BENQ Videoproiector 3D TH683, 3D,3200AL, Full HD, CinemaMaster, 10W

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Videoproiector 3D TH683, 3D,3200AL, Full HD, CinemaMaster, 10W de la BENQ

BenQ feature

Cel mai bun mod de a va delecta cu sportul rege

Cu Modul Fotbal fiecare jucator, fiecare gol, fiecare fir de iarba prin viata.

Cand vine vorba de evenimente sportive importante, BenQ crede ca exista o singura modalitate prin care va puteti bucura de minunatul joc. Indiferent daca v-ati adunat cu prietenii la un gratar in curte sau daca uitati la fotbal intr-o sufragerie luminoasa, o imagine proiectata Full-HD, imensa, de cel putin 100", cu sunet uimitor este imbatabila. De aceea, am inventat Modul Fotbal pentru TH683, pentru ca fanii fotbalului sa se simta ca si cum s-ar afla pe stadion, luand parte la actiune.

 
BenQ feature

Mod Imagine fotbal Combinand reglarea de precizie a culorilor cu imbunatatiri digitale, pentru tonuri ultrarealiste ale pielii si o iarba verde abundenta, modul imagine Fotbal al proiectorului TH683 asigura o proiectie uluitoare, pe un ecran mare, pentru ca fiecare secunda a meciului sa para mai mare ca in realitate. Modul Fotbal (Luminos) este disponibil si optimizat suplimentar pentru ambiente bine iluminate. Mod Sunet fotbal Cu Modul Sunet fotbal, veti auzi fiecare cuvant al comentatorului sportiv, chiar daca va aflati in multimea care scandeaza.

Performante audio-vizuale uluitoare

Full HD 1080p

Afisati continut Full HD la o definitie 1080p clara si vizionati continut Blu-Ray, jocuri video si transmisii in format HD cu o calitate superba si un contrast ridicat, fara reducerea formatului sau compresie.

BenQ feature BenQ feature

Imagine Non-Full HD

Rezolutie redusa a imaginii

Imagine Full HD 1080p

Rezolutie delicata a imaginii

Luminozitate ridicata

Un proiector cu luminozitate ridicata de 3.200 de luni va asigura vizionarea imaginilor intr-un ambient relativ luminos sau chiar intr-o incapere cu luminile aprinse. Este ideal pentru divertismentul la domiciliu, deoarece puteti urmari evenimente sportive si filme cu familia, putand observa bucuria de pe fetele lor.

Boxa incorporata de 10 W

TH683 este prevazut cu compatibilitate audio imbunatatita pentru vizionarea filmelor. Ofera o performanta audio extrem de clara cu ajutorul boxei incorporate de 10 W. Acum, puteti urmari filme conectand, de asemenea, o boxa externa.

BenQ feature 

Utilizare usoara si simpla

Corectie trapez pe verticala

Cand proiectorul nu este amplasat in centru, functia de corectie trapez va ofera o flexibilitate de instalare mai mare a proiectorului prin corectarea efectului trapezoid.

BenQ feature

Design intuitiv, mai inteligent pentru interfata cu utilizatorul

TH683 este extrem de simplu de folosit, prezentand o interfata intuitiva, complet noua, ce poate fi descifrata cu usurinta de oricine.

 
BenQ feature
BenQ feature Detectarea avansata automata a sursei, care detecteaza acum sursa de intrare la jumatate din viteza originala, subliniaza chiar sursa detectata in culoarea verde, pentru semnalul de acceptare a acestei surse.
Pentru prima configurare a proiectorului TH683, urmati pur si simplu instructiunile video pas cu pas furnizate de interfata de utilizator usor de folosit a asistentului de configurare. Procedura de configurare dureaza foarte putin. BenQ feature
 

Sursa de alimentare USB tip A de 1,5 A

BenQ feature Utilizatorii isi pot incarca dispozitivele mobile de la sursa de alimentare USB tip A de 1,5 A prin USB tip A. Nu trebuie sa va faceti griji ca dispozitivul dvs. mobil se va descarca in timpul redarii in flux a evenimentelor sportive sau in timpul intalnirilor.

Subtitrari

Afisati subtitrari in continutul video cu TH683, fara a fi nevoie de un dispozitiv extern de subtitrare.

BenQ feature

BenQ feature

Economic, ecologic

Tehnologie de frunte la nivel mondial SmartEco pentru un mediu mai ecologic

Întrucat este prima marca DLP care include tehnologia ImageCare de la Philips in sistemul de proiectie, BenQ a facut un pas mai departe, dezvoltand propria tehnologie SmartEco pentru a perfectiona ceea ce DLP poate face pentru economia energetica. Construit cu aceasta inventie complet noua, TH683 aduce impreuna luminozitatea fara compromis, calitatea excelenta a imaginii si durata optimizata de viata a lampii, prin caracteristici inovative.

Mod SmartEco

Costurile legate de inlocuirea lampii reprezinta cea mai mare parte a costurilor totale de utilizare. Modul SmartEco este realizat pentru a regla dinamic puterea lampii in functie de nivelul de luminozitate al continutului, pentru a extinde semnificativ durata de viata a lampii cu 7.000 de ore. Frecventa de inlocuire a lampii este, de asemenea, redusa cu pana la 50% pentru a reduce costurile de inlocuire.

BenQ feature

Modul SmartEco, regleaza in mod inteligent puterea lampii pentru a reduce consumul energetic, oferind cel mai bun contrast si cea mai buna luminozitate, folosind atata lumina cat este necesara.

 
BenQ feature BenQ feature
Mod Normal Putere de 260 W a proiectorului Consum obisnuit

Mod SmartEco Detalii imbunatatite pentru scenele intunecate Putere de 210 W a proiectorului Consum obisnuit

Modul Nicio sursa detectata

Comutarea automata la modul Eco Blank in termen de trei minute dupa pornirea proiectorului, fara nicio sursa de afisare, elimina risipa energetica si prelungeste durata de viata a lampii proiectorului.

 
BenQ feature BenQ feature
Sursa detectata Putere de 100% a lampii Nicio sursa detectata Putere de 30% a lampii
 

Modul Oprire automata

Oprirea automata in termen de 20 de minute dupa pornirea proiectorului, fara nicio sursa de afisare, elimina risipa energetica si prelungeste durata de viata a lampii proiectorului.

 

0,5 W in Modul Asteptare

Cand este inactiv, TH683 mentine consumul energetic la un minim de <0,5 W, obtinand ceea ce odata a fost o provocare pentru modelele anterioare de proiectoare. Aceasta dezvoltare tehnologica in economia de energie ajuta la reducerea costurilor.

 

Calitate de o impecabila durabilitate a imaginilor proiectoarelor BenQ DLP cu ajutorul tehnologiei de proiectie DLP

Tehnologia Digital Light Processing (DLP), recompensata cu Distinctia de merit 2015 a Academiei Americane de Film (statueta Oscar), este principala tehnologie de proiectie utilizata in 90% din cinematografele digitale din lume si in 100% dintre salile de proiectie IMAX. Cu tehnologia DLP dominand piata mondiala a proiectoarelor, cu o cota de piata de peste 50%, BenQ este, in prezent, marca de proiectoare DLP cu cele mai bune vanzari, oferind performante de clasa mondiala fara egal.

 

Durabilitate

Micro-oglinzile de o incredibila durabilitate ale cipului DLP si structura aproape etansa a motorului DLP arata ca proiectoarele DLP de la BenQ rezista la testul timpului fara pierderi de calitate a imaginii. Eliminand acumularea de praf si daunele produse de caldura, proiectoarele BenQ stralucesc an dupa an si arata ca noi cu o simpla schimbare de lampa.

 
 

Claritate impecabila

Apreciate la superlativ pentru contrastul inalt lider in domeniu, proiectoarele DLP BenQ produc, de asemenea, claritatea cel mai bine definita, pentru detalii si text de o exceptionala claritate, prin maximizarea raportului de umplere a pixelilor individuali si utilizarea tehnologiei exclusiviste BenQ SmartEco.

BenQ feature
Specificatii:
 
Rezolutie nativa‎ 1080p (1920x 1080) ‎
Luminozitate‎ 3200 AL‎
Contrast‎ 10000:1 ‎
Culori afisate‎ 1.07 Billion Colors‎
Lentile‎ F=2.59~2.87, f=16.88~21.88mm‎
Aspect Ratio‎ Native 16:9 (5 aspect ratio selectable)‎
Raport distanta proiectie‎ 1.15-1.5‎
Dimensiune imagine (diagonala)‎ 60"~180"‎
Zoom‎ 1.3:1‎
Tip lampa (putere)‎ 210W‎
Keystone Adjustment‎ 1D, Vertical +/- 40 degrees‎
Offset proiectie‎ 115%±5%‎
Rezolutii suportate‎ VGA(640 x 480) to WUXGA(1920 x 1200)*RB-Reduced blanking‎
Frecventa orizontala‎ 15~102KHz‎
Rata scanare verticala‎ 23~85Hz‎
Dimensiuni (L x I x A)‎ 346.24 mm (W) x 101.70 mm (H) x 214.81 mm (D)‎
Compatibilitate HDTV‎ 480i, 480p, 576i, 576p, 720p, 1080i, 1080p‎
Compatibilitate video‎ NTSC, PAL, SECAM‎
On-Screen Display Languages‎ Arabic/Bulgarian/ Croatian/ Czech/ Danish/ Dutch/ English/ Finnish/ French/ German/ Greek/ Hindi/ Hungarian/ Italian/ Indonesian/ Japanese/ Korean/ Norwegian/ Polish/ Portuguese/ Romanian/ Russian/ Simplified Chinese/Spanish/ Swedish/ Turkish/ Thai/ Traditional Chinese (28 Languages)‎
Mod imagine‎ ** Bright / Football /Football(Bright) / Cinema / Game/ User‎
Accesorii (Standard)‎ Power Cord (by region), Remote Control w/ Battery , User Manual CD , Quick Start Guide , VGA(D-sub 15pin) Cable ‎
projectionsystem‎ DLP‎
lampmodenesl‎ 3500/5000/7000 hours‎
3dcompatibility‎ Frame Sequential: Up to 60Hz 720p , Frame Packing: Up to 24 Hz 1080p, Side by Side: Up to 24Hz 1080p, Top Bottom: Up to 60Hz 1080p‎
audiblenoisetyp‎ 34/29 dBA (Normal/Economic mode) ‎
Greutate‎ 2.65kg‎

Interfete:
 
‎PC in (D-sub 15pin) x1
HDM x2 (HDMI with MHL2.0 x1, HDMI x 1)
MHL x 1(HDMI with MHL2.0)
Audio in (RCA) x 1
Audio in (Mini Jack) x 1
Audio out (Mini Jack) x 1
Speaker 10W x 1
USB (Type mini B) x1 (Download)
USB (Type A) x1 (Charger)
RS232 (DB-9pin) x 1
IR Receiver x2 (Front+Rear)

Power Management Function‎ Automatic power off after 20 minutes without a display source.‎
Alimentare‎ AC100 to 240 V, 50 to 60 Hz‎
Consum‎ 270 W(Normal), 220 W(Eco), Standby <0.5W‎
Vezi mai mult

  • Caracteristici Generale
    • Tehnologia de afisare
      DLP
    • Lumeni
      3200
    • 3D
      Da
    • Rezolutie nativa
    • Contrast
      10000:1
    • Culori afisate
      1.07 miliarde
  • Conectori:
    • VGA
      1
    • HDMI
      2
    • RS-232
      1
    • USB
      2

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.