Videoproiector Benq MH684, 3D, DLP, FHD, 3500 lumeni, 1920 x 1080, Contrast 13000:1, HDMI

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Videoproiector Benq MH684, 3D, DLP, FHD, 3500 lumeni, 1920 x 1080, Contrast 13000:1, HDMI de la BENQ

Economic, prietenos cu mediul


Tehnologie de varf SmarEco pentru un mediu mai verde
Dupa ce a fost primul brand DLP care a integrat tehnologia pentru lampi Philips ImageCare, BenQ a facut un pas mai departe si a dezvoltat tehnologia proprie SmartEco. Cu ajutorul ei, proiectorul DLP este potrivit pentru o sala de clasa ecologica din secolul 21. Construit cu aceasta tehnologie, proiectorul MH684 ofera in acelasi timp luminozitate fara compromisuri, calitate exceptionala a imaginii si durata de viata extinsa pentru lampa.

Modul SmartEco ajusteaza inteligent puterea lampii pentru a maximiza economia de energie dar si a oferi cel mai bun contrast si luminozitate folosind exact atat lumina cata este nevoie.

Modul Normal
Consum proiector 310W
Consum mediu
SmartEco Mode
Detalii imbunatatite in scenele intunecate.
Consum proiector 250W
  

Dureaza mai mult


Micro-oglinzile cipului DLP sunt incredibil de rezistente, avand un design constructiv sigilat perfect, imun la orice factor extern. Acest lucru inseamna ca videoproiectoarele BenQ cu tehnologie DLP rezista testului timpului, fara pierderi de calitate a imaginii. Imaginile videoproiectoarelor BenQ stralucesc an dupa an, iar dupa inlocuirea lampii, imaginea arata la fel ca in prima zi.

 

Detalii incredibil de clare


Deoarece dispun de un contrast ultra-ridicat (cel mai ridicat din industrie), videoproiectoarele BenQ sunt candite pentru a reproduce cel mai fin detaliu, datorita maximizarii factorului de umplere individual al fiecarui pixel, dar si prin utilizarea tehnologiei proprietare BenQ, SmartEco™.

 

Videoproiectoare BenQ cu tehnologie DLP


Proiectii perfecte cu tehnologiei DLP - imagini care nu se degradeaza in timp, cu tehnologia DLP
Tehnologia Digital Light Processing, DLP, utilizata de BenQ la proiectoarele video, a primit in anul 2015 prestigiosul premiu acordat de "Academy Award of Merit", o statueta Oscar. Tehnologia DLP este principala tehnologie de proiectie folosita in 90% din cinematografele digitale din lume si 100% din cinematrografele IMAX.
Tehnologia DLP domina piata la nivel mondial, cu peste 50% cota de piata, iar BenQ este astazi  marca de videoproiectoare cu tehnologie DLP nr.#1, cea mai bine vanduta, oferind performanta de neegalat, performanta de clasa mondiala.

 

Corectie keystone 2D


Corectia keystone 2D imbunatateste flexibilitatea la instalarea proiectorului, oferind ajustari pentru imagine de tip trapez cu +/- 30 de grade vertical sau orizontal. In felul acesta, proiectorul poate fi amplasat in unghi fata de suprafata de proiectie, iar prezentatorul poate sta in fata imaginii fara a crea umbre. De asemenea, proiectorul poate fi amplasat oriunde pe o masa in forma de U, fara a o deplasa ori a amplasa un stand special pentru el in centru.


 

Corectie pentru colturi


Aceasta facilitate reprezinta un mod flexibil si convenabil de-a alinia independent un colt al imaginii la suprafata de proiectie.

 

Conexiune MHL


Cu ajutorul conexiunii MHL veti putea prezenta propunerile de afaceri si ideile personale pe loc, folosind un dispozitiv smart cu Android. Veti transforma astfel un ecran mic intr-unul mare, afisand documentele, pozele, clipurile video si orice alt continut din dispozitivul smart pe ecranul de proiectie. In plus, odata conectat la proiector, dispozitivul smart va fi incarcat prin intermediul cablului MHL.

 Difuzor puternic de 10W

Proiectorul MH684 vine cu performante audio imbuntatite pentru sala de clasa, oferind un sunet clar cu ajutorul difuzorului puternic de 10W. In felul acesta profesorii pot preda mai usor, iar studentii pot invata mai eficient.

  

Suport pentru subtitrari


Cu ajutorul functiei de redare video a proiectorului MH684 veti putea viziona clipuri video cu subtirare, fara a avea nevoie de un sistem aditional. El este perfect pentru scenarii educationale in care elevii invata o limba straina, dialogul din clipuri fiind afisat ca subtitrare.  

Sabloane pentru predare


Pentru a face munca profesorului mai usoara BenQ a adaugat la MH684 functia de sabloane pentru invatare. Poti alege dintre cele patru modele de sabloane: formatul scrisoare, partitura muzicala, foaie de lucru si grafice; acum poti folosi orice tabla alba sau neagra fara sa trebuiasca sa tragi linii suplimentare.

CARACTERISITICI GENERALE

Distanta proiectie Normal
Segment Business
3D Da
Lumeni 3500
Rezolutie nativa 1920 x 1080
Suport rezolutii 640 x 480 - 1920 x 1200
Contrast 13000:1
Distanta pana la imagine (m) 1.15 - 2.42
Putere lampa (W) 240W
Durata de viata lampa (ore) 3000/6500 (Normal / Eco)
Tehnologie DLP
Zoom 1.3:1
Functii Corectie Keystone (digitala): ±30° (vertical) ±30° (orizontal) MHL EcoBlank SmartEco
Lentile (mm) F = 2.59 - 2.91, f = 16.87 - 21.87 mm
Rata de refresh orizontala (KHz) 15 - 102
Aspect imagine 16:9
Conectori 1 x VGA Out 1 x VGA In 1 x Composite In 1 x S-Video 2 x HDMI MHL 1 x Audio in 1 x Mini Jack 1 x Audio out 1 x USB Mini-B 1 x USB (Type A) 1 x RS232 1 x IR Receiver
Semnal video 480i, 480p, 576i, 576p, 720p, 1080i, 1080p
Audio 10 W
Difuzoare 1
Reproducere culori (milioane) 1.07 miliarde


VIDEO

Dimensiuni (W x D x H mm) 314.2 x 116 x 216.3
Greutate (Kg) 3.3
Telecomanda Da
Accesorii incluse: Telecomanda Cablu alimentare Manual de utilizare Cablu VGA
Putere consumata (W) 310
Nivel zgomot (dB) 29 - 34

 

Vezi mai mult

  • Caracteristici Generale
    • Tehnologia de afisare
      DLP
    • Lumeni
      3500
    • 3D
      Da
    • Rezolutie nativa
    • Contrast
      13000:1
    • Durata de viata lampa mod economic (ore)
      6500
    • Durata de viata lampa mod normal (ore)
      3000
    • Culori afisate
      1.07 miliarde
  • Conectori:
    • VGA
      2
    • HDMI
      2
    • S-Video
      1
    • Composite Video
      1
    • USB
      2

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.