Epson Videoproiector EB-U04, Full-HD, 3000 lumeni, 1920 x 1200, Contrast 15000:1, HDMI Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Epson Videoproiector EB-U04, Full-HD, 3000 lumeni, 1920 x 1200, Contrast 15000:1, HDMI Alb de la Epson

Intreaga familie se va bucura de acest proiector versatil, Full HD. Indiferent daca proiectati filme si jocuri exceptionale pe un ecran mare sau oferiti prezentari clare, bine definite, elegantul model EB-U04 este ideal atat pentru acasa, cat si pentru birou. Pentu ca poate fi mutat cu usurinta si se configureaza rapid, utilizatorii pot incepe imediat sa vizioneze continut la calitate exceptionala

Epson EB-U04

15 ani de divertisment

Datorita duratei mari de viata a lampii si filtrului, chiar daca utilizeaza proiectorul pentru a viziona un film in fiecare zi, ar dura 15 ani pana cand cele doua ar necesita inlocuirea.

Imagini luminoase, de calitate superioara

Beneficiati de imagini Full HD, care sunt de trei ori mai luminoase decat produsele concurente, datorita tehnologiei 3LCD si luminozitatii pe alb si pe culoare la acelasi nivel inalt. Vizualizati continutul cum nu ati mai facut-o vreodata si observati chiar si cele mai fine detalii, cu nuante clare de negru care creeaza umbre bine definite, datorita raportului de contrast de 15000:1.

Imaginea de ansamblu

Fiind capabil sa preia continut de la o serie de surse si sa il afiseze pe un ecran imens de 300 inci, EB-U04 utilizeaza doua intrari HDMI pentru a permite utilizatorilor sa difuzeze continut video si audio digital Full HD. Puteti chiar sa proiectati fotografii si documente direct de pe un smartphone sau de pe o tableta prin intermediul aplicatiei Epson iProjection.

Epson EB-U04

Totul este inclus pentru o instalare fara probleme
Geanta de transport inclusa simplifica mutarea proiectorului dintr-o incapere in alta. Corectia trapezului pe orizontala si pe verticala permite instalarea proiectorului in diferite locuri fara a distorsiona imaginea.

Caracteristici ecologice
Prin varierea puterii lampii in functie de continutul afisat, EB-U04 poate contribui la economisirea de energie, iar modul ecologic contribuie la reducerea consumului de energie si la extinderea duratei de viata a lampii.

Epson EB-U04Caracteristici esentiale

Imagini Full HD luminoase
Tehnologie 3LCD si luminozitate pe alb si pe culoare la acelasi nivel inalt
Raport de contrast de 15000:1
Nuante profunde si bogate de negru si umbre dense
Bucurati-va de experienta marelui ecran
Dimensiune a ecranului de pana la 300 inci
15 ani de filme preferate1
Durata de viata a lampii si filtrului de 10.000 ore
Control versatil si flexibil
Proiectati de pe surse diferite prin intermediul conectivitatii mobile si celor 2 intrari HDMI

Vezi mai mult

  • Caracteristici Generale
    • Tehnologia de afisare
    • Lumeni
      3000
    • Rezolutie nativa
    • Contrast
      15000:1
    • Raport distanta proiectie
      1.8 - 2.17
    • Culori afisate
      1.07 miliarde
  • Conectori:
    • VGA
      1
    • HDMI
      2
    • USB
      2

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.