Videoproiector BenQ MH606, Full HD, 3600 lumeni, 3D, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Videoproiector BenQ MH606, Full HD, 3600 lumeni, 3D, Alb de la BENQ

Videoproiector BenQ MH606, Full HD, 3600 lumeni, 3D, Alb

Calitate exceptionala a imaginii, pentru prezentari cu un puternic impact

Luminozitate mare si imagini clare, pentru sali de dimensiuni mici si medii

Luminozitatea ridicata, de 3500 ANSI-Lumeni, a videoproiectorului BenQ MH606 permite realizarea de prezentari clare, intr-o sala cu pana la 20 de participanti, avand lumina ambientala. Dezbaterea, colaborarea dintre participanti, luarile de notite, sunt acum posibile, asa cum se cuvine unei prezentari de succes, fara nici un compromis de calitate si cu detalii evidentiate clar.

Rezolutie Full HD (1080p) pentru o afisare perfecta

Rezolutia Full HD ofera un avantaj pentru prezentarile profesionale, proiectiile fiind desavarsite. Rezolutia mare, de 2 megapixeli, va ofera cele mai subtile detalii, claritate fara egal si instrumente suplimentare de afisare pentru prezentari cu continut diversificat.
Contrast mare pentru texte clare

Avand un contrast si un factor de umplere al pixelului cu mult peste media din industrie, BenQ MH606 produce imagini de o claritate uimitoare avand culoarea neagra reprodusa perfect, pentru detalii de exceptie in prezentarile ce contin texte, grafice si linii subtile. Factorul de umplere marit, accentueaza claritatea si diferenta intre alb si negru, evidentiaza imaginile colorate si reduce oboseala ochilor, pentru ca audienta sa ramana concentrata asupra continutului prezentarii.
Prezentari wireless facile, compatibilitati ridicate cu dispozitivele

BenQ MH606 videoproiectorul pentru sali de sedinte, dispune de posibilitatea de a efectua proiectii wireless, atunci cand este utilizat impreuna cu unul din adaptoarele QCast si QCast Mirror. Introducand unul dintre aceste adaptoare in portul HDMI 1.2 si alimentand adaptorul de la portul USB (tip alimentare 5V/1A), se pot efectua proiectii wireless fara nici un efort, de pe tablete, telefoane sau calculatoare, avand sisteme de operare iOS, Mac, Android sau Windows. Adaptoare wireless optionale : QCast Mirror HDMI Wireless Dongle, QCast Video Stream Wireless Dongle.
Calitate video HD si costuri de mentenanta zero, pentru prezentarile wireless

Conectand un accesoriu wireless, cum ar fi : QCast sau QCast Mirror , MH606 este capabil sa redea continut cu calitate Full HD, fara a mai utiliza cabluri de semnal, in timp ce utilizatorii se pot bucura de libertatea de a distribui wireless prezentarile.
Compatibilitate ridicata, utilizand

Porturile HDMI

 
Videoproiectorul pentru sali de sedinte, BenQ MH606 are in dotarea sa, doua porturi HDMI, ceea ce permite utilizatorilor conectarea dispozitivelor din generatia actuala sau a adaptoarelor wireless QCast si QCast Mirror.
Port USB pentru alimentare (5V/1.5A)

Videoproiectorul pentru sali de sedinte, BenQ MH606 are in dotare un port USB, conceput special pentru alimentarea device-urilor, inclusiv a adaptoarelor wireless BenQ, capabil sa furnizeze 5V/1A. Adauga capabilitati wireless la acest proiector, fara a mai avea nevoie de un cablu de alimentare suplimentar, pentru cele mai reusite prezentari.
Conectivitate MHL (Mobile High-definition Link)

Conectivitatea MHL, permite dispozitivelor mobile ce utilizeaza Android, sa furnizeze continut video, poze si prezentari, chiar in timp ce se incarca. Deasemenea, adaptoarele wireless BenQ, cum ar fi : QCast, pot folosi acest port nu doar pentru transmiterea de date cat si pentru alimentarea acestora (este eliminata complet necesitatea de alimentare externa, de la retea sau port USB). Se poate controla inclusiv functia de "Playback" al dispozitivului smart, conectat la videoproiector, chiar cu ajutorul telecomenzii proiectorului, datorita conexiunii MHL (Mobile High-definition Link).
Functii de ajustare a imaginii, pentru o instalare imediata

Functia "Keystone" in plan vertical, pentru o aliniere perfecta a imaginii

Aceasta functie, corecteaza efectul de trapez, atunci cand proiectorul nu este amplasat pe centrul ecranului de proiectie. Functia "Keystone" face ca instalarea sa fie mult mai flexibila, oferind un interval generos de montaj in plan vertical.
Tehnologie de top, SmartEco, pentru un mediu ecologic

Sistemul "Eco Cycle"

Sistemul BenQ "Eco Cycle", elimina risipa de energie, reduce timpul necesar pornirii videoproiectorului si micsoreaza cazurile de mentenanta, pentru reducerea costului de utilizare.

Mod de functionare SmartEco™ : Tehnologia SmartEco™ analizeaza continutul ce urmeaza a fi afisat, ajustand in mod dinamic puterea lampii si determinand luminozitatea necesara pentru a oferi cele mai naturale culori si un contrast sporit. Se economiseste 70% din energia consumata de lampa, marind durata de viata a acesteia, in timp ce proiectiile vor fi perfecte, fara nici un compromis al calitatii.

Mod de functionare "Eco Blank" : Atunci cand nu este detectata nici o sursa de semnal, modul "Eco Blank" va fi activat automat, dupa 3 minute de inactivitate, pentru eliminarea distragerii audientei si pentru a economisi energie.

Mod de functionare "Auto Power Off": Proiectorul BenQ se va opri (intra in modul standby) in intervalul 16-20 minute de inactivitate, pentru a elimina risipa de energie si necesitatea supravegherii echipamentului atunci cand este in functiune.

* Modurile de functionare "Eco Blank" si "SmartEco" pot sa fie activate direct de pe telecomanda videoproiectorului.

CARACTERISTICI GENERALE

Distanta proiectie Normal
Segment

Home Cinema

Business

Education

3D Da
Lumeni 3600
Rezolutie nativa 1920 x 1080
Suport rezolutii 480i, 480p, 576i, 576p, 720p, 1080i, 1080p‎
Contrast 10000:1 ‎
Distanta pana la imagine (m) 1.49 - 1.64‎
Diagonala maxima imagine (m) 7.6
Diagonala minima imagine (m) 0.76
Putere lampa (W) 200
Durata de viata lampa (ore) 10000
Tehnologie DLP
Zoom 1.1:1‎
Lentile (mm) F=2.56 - 2.68, f=22 - 24.1‎
Rata de refresh orizontala (KHz) 15 - 102KHz‎
Rata de refresh verticala (Hz) 23 - 120Hz‎‎
Aspect imagine 16:9
Conectori

1 x USB

1 x Audio in

1 x Audio out

1 x Composite

1 x S-Video

1 x USB (Mini B)

1 x VGA

2 x HDMI

2 x IR Receiver

1 x Monitor out

1 x MHL

1 x RS-232

Difuzoare 1 x 2 W
Reproducere culori  1.07 miliarde

VIDEO

Dimensiuni (W x D x H mm) 296 x 120 x 221 mm
Greutate (Kg) 2.3
Telecomanda Da
Accesorii incluse

Manual de utilizare

Cablu alimentare

1x Cablu VGA

Putere consumata (W) 260
Nivel zgomot (dB) 33
Vezi mai mult

  • Caracteristici Generale
    • Tehnologia de afisare
      DLP
    • Lumeni
      3600
    • 3D
      Da
    • Rezolutie nativa
    • Contrast
      10000:1
    • Durata de viata lampa mod normal (ore)
      10000
    • Culori afisate
      1.07 miliarde
  • Conectori:
    • VGA
      1
    • HDMI
      2
    • RS-232
      1
    • S-Video
      1
    • Composite Video
      1
    • Audio
      2
    • USB
      2

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.