

OPTICA

Sistem de proiectie DLP
Rezolutie imagine 1024 x 768
Rezolutie video VGA XGA UXGA
Format 4:3
Contrast dinamic 13000:1
Luminozitate imagine 3200 lm
Deschidere minima lentile F/2.6
Deschidere maxima lentile F/2.78

CONECTIVITATE

Interfata 1 x Audio In 1 x Audio Out 1 x RCA 2 x HDMI 1 x RS232 1 x PC (D-Sub) 2 x IR 1 x Monitor out 1 x S-Video in 1 x USB Type A 1 x USB Type Mini B 1 x Audio L/R in 1 x Security Bar
Putere difuzoare integrate 10 W
Semnal video 480i 480p 576i 576p 720p 1080i 1080p
Compatibilitate video NTSC PAL SECAM
Vezi mai mult

  • Caracteristici Generale
    • Tehnologia de afisare
    • Lumeni
      3200
    • Rezolutie nativa
    • Contrast
      13000:1
    • Durata de viata lampa mod economic (ore)
      6000
    • Durata de viata lampa mod normal (ore)
      4500
    • Culori afisate
      1.07 miliarde
  • Conectori:
    • VGA
      2
    • HDMI
      2
    • RS-232
      1
    • Composite Video
      1
    • USB
      2

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.