Panasonic Videoproiector 1DLP, 1080p, 3500 lumeni

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Videoproiector 1DLP, 1080p, 3500 lumeni de la Panasonic

Videoproiector 1DLP, 1080p, 3500 lumeni

Detalii

Panasonic PT-RZ370 este un dispozitiv fiabil si usor de intretinut, proiectat pentru a reda imagini clare si luminoase, in sali de conferinte sau amfiteatre. Datorita sursei de lumina LED/Laser, videoproiectorul este capabil sa redea continut timp de 20000 de ore, fara a se pierde luminozitatea sau calitatea imaginii. De asemenea, lipsa filtrelor reduce considerabil costurile de intretinere.

PT-RZ370 furnizeaza o luminozitate de 3500 de lumeni si un contrast de 10000:1. Spre deosebire de videoproiectoarele cu lampa de proiectie, sursa LED/Laser incetineste deteriorarea luminozitatii pe parcusul duratei de viata, pastrand imaginile clare, timp indelungat.

Modul Daylight View Basic ofera imagini clare si luminoase, in orice conditii de iluminare. Senzorul incorporat masoara luminozitatea din sala de proiectie si ajusteaza imaginea in consecinta.

Tehnologia SOLID SHINE foloseste un sensor integrat pentru a masura intensitatea luminii din sala de proiectie si ajusteaza balansul de alb, pentru redarea imaginilor in mod corespunzator.

De asemenea, blocul optic este inchis ermetic pentru a nu permite particulelor de praf sa afecteze calitatea imaginii, indiferent de mediul de utilizare.

Sistemul de racire al videoproiectorului mentine temperatura de functionare la o valoare stabila de 45 grade Celsius, pastrand in acelasi timp nivelul de zgomot la 29 dB.

Datorita tehnologiei LED/Laser, PT-RZ370 poate proiecta imagini aproape instant. Neavand lampa ce necesita racire, proiectorul poate fi pornit si oprit de cate ori este necesar, fara a fi afectat sistemul de proiectie.

Videoproiectorul Panasonic PT-RZ370 este optimizat pentru a functiona 24/7. PT-RZ370 este echipat cu o gama variata de sisteme de siguranta, printre care se numara securizarea cu cheie si parola, bara de siguranta si personalizarea logo-ului.

Modul ECO ajusteaza consumul de energie al videoproiectorului prin simpla activare a butonului de pe telecomanda.

Conectarea proiectorului in retea permite utilizarea software-ului de gestiune Creston Room View. De asemenea, PT-RZ370 poate fi programat sa trimita notificari privind starea de functionare.

Conectori:

Caracteristici 

Aplicabilitate Business, Home Cinema, Pentru acasa, Sali de curs
Luminozitate 3500 Lumeni
Contrast 10000:1 Static
Rezolutie 1920x1080 HDTV
Tehnologie DLP
Conectica AUDIO OUT, Composite, D-SUB 15 pin IN (VGA), DVI-D, HDMI, LAN, Video Input
Raport aspect Native: 16:9
Dimensiune Imagine 1 - 7.62 m
Distanta Proiectie 1.3 - 9.8 m
Pachet standard Cu lentila
Lampa LED
Numar Lampi 1
Viata lampa (ECO) >20000 h
Viata lampa 20000 h
Consum 460 W
Reglaj Keystone Vertical
Zoom 2X manual
Nivel zgomot 35 dB
Dimensiuni 455 x 125 x 415 mm
Culoare Alb
Greutate 11.0000
Garantie 48 Luni
Accesorii incluse Telecomanda+baterii;
Cablu alimentare;
CD Software;
Software de control si monitorizare;
Vezi mai mult

  • Caracteristici Generale
    • Tehnologia de afisare
      DLP
    • Lumeni
      3500
    • Rezolutie nativa
    • Contrast
      10000:1
    • Durata de viata lampa mod economic (ore)
      20000

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.