Videoproiector BenQ W1350, DLP, 3D, Full HD (1920x1080), 2500 lm, 10000:1, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Videoproiector BenQ W1350, DLP, 3D, Full HD (1920x1080), 2500 lm, 10000:1, Alb de la BENQ

Fara cabluri, o alegere sigura : Home Cinema 3D Wireless BenQ W1350


Noua generatie de adaptoare wireless de la BenQ. Proiectate sa iti ofere mai multa libertate si mai putine batai de cap.

Noul adaptor wireless (accesoriu optional) de la BenQ, compatibil cu BenQ W1350  iti da posibilitatea sa transmiti videoproiectorului imagini FullHD 1080p 3D, chiar necompresate. Pentru o imagine uimitoare. Nu mai ai de facut decat sa te asezi confortabil si sa te relaxezi privind filmele sau jocurile preferate.

   

O singura setare. Mai simplu nu exista!


Plug-and-Play cu adevarat! Dupa ce ati scos videoproiectorul din cutie, odata cu prima lui pornire, transmitatorul si receptorul wireless se vor seta automat pentru a lucra impreuna. Aceste setari vor fi memorate si folosite la urmatoarele porniri. Ca sa nu vezi nici un cablu, cutia receptorului poate fi montata usor in partea dreapta a proiectorului, folosind automat si functia de incarcare, fara a mai fi nevoie de o a doua priza. Mai simplu nu exista!

 

Transmisie fluida a semnalului in toata camera

Videoproiectorul BenQ W1350  are o acoperire wireless de 30 metri (in linie dreapta, vizibilitate directa), datorita antenei incorporate, ce asigura o receptie perfecta chiar prin pereti sau usi. Latenta imaginilor este infima, te poti bucura de cele mai tari jocuri de actiune sau de lupta. Este timpul sa te bucuri de aceasta experienta audiovizuala in camera de zi sau in dormitorul tau.
* Distanta de transmisie depinde de mediul de instalare. Metalul din pereti, grosimea unui perete din lemn sau usile metalice vor diminua aceasta distanta.

 

Zero interferente. Performanta data de functia DFS Anti-Interferente Performance

Avand functia "Dynamic Frequency Selection" (DFS), videoproiectorul comuta automat canalele de emisie atunci cand inregistreaza cea mai mica interferenta, mecanism ce confera o incredibila si stabila experienta HD, cea mai stabila care se poate obtine.

   

Experienta audio incredibila data de difuzorul de 10W


Camera de rezonanta in care este montat difuzorul de 10W al videoproiectorului BenQ W1350,  imbunatateste performantele audio ale fisierelor compresate sau necompresate prin marirea senzatiei de spatialitate audio, creaza un bass mai adanc si mai natural. Ofera o experienta dinamica 3D imbunatatita, cu frecvente inalte si joase de buna calitate si detalii audio clare.

   

Flexibilitatea instalarii

Proiectii din lateral folosind functia Keystone pe orizontala
Cand videoproiectorul BenQ W1350 nu este amplasat perfect pe centrul ecranului, functia de corectie keystone 2D va ofera o flexibilitate de instalare mai mare a proiectorului prin corectarea efectului de trapez utilizand ajustari pe orizontala si pe verticala

   

Imagine cu diagonala de 100" amplasand proiectorul la doar 3 metri!

 

Avand nevoie de doar 3 metri de ecran, pentru a realiza o imagine cu diagonala de 100inchi (3 metri), videoproiectorul BenQ W1350 , poate fi instalat in aproape orice camera. AI efecte cinematografice chiar intr-o camera mai mica!

   

Zoom flexibil si functie Lens Shift pentru o mai mare libertate de instalare


Spune adio necesitatii redecorarii incaperii la instalarea unui videoproiector. Cu ajutorul zoom-ului optic 1.5x, videoproiectorul BenQ W1350 poate fi instalat pe o plaja mare de distante. Iar cu reglajul optic Lens Shift, imaginea poate fi deplasata pe verticala intr-ul interval de la 120% la 148 % - fara nici un compromis calitativ de imagine. Poti evita astfel, obstacolele sau mobilele din "calea" proiectiei. Aceasta functie este de preferat in locul functiei "Keystone" deoarece nu altereaza imaginea, intreg sistemul de lentile fiind cel care se misca, pana la momentul in care imaginea obtinuta este cea dorita. Videoproiectorul BenQ W1350 are aceasta functie pe verticala. Deasemenea, nu mai depinzi de inaltimea la care este amplasat proiectorul, imaginea se va incadra perfect in ecranul pe care il ai.

   

Brilliant Image Performance


Speculoasa rezolutie Full HD 1080p - 3D
Continutul redat de Blu-ray la 1080p este afisat cu o acuratete deosebita, jocurile si semnalul High Definition TV se vad perfect, contrast ridicat si stralucirea mare iti ofera experiete de neuitat.

Imagini non Full HD
Imagine cu rezolutie scazuta
Imagine Full HD 1080P
Imagine cu rezolutie fina
   

Disc de culori cu 6 segmente RGBRGB

Discul de culori cu 6 segmente si 6 viteze adaptive face ca imaginile proiectate de BenQ W1350 sa aiba o adancime de culoare incredibila. Imaginile vor fi ultra-realiste ti datorita tehnologiei proprietare BenQ, BrilliantColor. Rasfata-te cu imagini reale si avand culori superbe.

Management independent pentru fiecare 6 culoare primara


BenQ W1350 are un sistem performat de management al culorilor, oferindu-ti libertatea de a putea regla fin toate caracteristicile culorilor: saturatie si stralucire, pentru a raspunde exigentelor chiar si celor mai pretentiosi utilizatori. Control 3D independent pentru 6 culori primare, culori care se gasesc pe ColorWheel. Pentru o personalizare fara compromisuri, acest instrument de gestionare a culorilor va permite sa reglati fin, individual, saturatia si nuantele a sase culori (R/G/B/C/M/Y).

   

Sistem optic din sticla de inalta puritate cu un strat special de dispersie

 

Cu propriul sistem optic optimizat pentru FullHD, videoproiectorul BenQ W1350 asigura cea mai buna performanta de culoare, claritate si luminozitate pentru fiecare imagine Full HD. Sistemul optic este alcatuit din 12 lentile, toate din sticla de puritate inalta. Proiectorul video BenQ W1350 depaseste alte videoproiectoare de home cinema printr-o penetrare a luminii mai mare, pastrand adevaratele detalii de imagine pentru o calitate optima de vizionare. Mai mult, o tehnologie speciala de acoperire a lentilelor cu un strat de dispersie, pentru a minimiza aberatii cromatice sau de culoare, confera o claritate de neegalat si o saturatie optima a culorilor. Asadar, se proiecteaza cele mai vii culori care impreuna cu o claritate superioara a imaginilor iti vor incanta ochii.

   

ISFccc Certificarea pentru Calibrare Profesionala a videoproiectiei

Obtinerea de rezultate profesionale este acum mult mai usoara cu calibrarea ISFccc a reputatei Imaging Science Foundation. Tehnicianul ISF, datorita meniului de calibrare ISF (prezent in meniul de control al videoproiectorului W1350), poate acum calibra caracteristicile imaginii, folosind performante de culoare adecvate pentru mediul de instalare. Cu cele doua moduri, ISF Day si ISF Night, videoproiectia va fi o placere pentru ochii tai, cat e ziua de lunga.

   

Performante superioare de contrast cu DarkChip3


Videoproiectorul BenQ W1350  foloseste cel mai avansat chipset de la Texas Instruments, DarkChip3, care proiecteaza o luminozitate mai mare dar si cu mult mai multe nivele de negru adanc, prin faptul ca fiecare micro-oglinda aflata in DLP umple mult mai bine suprafata acoperita de fiecare pixel in parte. Acestea fac sa ai imagini perfect netede, fara aproape nicio margine intre pixeli. Acum ai filme netede si fine ca o fotografie.

   

Experienta cinematografica 3D la tine acasa!


Echipat cu cea mai noua tehnologie, videoproiectorul Home Cinema 3D BenQ W1350 , face ca urmarirea filmelor 3D direct din BluRay sau jocurile 3D sa devina ceva normal. Noua tehnologie 3D iti ofera imagini entuziasmante in confortul propriei tale locuinte, fie ca sunt filme Blu-Ray , alt continut 3D sau jocuri.

   

Timp de raspuns mic pentru jocuri


Avand o transmisie wireless a semnalului perfecta, se obtine un timp de raspuns foarte mic, ceea ce face din videoproiectorul BenQ W1070+ un accesoriu nelipsit pentru jocuri. Bucura-te de placerea condusului in timp real folosind o consola PS4 sau participa la un meci de box folosind o consola X-Box Kinect.

   

Operare extrem de simpla


Interfata intuitiva, optiuni "inteligente"
Videoproiectorul Home Cinema 3D BenQ W1350  poate fi operat de oricine, fara a avea cunostinte tehnice, interfata facand dialogul prietenos si intuitiv

   
In plus, interfata de detectie automata a semnalului, indica extrem de rapid pe ce intrare se gaseste semnal.
   

Configurare Pas cu Pas pentru prima utilizare


Cand pornesti pentru prima data BenQ W1350   trebuie doar sa urmezi instructiunile vizuale furnizate de o interfata prietenoasa. Astfel, instalarea devine o joaca de copii.

   

Conectare Plug-and-Play pentru dispozitive Mobile, telefoane si tablete cu MHL (Mobile High-Definition Link)


Datorita conectivitatii MHL puteti afisa direct din dispozitivele Android pe videoproiector, impartind bucuria cu familia. Videoproiectorul BenQ W1350  este dotat cu functia MHL si va permite sa afisati datele, fotografiile si alt continut de pe dispozitivele dumneavoastra cu Android. Puteti chiar naviga pe internet, avand imaginea proiectata, fara a porni vreun calculator. De asemenea, dispozitivul dumneavoastra Smart (tableta, telefon) se poate si incarca in timp ce vizualizati continutul, deci nu trebuie sa va faceti griji ca veti ramane fara baterie mai tarziu. In plus, poti controla functiile de playback de pe telecomanda videoproiectorului BenQ W1350

   

Reducerea consumului, prietenos cu mediul
Economiseste mai multa energie cu tehnologia BenQ SmartEco


Tehnologia SmartEco a perfectat ceea ce un proiector de tip DLP poate sa faca, oferind un cost de intretinere mai mic, luminozitate fara compromisuri, calitate exceptionala a imaginii si optimizarea duratei de viata a lampii. Prin aceasta inovatie, scolile si companiile pot economisi pana la 70% din energia consumata de lampa si pot scadea costurile de mentenanta. Facilitatile de reducere dinamica a consumului nu vor compromite culorile foarte vii, ce sunt vizibile in orice prezentare.

   

Modul SmartEco

In modul SmartEco, consumul lampii este ajustat in mod inteligent pentru a oferi cel mai bun contrast si luminozitatea optima, in functie de continutul afisat. Consumul este astfel redus pentru a fi folosita doar atata lumina cat este necesara.

Modul normal
296W consumul mediu al proiectorului
Modul SmartEco
Detalii imbunatatite in scene intunecate
163W consumul mediu al proiectorului
   

Modul EcoBlank


Acest mod permite profesorilor intunecarea proiectiei de pe ecran oridecateori au nevoie sa redirectioneze atentia elevilor catre ei sau cand proiectorul nu este folosit. Atunci cand este activat, modul EcoBlank reduce automat puterea lampii, scazand consumul total de curent cu 70%.

   
Claritate exceptionala si vizibilitate foarte buna:

Tehnologia DLP ofera un factor de acoperire de 96%. Circuitele de control sunt amplasate sub pixel pentru a elimina conturul gros si negru din jurul fiecarui punct de pe imagine, contur ce reduce din culori si detalii. Un factor de acoperire cat mai mare se traduce intr-o imagine vizibil mai pura, avand culori mai intense si o claritate mai buna.
Proiectoarele DLP BenQ ofera de asemenea un raport de contrast foarte bun pentru afisarea perfecta a textului mic, a liniilor fine si a detaliilor din scenele intunecate. Intensitatile de negru sunt mai profunde, iar imaginea per ansamblu este  focalizata si mai curata. Prezentarile dumneavoastra vor fi mai lizibile si foarte eficiente, chiar si din ultimul rand al unei incaperi bine iluminate.

Proiectoare fara tehnologia DLP Proiector DLP BenQ
   

Eticheta ecoFACTS iti spune cat sunt de prietenoase cu mediul produsele BenQ!


Dezvoltand produse prietenoase cu mediul, BenQ nu doreste doar sa se conformeze unor norme impotriva poluarii mediului, ci sa creeze dispozitive care sa protejeze activ mediul inconjurator!
Eticheta ecoFACTS afirma eforturile mari ale companiei BenQ de-a inlocui substantele periculoase, de-a selecta materialele potrivite, de-a optimiza designul ambalajului si de-a construi produse ce consuma mai putin.

CARACTERISITICI GENERALE

Distanta proiectie Normal
Segment Home Cinema
3D Da
Lumeni 2500
Rezolutie nativa 1920 x 1080
Suport rezolutii 640 x 480 - 1920 x 1200
Contrast 10000:1
Distanta pana la imagine (m) 1.39 - 2.09
Putere lampa (W) 260
Durata de viata lampa (ore) 2000 / 4000 (Nomal / LampSave)
Tehnologie DLP 3D
Zoom 1.5:1
Functii: SmartEco Brilliant color VIDI or equivalent 3D Ready 3D Mode nVIDIA 3DTV Play ready 3D comb filter 3D Color Management User memory setting Direct Power On Quick Auto Search Closed Captioning Panel Key Lock Variable Audio Out Security Bar Quick Cooling HDTV compatible High Altitude Mode Auto Power Off Freeze / Blank Eco Blank 2D (H+V) Keystone
Lentile (mm) F = 2.42 - 2.97, f = 20.7 - 31.05 mm
Rata de refresh orizontala (KHz) 15 - 102
Rata de refresh verticala (Hz) 23 - 120
Aspect imagine 16:9
Conectori 1 x VGA In 1 x Composite In 1 x Component 1 x HDMI 1 x HDMI/MHL 1 x Audio in 1 x Audio L/R in 1 x Audio out 1 x USB Type A 1 x USB (Mini B) 1 x RS232 1 x IR Receiver
Semnal video 480i, 480p, 576i, 576p, 720p, 1080i, 1080p
Audio 10W
Difuzoare 1
Reproducere culori (milioane) 1.07


VIDEO

Dimensiuni (W x D x H mm) 330 x 119.5 x 247
Greutate (Kg) 3.68
Telecomanda Da
Accesorii incluse: Telecomanda Cablu alimentare Manual de utilizare 1 x ochelari 3D
Putere consumata (W) 330
Nivel zgomot (dB) 32 - 33

Vezi mai mult

  • Caracteristici Generale
    • Tehnologia de afisare
    • Lumeni
      2500
    • 3D
      Da
    • Rezolutie nativa
    • Contrast
      10000:1
    • Durata de viata lampa mod economic (ore)
      4000
    • Durata de viata lampa mod normal (ore)
      2000
    • Culori afisate
      1.07 miliarde
  • Conectori:
    • VGA
      1
    • HDMI
      2
    • RS-232
      1
    • Component Video
      1
    • Composite Video
      1
    • USB
      2

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.