Videoproiector BenQ 3D MW705, WXGA, 4000 lumeni, Full HD

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Videoproiector BenQ 3D MW705, WXGA, 4000 lumeni, Full HD de la BENQ

Design nou si intuitiv, suport pentru QCast, silentios si foarte luminos

Foarte luminos si extrem de silentios

In mod normal, proiectoarele cu o luminozitate mare sunt galagioase. Nu este cazul lui MW705, care ofera 4000 de lumeni cu un zgomot de numai 31 dB la puterea maxima. Silentioase si luminoase, prezentarile dumneavoastra vor capta toata atentia audientei.

Design inteligent pentru o utilizare naturala

Fiecare detaliu al proiectorului MW705 a fost optimizat pentru business. Comenzile rapide pentru EcoBlank si QCast de pe telecomanda si proiector usureaza intunecarea imaginii de pe ecran si activarea transmisiei wireless a continutului video Full HD 1080p. Un nou set de butoane ofera un control usor al functiilor proiectorului. Modulul QCast, ce poate fi folosit prin conectare directa, dispune acum de un locas dedicat si un conector ascuns, pentru ca designul sa nu fie afectat. *Modulul optional QCast nu este inclus in pachet.

 

MX704
 

 

Contrast mare

Un raport mare de contrast asigura reproducere optima si foarte clara a textului, imaginilor, graficelor si tabelelor, in mod special in cazul in care contin date numerice. Acest aspect ii ajuta pe cei care fac prezentari sa redea fisierele clar si pe cei din audienta sa se concentreze pe subiectul prezentat.

X w
Low Contrast High Contrast
 

Ajustarea inclinarii pe doua axe

Noul proiector MW705 vine cu doua picioruse ajustabile pe inaltime pentru alinierea perfecta a imaginii pe ecranul de proiectie. De doua ori mai eficiente decat un singur piciorus ajustabil, cele ele ofera o solutie rapida pentru amplasarea pe masa a proiectorului si pornirea prezentarii.

MX704

Corectie de trapez 2D

Corectia de trapez 2D imbunatateste flexibilitatea la instalarea proiectorului, ajustand efectul de trapez cu +/-30 de grare, atat pe verticala, cat si pe orizontala. Cu ajutorul acestui sistem, proiectorul poate fi amplasat lateral fata de imagine, iar cel care face prezentarea poate sta in fata ei fara sa produca umbre. De asemenea, proiectorul poate fi amplasat pe o masa in forma de U fara a o muta sau a amplasa un suport special in centru.

mw705

Functia de ajustare a colturilor imaginii

Aceasta este o functie convenabila ce ofera posibilitatea ajustarii independente a fiecarui colt de imagine la suprafata de proiectie.

cornerfit_su922
 

Conexiune MHL

Datorita conectivitatii MHL puteti afisa direct din dispozitivele Android pe videoproiector. Videoproiectorul BenQ MW705 este dotat cu functia MHL si va permite sa afisati datele, fotografiile si alt continut de pe dispozitivele dumneavoastra cu Android. De asemenea, dispozitivul dumneavoastra Smart (tableta, telefon) se poate si incarca in timp ce vizualizati continutul, deci nu trebuie sa va faceti griji ca veti ramane fara baterie mai tarziu.

MW705
BenQ MS524 DLP 3D Projector

Consum redus - prietenos cu mediul

Tehnologie de top SmartEco, pentru un mediu mai curat

Dupa ce a fost primul brand de proiectoare DLP care a implementat tehnologia ImageCare de la Philips in sistemul de lampi de proiectie, BenQ a facut un pas mai departe si a dezvoltat tehnologia proprie SmartEco, pentru a perfectiona reducerea consumului de curent in salile de clasa din secolul 21. Dotat cu aceasta inventie de ultima generatie, proiectorul MW705 ofera luminozitate foarte buna, calitate excelenta a imaginii si optimizarea duratei de viata a lampii prin facilitati inovatoare.

 
Modul EcoBlank

Acest mod permite profesorilor intunecarea proiectiei de pe ecran oridecateori au nevoie sa redirectioneze atentia elevilor catre ei sau cand proiectorul nu este folosit. Atunci cand este activat, modul EcoBlank reduce automat puterea lampii, scazand consumul total de curent cu 70%.

BenQ MS524 DLP 3D Projector BenQ MS524 DLP 3D Projector
Modul putere maxima
Puterea folosita de lampa - 100%
Atentia indreptata spre ecranul de proiectie
Modul EcoBlank activat
Puterea minima folosita de lampa - 30% 
Atentia indreptata spre profesorul din clasa

Modul SmartEco

In modul SmartEco, consumul lampii este ajustat in mod inteligent pentru a oferi cel mai bun contrast si luminozitatea optima, in functie de continutul afisat. Consumul este astfel redus pentru a fi folosita doar atata lumina cat este necesara.

BenQ MS524 DLP 3D Projector BenQ MS524 DLP 3D Projector
Modul normal 
350W
Modul SmartEco
Detalii imbunatatite in scene intunecate
261W consumul mediu al proiectorului 

0,5W in Modul Stand By

Cand este inactiv, MW705 mentine consumul energetic la un minim de 0,5W, obtinand astfel ceea ce alta data a fost o reala provocare pentru modelele anterioare de proiectoare. Acest avantaj tehnologic in economisirea energetica contribuie cu certitudine la reducerea costurilor legate de consumul energetic.

Consum mai mic de 6W in modul Network Standby

Atunci cand modul Network Standby este activat, proiectorul MW705 necesita un consum mai mic de 6W pentru a ramane conectat la retea dupa ce-a fost oprit. Managerii IT pot pastra controlul complet asupra utilizarii si depanarii zilnice a proiectorului, reducand in acelasi consumul resurselor de energie ale pamantului.

Suporta variate formate 3D

Proiectoarele BenQ pentru educatie sunt echipate standard cu DLP Link, sistemul de proiectie 3D ce ofera elevilor aceleasi efecte 3D ca si cele din filmele 3D. Formatele 3D suportate de MW705 sunt: 3D field-sequential, 3D frame packing, 3D top-and-bottom si 3D side-by-side. In plus poate fi conectat la un Blue-Ray DVD pentru imagini de o calitate deosebita.

 
MW705
MW705

Subtitrari

MW705 ofera posibilitatea afisarii subtitrarilor in cadrul continutului video fara sa mai fie nevoie de dispozitive externe pentru subtitrare. Este perfect pentru procesul de invatamant, ca de exemplu la orele de limbi straine, unde transcrierea pe ecran a subtitrarii sau dialogului original este necesara

Şabloane pentru scriere ca pe tabla

Pentru a face munca profesorului mai usoara BenQ a adaugat la MW705 functia de saloane pentru invatare. Poti alege dintre cele patru modele de sabloane: formatul scrisoare, partitura muzicala, foaie de lucru si grafice; acum poti folosi orice tabla intercativa ca si pe o tabla clasica de scoala fara sa trebuiasca sa tragi linii suplimentare.

MW705

 
 

Proiectoare BenQ cu DLP Imagini perfecte pentru mai mult timp, cu tehnologia DLP

Tehnologia Digital Light Processing (DLP), care a primit in anul 2015 premiul Academy Award of Merit (statueta Oscar), este tehnologia de proiectie folosita in peste 90% din cinematografele digitale din lume si in 100% din cinematografele IMAX. Ținand cont ca tehnologia DLP domina piata mondiala a proiectoarelor cu o cota de peste 50%, BenQ este la ora actuala brand-ul cel mai bine vandut de proiectoare DLP, oferind performante de top pe acest segment.

 

Rezistent in timp

Micro-oglinzile cipului DLP sunt incredibil de rezistente, avand un design constructiv sigilat perfect, imun la orice factor extern. Acest lucru inseamna ca videoproiectoarele BenQ cu tehnologie DLP rezista testului timpului, fara pierderi de calitate a imaginii. Imaginile videoproiectoarelor BenQ stralucesc an dupa an, iar dupa inlocuirea lampii, imaginea arata la fel ca in prima zi.

 

BenQ DLP Projector

PU9530

Detalii incredibil de clare

Deoarece dispun de un contrast ultra-ridicat (cel mai ridicat din industrie), videoproiectoarele BenQ sunt gandite pentru a reproduce cel mai fin detaliu, datorita maximizarii factorului de umplere individual al fiecarui pixel, dar si prin utilizarea tehnologiei proprietare BenQ SmartEco.

 

Non-DLP Projector

PU9530
 
PU9220
Specificatii:
 
Rezolutie nativa‎ WXGA (1280x800) ‎
Rezolutii suportate‎ VGA(640 x 480) to WUXGA_RB(1920 x 1200)*RB = Reduced blanking ‎
Luminozitate‎ 4000 ANSI Lumen ‎
Sistem de proiectie‎ DLP ‎
Contrast‎ 13000:1 ‎
Culori afisate‎ 1.07 Billion Colors ‎
Lentile‎ F=2.56~2.68, f=22.04~24.14mm ‎
Aspect Ratio‎ Native 16:10 (5 aspect ratio selectable) ‎
Raport distanta proiectie‎ 1.55~1.7 (Wide 87"±3% @ 2.9m) ‎
Dimensiune imagine (diagonala)‎ 60" ~ 300" ‎
Zoom‎ 1.1x ‎
Tip lampa (putere)‎ 240W‎
Lamp Mode (Normal / Economic / SmartEco / LampSave)‎ 3000/4000/6000/7500(80%~30%) hours ‎
Keystone Adjustment‎ 2D, Vertical & Horizontal ± 40 degrees; Auto vertical keystone ± 30 degrees ‎
Offset proiectie‎ Vertical: 100% ±5% ‎
Frecventa orizontala‎ 15K-102KHz ‎
Rata scanare verticala‎ 23-120Hz‎
Mod imagine‎ **Dynamic / Presentation / sRGB / Cinema / (3D) / User 1 / User 2 ‎
Compatibilitate si suport 3D‎ Frame Sequential: Up to 60Hz 720p 
Frame Packing: Up to 24 Hz 1080p 
Side by Side: Up to 24Hz 1080p 
Top Bottom: Up to 60Hz 1080p ‎
Compatibilitate HDTV‎ 480i, 480p, 576i, 576p, 720p, 1080i, 1080p ‎
Compatibilitate video‎ NTSC, PAL, SECAM ‎
Nivel Zgomot (Normal/Economic Mode)‎ 31/28 dBA (Normal/Economic mode) ‎
On-Screen Display Languages‎ Arabic/Bulgarian/ Croatian/ Czech/ Danish/ Dutch/ English/ Finnish/ French/ 
German/ Greek/ Hindi/ Hungarian/ Italian/ Indonesian/Japanese/ Korean/ 
Norwegian/ Polish/ Portuguese/ Romanian/ Russian/ Simplified Chinese/
Spanish/ Swedish/ Turkish/ Thai/ TraditionalChinese (28 Languages) ‎
Interfete‎ Computer in (D-sub 15pin) x1( integrate with component)
HDMI x2 (HDMI with MHL2.0 x1, HDMI x 1) HDMI x 1)
MHL x 1(HDMI with MHL2.0)
Monitor out x 1
Composite Video in (RCA) x 1
S-Video in x 1
Audio in (Mini Jack) x 1
Audio in (L/R) x1
Audio out (Mini Jack) x 1
Speaker 2W x 1
USB (Type A) x 1 (1.5A power supply)
RS232 (DB-9pin) x 1
IR Receiver x2 (Front+Top) ‎
Accesorii (Standard)‎ Power Cord (by region)
Remote Control w Battery
VGA cable
User Manual CD
QSG
Warranty Card (by region)‎
Accessorii (Optional)‎ Wifi Qcast HDMI 
Spare Lamp Kit
Video Streaming Dongle - QCast
Ceiling mount kit
Carry bag
3D Glasses ‎
Greutate‎ 3Kg‎
Dimensiuni (L x I x A)‎ 331.0 x 114.4 x 246.2 (without foot) 
331.0 x 129.4 x 246.2 (with foot)‎
Alimentare‎ AC100 to 240V, TBD A, 50 to 60 Hz‎
Consum‎ 350W(Normal), 261W(Eco), Standby <0.5W‎
Vezi mai mult

  • Caracteristici Generale
    • Tehnologia de afisare
      DLP
    • Lumeni
      4000
    • Rezolutie nativa
    • Contrast
      13000:1
    • Durata de viata lampa mod economic (ore)
      4000
    • Durata de viata lampa mod normal (ore)
      3000
    • Culori afisate
      1.07 miliarde
  • Conectori:
    • HDMI
      2
    • RS-232
      1
    • S-Video
      1
    • Composite Video
      1
    • Audio
      3
    • USB
      1

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.