Videoproiector Epson EB-585W 3LCD, WXGA 1280x800, 3300 lumeni, 10000:1, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Videoproiector Epson EB-585W 3LCD, WXGA 1280x800, 3300 lumeni, 10000:1, Alb de la Epson

Proiector Epson EB-585W 3LCD, WXGA 1280x800, 3300 lumeni, 10000:1, lampa 4000 ore, S-Video in, RS-232C, MHL, interfata Ethernet, Microphone input, VGA, Stereo mini jack audio in/out, USB 2.0 Type A/B, Wireless LAN ready, VGA, HDMI, difuzor 16W, greutate 5.3 kg, Telecomanda, suport perete, Culoare Alb

Realizati prezentari de calitate superioara, cu mai putine umbre, in salile de curs prin intermediul acestui proiector de 3.300 lumeni oferit de cel mai important producator de proiectoare din lume. EB-585W proiecteaza o imagine ampla de ecran lat de la o distanta foarte scurta, datorita capacitatilor de proiectie pe distante ultra-scurte.

Imagine de calitate

Tehnologia Epson 3LCD asigura imagini de inalta calitate datorita luminozitatii pe culoare si pe alb de acelasi nivel, pentru a furniza culori vii si imagini luminoase, chiar si in lumina diurna si culori de trei ori mai luminoase decat proiectoarele de top concurente. Rezolutia WXGA care se potriveste cu rezolutia si raportul de aspect ale majoritatii ecranelor de laptop si intrarea HDMI permit studentilor sa beneficieze de imagini proiectate clare si bine definite.

Fiabil

Proiectati o perioada de timp mai indelungata, datorita fiabilitatii demonstrate si duratei de viata a lampii de pana la 6.000 ore.
Mai mult control si colaborare
Software-ul de proiectare pe mai multe computere permite profesorilor si studentilor sa partajeze simultan continut. Functia de moderator permite profesorilor sa pastreze controlul complet deoarece pot alege cand sa afiseze continutul partajat de studenti - ideal pentru interactiune intr-un mediu educational sau de instruire prin colaborare.

Economisiti timp

Conectati-l la sursa de alimentare si porniti-l - nu exista timp de incalzire si, datorita suportului de montare pe perete inclus, este usor sa incepeti utilizarea.

Proiector wireless

Capacitatea wireless va permite sa partajati cu usurinta continut de la o serie de dispozitive inteligente prin intermediul aplicatiei iProjection.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.