BENQ Proiector MX532, DLP, 1024 x 768, 3300 lumeni, 15.000:1 , 3D Ready

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Proiector MX532, DLP, 1024 x 768, 3300 lumeni, 15.000:1 , 3D Ready de la BENQ

Design inteligent pentru prezentari zilnice

Gandit pentru functionare optima, fiabila, de zi cu zi in sali de sedinta, modelul BenQ MX532 combina calitatea si luminozitatea imaginilor mari, utilizarea intuitiva, fara probleme si conectivitatea digitala comoda cu economii de energie, cu un cost total de utilizare redus si un raport ideal pret / calitate.

O idee sclipitoare pentru sali de sedinta aglomerate

Luminozitate ridicata pentru prezentari clare in medii cu lumina ambianta

Luminozitatea ridicata de 3.300 lumeni ofera in salile de sedinta bine iluminate, prezentari confortabile chiar si cu lumina aprinsa, pentru a favoriza discutiile, colaborarea si scrierea notitelor. Luminanta ridicata amplifica calitatea imaginilor in culori vii pentru imagini si videoclipuri, precum si text clar cu detalii fine.

Contrast nativ ridicat pentru lizibilitate superioara si gradatii de gri subtile

Contrastul nativ performant de 15.000:1, posibil datorita tehnologiei DLP de ultima ora si sistemelor de lentile de generasia 5G, realizate integral din sticla ofera o claritate superioara, tranzitii de culoare in tonuri medii gradate, omogene si lizibilitate extrem de clara, pentru comunicari vizuale de business captivante.

Functionalitate inteligenta pentru utilizare intuitiva

Multiple intrari HDMI si VGA pentru conectivitate universala

Cele doua intrari HDMI, pe langa cele doua intrari VGA sunt proiectate special pentru a gazdui pe loc mai multi prezentatori si laptopurile sau dispozitivele lor mobile. Intrarile multiple permit participantilor la sedinta, profesorilor si studentilor sa colaboreze instantaneu, fara adaptoare complicate sau asistenta IT care necesita mult timp.

Corectie trapez pe verticala pentru imagini aliniate perfect

Contracarand efectul trapezoid atunci cand proiectorul trebuie amplasat descentrat, cum ar fi simpla pozitionare pe o masa, functia corectiei de trapez pe verticala ajusteaza imaginea pentru o imagine aliniata profesional. Corectia trapez simplifica proiectarea imaginilor aliniate perfect dintr-o varietate de locatii.

 

Picioruse exterioare comode pentru reglarea pozitiei

Fiind net superioare proiectoarelor cu un singur picior de reglare, cele trei picioare de reglare imbunatatesc semnificativ flexibilitatea intr-o mare varietate de sali de sedinta, piciorusele suplimentare fiind amplasate in colturile proiectorului, pentru a facilita reglarea usoara.

Conceput pentru portabilitate comoda dintr-o sala in alta

Un design industrial compact, subtire, cu o carcasa cu model sculptat, rezista la murdarie si amprente atunci cand proiectorul este mutat dintr-o sala in alta, alaturi de noile taste pozitionate intuitiv si de configuratia telecomenzii care simplifica setarea si reglarea imaginilor in functie de necesitatile unei noi sali.

Functionare ecologica, inteligenta pentru prezentari optimizate

Economii maxime de energie cu tehnologia BenQ Exclusive SmartEco

Tehnologia exclusiva BenQ SmartEco imbunatateste capacitatile de economisire a energiei electrice ale chip-ului DLP, oferind in acelasi timp, luminozitate la nivel maxim fara compromisuri si o calitate excelenta a imaginii, dar in acelasi timp o durata de viata optimizata a lampii cu utilizare redusa a lampii si cost total de utilizare scazut. SmartEco le permite coompaniilor sa reduca la minimum consumul energetic al lampii si costurile de intretinere, prin functiile dinamice de economisire a energiei, oferind astfel experiente de vizualizare ultra-realiste la fiecare proiectie.

  

Modul SmartEco

Modul SmartEco reduce consumul energetic al lampii detectand automat semnalului de la intrare pentru a determina nivelul de luminozitate necesar unui echilibru optim intre contrast şi culoare, oferind astfel o imagine de cea mai buna calitate, la costuri minime fara compromisuri.

 

Modul Eco Blank

Modul Eco Blank elimina risipa inutila de energie si prelungeste durata de viata a lampii proiectorului, prin faptul ca in mod automat atunci cand proiectorul este pornit de mai mult de trei minute si nu se decteaza nicio sursa de intrare activa, reduce consumul de energie al lampii cu pana la 70% . dar si pentru a dezactiva ecranul concentrand astfel toata atentia publicului asupra celui care face prezentarea.

 

Modul LampSave

Mai putine inlocuiri ale lampii si mai putin timp necesar lucrarilor de intretinere inseamna un cost total de exploatare mai scazut. Modul LampSave ajusteaza automat dinamic consumul de energie al lampii in functie de continutul afisat, pentru a prelungi durata de viata a lampii comparativ cu modul normal cu pana la 50%.

Intotdeauna pregatit pentru proiectie cu configurare si intretinere usoara

Usita de acces rapid la lampa pozitionata in partea superioara a proiectorului pentru inlocuire eficienta, fara sa trebuiasca sa demontati proiectorul de pe tavan.

Usita pentru acces la lampa amplasata comod in partea de sus, poate fi deschisa cu usurinta permite accesul rapid la lampa, intretinerea si inlocuirea rapida pentru productivitate neintrerupta, indiferent daca proiectorul este amplasat pe o masa sau montat pe plafon in salile de sedinta. Capacul de acces rapid la lampa reduce considerabil timpul de inactivitate, eliminand necesitatea de a dezinstala proiectoarele de pe tavan si facand din schimbarea lampii un proces rapid si simplu.

O singura apasare de buton pentru acces la functiile de instalare

Reproiectata atent, noua telecomanda include un buton dedicat instalarii rapide, care acceseaza instantaneu functiile pentru o instalarea prietenoasa, cum ar fi Model de test si Corectie trapez, in mod direct, fara a selecta meniurile complexe ale afisajului.

Proiectoare BenQ DLP

Imagini perfecte de o calitate care dureaza cu ajutorul tehnologiei de proiectie DLP

Tehnologia Digital Light Processing (DLP), recompensata in 2015 cu distinctia de merit a Academiei Americane de Film (statueta Oscar ), este principala tehnologie de proiectie utilizata in 90% din cinematografele digitale din lume şi in 100% dintre salile de proiectie IMAX. Cu tehnologia DLP dominand piata mondiala a proiectoarelor, cu o cota de piata de peste 50%, BenQ este, in prezent, marca DLP nr. 1 din lume la vanzarile de proiectoare.

 

Precizie a culorilor

Proiectoarele BenQ DLP asigura culori cu un realism de o maxima intensitate dar şi cele mai vii imagini posibile. De asemenea, combina inovatiile de pionierat BenQ precum discurile de culori interschimbabile cu şase segmente, cu tehnologie DLP BrilliantColor .

 
  

De lunga durata

Micro-oglinzile cu o incredibil de lunga durata de viata ale cipului DLP impreuna cu structura sigilata a sistemului optic fac ca proiectoarele DLP de la BenQ sa reziste cel mai bine la la testul timpului, fara pierderi de calitate a imaginii. Fara acumulari de praf şi protejate astfel la daunele produse de caldura excesiva, proiectoarele BenQ stralucesc an dupa an şi arata ca noi doar cu o simpla schimbare de lampa.

  

Claritate impecabila

Apreciate la superlativ pentru contrastul nativ inalt, lider in domeniu, proiectoarele DLP BenQ ofera lizibilitatea cea mai bine definita, pentru detalii şi text cu o exceptionala claritate, prin maximizarea raportului de umplere a fiecarui pixel şi utilizarea tehnologiei exclusive BenQ SmartEco .

 

Rezolutie nativa‎ 1024 x 768, XGA‎
Rezolutii suportate‎ VGA(640 x 480) to WUXGA_RB(1920 x 1200)*RB = Reduced blanking‎
Luminozitate‎ 3300 ANSI Lumeni‎
Sistem proiectie‎ DLP‎
Chip DMD‎ DC3‎
Contrast‎ 15.000:1‎
Lentile‎ F=2.46-2.66, f=21.8-25.6‎
Aspect Ratio‎ Native 4:3 (5 aspect ratio selectable)‎
Raport distanta proiectie‎ 1.94-2.32 
Dimensiune proiectie‎ 60"~300" 
Zoom‎ 1.2X‎
Sursa de lumina‎ UHP 203W‎
Lampa (Normal / Economic / SmartEco)‎ 4500/6000/10000 ore 
10.000 ore de utilizare inseamna:
= 4.8 ani (8ore/zi, 5zile/saptamana, 52saptamani/an)
= 6.4 ani (6ore/zi, 5zile/saptamana, 52saptamani/an)
= 9.6 ani (4ore/zi, 5zile/saptamana, 52saptamani/an)
= 16 ani (6 ore/zi, 2zile(in weekend)/saptamana, 52 saptamani/an)
Offset proiectie‎ Vertical: 106%±2.5% (Full image height)‎
Frecventa orizontala‎ 15K-102KHz‎
Rata scanare verticala‎ 23-120Hz‎
Compatibilitate 3D‎ Frame Sequential: Up to 60Hz 720p 
Frame Packing: Up to 24 Hz 1080p
Side by Side: Up to 24Hz 1080p
Top Bottom: Up to 60Hz 1080p‎
Compatibilitate HDTV‎ 480i, 480p, 576i, 576p, 720p, 1080i, 1080p‎
Compatibilitate video‎ NTSC, PAL, SECAM‎
Nivel zgomot‎ 32/29 dBA (Normal/Economic mode) ‎
On-Screen Display Languages‎ Arabic/Bulgarian/ Croatian/ Czech/ Danish/ Dutch/ English/ Finnish/ French/ German/ Greek/ Hindi/ Hungarian/ Italian/ Indonesian/ Japanese/ Korean/ Norwegian/ Polish/ Portuguese/ Romanian/ Russian/ Simplified Chinese/Spanish/ Swedish/ Turkish/ Thai/ Traditional Chinese (28 Languages)‎
Security‎ Security bar / Kensington Security Slot‎
Interfete‎ Computer in (D-sub 15pin) x2 *integrate with component
HDMI x2
Monitor out x 1
Composite Video in (RCA) x 1
S-Video in x 1
Audio in (Mini Jack) x 1
Audio out (Mini Jack) x 1
Speaker 2W x 1
USB (Type mini B) x 1
RS232 (DB-9pin) x 1
IR Receiver x1 (Front)‎
Accesorii (Standard)‎ Remote Control w Battery (5J.JG706.001)
Warranty Card (by region)
Power Cord (by region)
VGA cable
QSG (4J.JG701.001)‎
Accessorii (Optional)‎ Spare Lamp Kit (5J.JG705.001)
3D Glasses
Ceiling mount
Dust Filter ‎‎
Greutate‎ 2.38 Kg‎
Dimensiuni (L x I x A)‎ 332.4 x 99 x 214.3 mm ‎
Functii generale‎ Brilliant color 
VIDI or equivalent 
MyScreen (in Factory Mode) 
User memory setting 
Instant restart 
Auto Power Off 
Quick Cooling 
High altitude mode 
Freeze / Blank 
SmartEco 
Eco Blank 
Direct Power On 
Quick Auto Search 
VGA Signal Power On 
Panel Key lock 
HDTV Compatible 
3D ready(DLP link, PC+Video) 
3D (HDMI1.4a) 
3D comb filter 
3D color management 
Digital zoom 
Wall Color Correction 
Closed Captioning 
Variable audio out 
Top-access lamp door 
Security Bar‎
Alimentare‎ AC100 to 240V, 50 to 60 Hz ‎
Consum‎ 260W(Max), 252W(Normal), 211W(Eco), Standby <0.5W‎
 
Vezi mai mult

  • Caracteristici Generale
    • Tehnologia de afisare
      DLP
    • Lumeni
      3300
    • Rezolutie nativa
    • Contrast
      15.000:1
    • Durata de viata lampa mod economic (ore)
      6000
    • Durata de viata lampa mod normal (ore)
      4500
  • Conectori:
    • HDMI
      2
    • RS-232
      1
    • S-Video
      1
    • Audio
      2
    • USB
      1

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.