BENQ Proiector MX863UST, DLP XGA , 4:3 ,3300 lumeni, 13.000:1

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Proiector MX863UST, DLP XGA , 4:3 ,3300 lumeni, 13.000:1 de la BENQ

Posibilitatilor extinse pentru salile de clasa cu proiectia pe distante ultra-scurte
 

Invatamant neobstructionat, fara restrictii de spatiu

Necesitand o distanta de proiectie de numai 12 cm pentru o imagine proeictata de 78” (1.98m), proiectorul pe distante ultra-scurte MX863UST poate fi montat foarte aproape de perete, direct deasupra ecranului, eliminand umbrele si reflexiile deranjante, pentru ca elevii si profesorii sa se implice si sa colaboreze nestingheriti in fata tablei.

 
Crearea de lectii durabile cu o calitate remarcabila a imaginii
   

Luminozitate mare, fara compromisuri

Pentru proiectii performante impecabile, MX863UST ofera 3.300 lumeni ANSI si o rezolutie XGA ridicata de 1024x768 pentru text si imagini exacte, clare chiar si in sali de clasa mari si luminoase. Luminozitatea ridicata permite pastrarea luminilor aprinse in timpul lectiilor, iar rezolutia ridicata cu aspect wide sporeste lizibilitatea pentru continut extins.

 

Imagini mai mari

Proiectoarele educationale BenQ ofera o serie de rezolutii si dimensiuni de imagini gandite pentru a se potrivi necesitatilor diverse ale salilor de clasa. Prezentand o calitate inalta a imaginilor de pana la 100" (2.54m), proiectoarele educationale BenQ pentru distante ultra-scurte ofera o versatilitate sporita, la costuri reduse.

 
   

Tehnologie optica conceputa pentru edicatie

Imagini cu uniformitate imbubatatita 
Arhitectura optica Total Internal Reflection (TIR) a modelului MX863UST elimina distributia neuniforma a luminozitatii, specifica proiectiei conventionale. Acest sistem optic de ultima generatie focalizeaza precis centrul si colturile imaginii, imbunatateste uniformitatea la colturi cu 30% si egalizeaza uniformitatea luminozitatii, pentru o experienta de vizualizare confortabila, omogena.

Perfectiune durabila a imaginii cu tehnologia DLP 
Lizibilitate inegalabila 
Cu cel mai mare contrast din industrie, proiectoarele educationale BenQ utilizeaza sisteme avansate de lentile, optimizate pentru chip-urile DLP, pentru a oferi o lizibilitate usoara si precisa, cu o rezolutie clara pentru fiecare subpixel.
 
  Imagini durabile de calitate 
Prezentand o durabilitate de clasa industriala datorita tehnologiei DLP, proiectoarele educationale BenQ mentin perfectiunea imaginii durabila, eliminand degradarea culorilor. Spre deosebire de proiectoarele non-DLP, la proiectoarele educationale DLP BenQ imaginiea arata nou-nouta dupa inlocuirea lampii. In plus, cu peste doua milioane de micro-oglinzi, cu degajare minima de caldura, cipul DLP rezista la peste 100.000 de ore fara degradare.
Posibilitate de studiu interactiv
Creati interactiune pe orice suprafata

Tehnologia PointWrite functioneaza pe orice suprafata plata, prin urmare, nu sunt necesare echipamente suplimentare sau table albe digitale costisitoare. Cu modulul PointWrite , imaginile pot fi proiectate pe un birou sau o masa, pentru ca mai multi elevi sa partajeze cu usurinta si sa scrie pe acelasi ecran, creand noi oportunitati pentru interactivitatea in sala de clasa, facand astfel posibile salile de clasa digitale moderne.

Multi touch multiplu cu pen-uri si degete Desenare pe mai multe ecrane

Proiectoarele PointWrite ofera posibilitatea existentei mai multor utilizatori si se pot utiliza doua proiectoare PointWrite alaturate pentru a dubla suprafata de proiectie. Cu Modul Whiteboard QWrite, profesorii pot rula diferite aplicatii sau pot afisa, vizualiza si adnota pe doua proiectii concomitent.

   

Configurare intuitiva Calibrare automata usoara si 100% eficienta

PointWrite se calibreaza automat si isi salveaza setarile in momentul in care este conectat la portul USB al unui computer. PointWrite ramane apoi pregatit, fara configurare manuala sau instruire complicata pentru profesori. Iar senzorul interactiv al modelului MX863UST garanteaza calibrarea automata in orice conditii de lumina ambianta.

 

Compatibilitate cu Windows Gesture

Proiectoarele PointWrite sunt compatibile cu Windows Gesture Intuitive, cum ar fi marirea si micsorarea sau defilarea in timpul navigarii pe pagini web, imagini sau in Google Maps. Toate comenzile şi gesturile prin atingeri multiple sunt acceptate pentru Windows 8 sau o versiune mai recenta şi alte aplicatii ulterioare.

 
Colaborarii simplificata cu BYOD
 

Wireless dongle simplu si convenabil

Pentru lectii captivante si intuitive, MX863UST foloseste stick-ul Qcast WiFi HDMI ce se introduce intr-un compartiment ascuns si poate reda de la dispozitive smart si computere flux de documente, imagini si chiar videoclipuri Full HD.

 
Investitii optimizate in domeniul educatiei
 

Posibilitate de upgrade modular cu compatibilitate ulterioara

MX863UST ofera o varietate de module de upgrade interactive si wireless pentru scoli, pentru implementarea tehnologiei in mai multe faze. Designul modular cu compatibilitate ulterioara simplifica deciziile de achizitie, permitand adaugarea ulterioara de module, dupa cum este necesar sau dupa buget.

 
   

Sistem optic avansat, rezistent la praf

Mediile cu foarte mult praf pot deteriora sistemul electronic sensibil. Pentru a reduce la minimum costurile de service si timpul de inactivitate, MX863UST prezinta un sistem optic etans, conceput pentru a proteja cipul DLP si componentele cheie ale traseului de lumina. 

 
 

Sistemul Eco Cycle BenQ: Economii de energie optimizate

Sistemul Eco Cycle elimina risipa de electricitate, reduce timpul de asteptare pana la pornire si dupa ore, reduce la minimum intretinerea pentru un cost total de utilizare cat mai mic.

 
 Intretinerie inteligenta si eficienta a proiectorului

Pornire instantanee

Proiectoarele educationale BenQ pornesc imediat si selecteaza automat intrarea HDMI sau VGA conectata, ceea ce reduce considerabil timpul de configurare.

Compatibilitate LAN Control

Pentru a-i ajuta pe managerii IT sa efectueze in mod eficient operatiile zilnice de intretinere a proiectorului, MX863UST este compatibil cu sistemele lider de control al proiectoarelor, inclusiv Crestron, AMX, PJ-Link si BenQ MDA pentru controlul retelei prin LAN. Software-ul Multiple Display Administrator (MDA) BenQ permite controlul si monitorizarea centralizata, performanta si programarea consumului de energie in reteaua de proiectoare a scolii de pe un singur computer, oferind in mod direct acces si control complet asupra fiecarui proiector.

Simplificarea alinierii imaginii si instalare perfecta

Aliniere eficientizata a suportului de perete

Pentru o instalare profesionala, eficienta, suportul de perete al proiectorului nostru pentru distante ultra-scurte prezinta un sablon de instalare si o scala pentru alinierea perfecta a ecranului si pozitia imaginii in sala de clasa. Și mai simplu, un buton rotativ de reglare pe trei directii este amplasat in partea din fata a proiectorului - pentru imagini perfect drepte, instalate corect.

Imagini clare fara distorsiuni

Corectie pentru reglajul imaginii in colturi 
Corner Fit (reglajul imaginii in colturi) ofera posibilitatea reglarii individuale a fiecarui colt, pentru incadrarea imaginii si alinierea in spatii neregulate sau stramte.

Hotkey (tasta rapida) pe telecomanda

Apasati tasta rapida de „Instalare rapida” de pe telecomanda pentru a configura automat proiectorul. Aceasta economiseste foarte mult timp pentru managerii IT care se ocupa de operatiunile de instalare initiala a proiectorului.

 

Rezolutie nativa‎ 1024x768‎
Rezolutii suportate‎ VGA (640 x 480) to WUXGA (1920 x 1200)‎
Luminozitate‎ 3.300 ANSI Lumeni‎
Sistem proiectie‎ DLP Single 0.55" XGA‎
Chip DMD‎ DC3 DMD Chip‎
Contrast‎ 13000:1‎
Culori afişate‎ 1.07 miliarde culori‎
Lentile‎ F=2.4, f=3.35mm‎
Aspect Ratio‎ Native 4:3 (5 aspect ratio selectable)‎
Raport distanta proiectie‎ 0.29‎
Dimensiune imagine (diagonala)‎ 78” ~ 100”‎
Zoom‎ Fix‎
Sursa de lumina‎ Lampa (240W)‎
Lampa (Normal / Economic / SmartEco)‎ 3000/4000/6000 ore (Normal/Eco/SmartEco mode) 
6000 ore de utilizare inseamna:
= 3.3 ani (5ore/zi, 7zile/saptamana, 52saptamani/an)
= 5.77 ani (4ore/zi, 5zile/saptamana, 52saptamani/an)
= 9.61 ani (6 ore/zi, 2zile(in weekend)/saptamana, 52 saptamani)‎
Keystone Adjustment‎ 2D; Vertical ± 30 degrees, Horizontal ± 25 degrees‎
Offset proiectie‎ 118%‎
Frecventa orizontala‎ 15K - 102KHz‎
Rata scanare verticala‎ 23 - 120Hz‎
Compatibilitate HDTV‎ 480i, 480p, 576i, 576p, 720p, 1080i, 1080p‎
Compatibilitate video‎ NTSC, PAL, SECAM‎
Difuzoare‎ 20W (2x 10W)‎
Nivel Zgomot (Normal/Economic Mode)‎ 35/29 dBA‎
On-Screen Display Languages‎ Arabic/ Bulgarian/ Croatian/ Czech/ Danish/ Dutch/ English/ Finnish/ French/ German/ Greek/ Hindi/ Hungarian/ Italian/ Indonesian/ Japanese/ Korean/ Norwegian/ Polish/ Portuguese/ Romanian/ Russian/ Simplified Chinese/ Spanish/ Swedish/ Turkish/ Thai/ Traditional Chinese (28 languages) ‎
Functii‎ Brilliant color 
VIDI or equivalent 
MyScreen (in Factory Mode) 
User memory setting 
Teaching Template 
Presentation timer 
Instant restart 
Auto Power Off 
Quick Cooling 
High altitude mode 
Freeze / Blank 
SmartEco 
Eco Blank 
Direct Power On 
Quick Auto Search 
VGA Signal Power On 
HDMI Signal Power On 
Panel Key lock 
HDTV Compatible 
3D ready(DLP link, PC+Video) 
3D (HDMI1.4a) 
nVidia 3DTV play 
3D comb filter 
3D color management 
Digital zoom 
2D Keystone 
Corner Fit 
Wall Color Correction 
Interactive module compatible 
Network standby <6W 
Closed Captioning 
Variable audio out 
Security Bar 
Space for hidden dongle 
AMX Device Discovery 
Crestron e-Control System Accessible 
Crestron RoomView Enabled 
PJ Link Compatible 
BenQ LAN Control via MDA Software 
LAN to RS232 supported 
Security‎ Kensington Lock ,Security Bar ,Hidden Space for Wireless Dongle‎
Interfete‎ HDMI x 2 (HDMI-2 share with MHL)
PC In (D-sub 15pin) x 2 (share with component video)
Monitor Out (D-sub 15pin) x 1
Composite Video In (RCA) x 1 
S-Video In x 1
Audio In (mini jack) x 2
Audio L/R In (RCA) x 1
Audio Out (mini jack) x 1 
LAN RJ45 x 1 (LAN control)
RS232 (DB-9pin) x 1 
USB (Type A) x 1 (5V/1.5A power supply) 
USB (Type mini B) x 2 (FW download / optional interactive camera)
IR Receiver x1 (front)‎
Accesorii (Standard)‎ Remote Control w/ Battery RCS011 x 1 
Power Cord (by region) x 1 
Quick Start Guide x 1 
Warranty Card (by region) x 1 
VGA (D-sub 15pin) Cable x 1 
Wall Mount Kit (with installation guide) x 1‎
Accessorii (Optional)‎ Spare Lamp Kit 5J.JDM05.001 
3D Glasses DGD5 5J.J9H25.001 
Document Camera S30 9H.J9L78.T3E 
PointWrite Kit PW21U 5J.JDN26.11E 
PointWrite Touch Module PT12 5J.J8L26.13E‎
Temperatura de utilizare‎ 0° ~ 40°C‎
Greutate‎ 6.2kg (w/o wall mount plate)‎‎
Dimensiuni (L x I x A)‎ 382(W)*145(H)*435(D) mm‎
Alimentare‎ AC100V to 240V, 50Hz to 60Hz‎‎
Consum‎ Max 410W. Normal 353W. Eco 252W
Network Standby <2W, Standby <0.5W‎‎ ‎
Vezi mai mult

  • Caracteristici Generale
    • Tehnologia de afisare
      DLP
    • Lumeni
      3300
    • Rezolutie nativa
    • Contrast
      13.000:1
    • Durata de viata lampa mod economic (ore)
      4000
    • Durata de viata lampa mod normal (ore)
      3000
  • Conectori:
    • HDMI
      2
    • RS-232
      1
    • S-Video
      1
    • Composite Video
      1
    • USB
      2

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.