Videoproiector EPSON EB-W06, WXGA 1280 x 800, 3700 lumeni

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
2.626,15 lei
Pret 36 Rate Optimo: 96.26 lei/luna
Stoc furnizor limitat
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

V11H973040

Garantie: 12 luni.

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Videoproiector EPSON EB-W06, WXGA 1280 x 800, 3700 lumeni de la Epson

Indiferent daca este folosit acasa sau la birou, acest proiector WXGA usor de folosit, de 3.700 de lumeni si cu Wi-Fi optional, poate afisa imagini cu o dimensiune de 320 de inci.

 

EB-W06

Apreciati experienta cinematografica, dar aveti nevoie si de un proiector care sa ofere prezentari exceptionale? Acest proiector cu o luminozitate de 3.700 de lumeni si tehnologie 3LCD este dotat cu toate instrumentele necesare. Proiectat pentru a fi portabil, este usor de transportat si configurat. Este, de asemenea, foarte competitiv, cu o gama fantastica de functii si o durata mare de functionare a lampii, care garanteaza 18 ani de divertisment.

 

Cu cat imaginea este mai mare, cu atat mai bine

Indiferent daca urmariti filmul dvs. preferat sau sustineti o prezentare, acest proiector poate oferi imagini cu o dimensiune impresionanta de 320 de inci. Calitatea este, de asemenea, excelenta, datorita tehnologiei 3LCD, care face imaginea de pana la trei ori mai luminoasa comparativ cu produsele oferite de concurenti. Pe langa culorile vii si luminoase, raportul de contrast de 16.000:1 reuseste sa creeze umbre bine definite si nuante de negru intense. Cu siguranta veti atrage atentia tuturor, de la membrii familiei la prieteni, parteneri de afaceri si clienti.

 

Solutie de lunga durata

Cautati o solutie de proiectie simpla, accesibila si eficienta pe termen lung? Durata de viata lunga a sursei de lumina oferita de acest model permite pana la18 ani de divertisment.

 

Imagini luminoase si de inalta calitate

Chiar si in incaperile cu multa lumina, acest proiector WXGA puternic, dar accesibil, reproduce imagini luminoase si colorate, cu detalii precise. Acest lucru este posibil datorita tehnologiei 3LCD, care ofera o luminozitate pe alb de 3.700 de lumeni, la fel de ridicata precum cea pe culoare.

 

Configurare fara probleme

Acesta este un proiector creat tinand cont de portabilitate si de posibilitatea unei configurari rapide. Pozitionati imaginea cu ajutorul caracteristicii de corectie a trapezului si accesati continut in mod simplu prin intermediul intrarilor HDMI. Adaptorul ELPAP10 optional ofera conectivitate Wi-Fi care va permite sa partajati continut de pe un dispozitiv inteligent cu ajutorul aplicatiei iProjection.

Vezi mai mult

  • Caracteristici Generale
    • Tehnologia de afisare
    • Lumeni
      3700
    • Rezolutie nativa
    • Contrast
      16000:1
    • Raport distanta proiectie
      Distanta maxima de proiectie 2.02 m
    • Culori afisate
      1.07 miliarde
  • Conectori:
    • VGA
      1
    • HDMI
      1
    • Composite Video
      1 x Composite In
    • Audio
      1 x Cinch audio in
    • USB
      1 x USB Type A
      1 x USB Type B

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.