Videoproiector Epson EB-U32, Wireless, Full-HD, 3200 lumeni, 1920 x 1200, Contrast 15000:1 Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Videoproiector Epson EB-U32, Wireless, Full-HD, 3200 lumeni, 1920 x 1200, Contrast 15000:1 Alb de la Epson

Epson EB-U32, Projectors, Mobile/Nogaming, WUXGA, 1920 x 1200, 16:10, Full HD, 3,200 lumen-2,240 lumen (economy) In accordance with IDMS15.4, 3,200 lumen - 2,240 lumen In accordance with ISO

Combinati necesitatile de la locul de munca cu cele pentru timpul liber cu un proiector care ofera imagini Full HD si culori de trei ori mai luminoase pentru continut cu un aspect fantastic. Acest proiector 3LCD este echipat cu o serie de caracteristici pentru a imbunatati la maximum proiectiile de acasa si pe cele de afaceri.

Oferind imagini Full HD la locul de munca, acest proiector poate contribui la crearea de prezentari clare, bine definite, cu culori exceptionale care arata bine, chiar si in incaperile foarte luminoase. Utilizati o serie de optiuni de conectivitate wireless incorporate, pentru colaborari si intalniri productive, care vor impresiona cu siguranta colegii si clientii.

Epson EB-U32

Indiferent daca se afla la birou sau acasa, nimanui nu ii place sa piarda timp, de aceea acest proiector beneficiaza de o configurare usoara. Mutarea proiectorului dintr-o incapere in alta la birou sau acasa se face usor, prin intermediul gentii de transport incluse si, datorita corectiei trapezului atat pe verticala, cat si pe orizontala, proiectorul poate fi instalat in mai multe pozitii fara a distorsiona imaginea.

Datorita ciclului lung de intretinere a filtrului si duratei mari de viata a lampii de pana la 10.000 de ore in modul ecologic, acesta poate chiar sa contribuie la reducerea costurilor, iar utilizatorii nu vor pierde mult timp cu intretinerea proiectorului.

Epson EB-U32Caracteristici esentiale

Imagini Full HD luminoase
Tehnologie 3LCD si luminozitate pe alb si pe culoare la acelasi nivel inalt
Raport de contrast de 15000:1
Nuante profunde si bogate de negru si umbre dense
Conectivitate wireless
Wi-Fi integrat
Cost total de exploatare scazut
Durata de viata a lampii si filtrului de 10.000 ore
Control versatil si flexibil
Proiectati de pe surse diferite prin intermediul conectivitatii mobile2 si celor 2 intrari HDMI

Epson EB-U32Imagini Full HD care arata excelent

Atunci cand doriti sa oferiti imagini de calitate superioara, luminozitatea este esentiala, iar acest proiector nu face exceptie de la aceasta regula. Avand in vedere ca este trei ori mai luminos decat unele dintre produsele concurente1, utilizatorii vor beneficia de imagini exceptionale, chiar si in incaperi foarte luminoase. Datorita tehnologiei 3LCD si luminozitatii pe alb si pe culoare de acelasi nivel inalt, culorile vor fi precise, bine definite si clare, indiferent de intensitatea luminii ambiante.

Observati cele mai fine detalii

Nu va multumiti cu imagini sterse; vizualizati prezentarile, filmele si fotografiile cu mai multe detalii ca niciodata. Dati viata continutului dumneavoastra, cu nuante clare de negru si umbre bine definite, datorita raportului de contrast de 15000:1.

Conectivitate wireless integrata

Creati intalniri cu adevarat interactive, chiar si in incaperi multiple. Transmiteti prezentari catre proiectoare multiple dintr-o retea, pentru a permite vizionarea in mai multe locatii. Utilizatorii din aceste locatii pot chiar sa partajeze wireless continut de pe dispozitivele lor cu toata lumea care participa la o intalnire. Pentru o versatilitate suplimentara, utilizatorii au chiar optiunea de a proiecta fotografii si documente direct de pe un smartphone sau de pe o tableta prin intermediul aplicatiei Epson iProjection2.

Imaginea de ansamblu

Indiferent cum este utilizat proiectorul, este usor sa creati o adevarata experienta de ecran mare. Este capabil sa preia continut din orice sursa si sa il afiseze pe un ecran imens de cel putin 300 inci si are doua intrari HDMI pentru a permite utilizatorilor sa difuzeze continut video si audio digital de calitate superioara.

Instalare fara probleme

Putand fi instalat usor si rapid intr-o sala de conferinte sau in orice incapere din casa, acest proiector poate fi configurat imediat, oriunde aveti nevoie de el. O geanta de transport utila este inclusa, usurand mutarea intre incaperi, etaje de cladiri sau de acasa la locul de munca. Obtinerea unei imagini clare aliniate corespunzator, fara distorsionari, se face usor, datorita corectiei trapezului pe orizontala si pe verticala si zoom-ului optic de 1,2x.

Caracteristici ecologice

Exista cateva moduri in care acest proiector poate contribui la reducerea costurilor. Modul ecologic extinde durata de viata a lampii, iar optiunea de intrerupere rapida a prezentarii opreste temporar redarea, economisind energie prin diminuarea luminozitatii lampii cu 70 %. Prin varierea puterii lampii in functie de continutul afisat, proiectorul va economisi automat energie.

Usor de utilizat

Un proiector nu trebuie sa fie niciodata complicat, iar EB-U32 include o interfata de utilizare complet noua, reproiectata si un ecran de pornire pentru navigare usoara si acces rapid la toate functiile esentiale. Cu un design aspectuos si dimensiuni compacte, arata excelent in birou sau acasa si poate contribui la economisirea de spatiu.

1 - In comparatie cu proiectoarele DLP cu 1 cip destinate mediului de afaceri si educational, clasate pe primul loc conform datelor NPD din perioada iulie 2011-iunie 2012. Luminozitatea pe culoare a fost masurata in conformitate cu standardul IDMS 15.4. Luminozitatea pe culoare variaza in functie de conditiile de utilizare.

2 - Necesita o conexiune la Internet.

Vezi mai mult

  • Caracteristici Generale
    • Tehnologia de afisare
    • Lumeni
      3200
    • Rezolutie nativa
    • Contrast
      15000:1
    • Raport distanta proiectie
      1.8 - 2.17
    • Culori afisate
      1.07 miliarde
  • Conectori:
    • VGA
      1
    • HDMI
      2
    • USB
      2

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.