Videoproiector PANASONIC PT-VW530, 3LCD, WXGA 1280 x 800, 5000 lumeni, 5.000:1, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Videoproiector PANASONIC PT-VW530, 3LCD, WXGA 1280 x 800, 5000 lumeni, 5.000:1, Alb de la Panasonic

Proiector PANASONIC PT-VW530, 3LCD, WXGA 1280 x 800, 5000 lumeni, 5.000:1, lampa 7000 ore, HDMI, D-sub, Composit, RGB, RS232, Audio in/out, boxa 1x10W, RJ45, greutate 4.9 kg, Telecomanda, culoare alb

Videoproiectorul Panasonic PT-VW530

Videoproiector Panasonic PT-VW530

Cu un design compact si modern, functii de corectie a imaginii si proiectie pe suprafete curbate, luminozitate 5000 de lumeni, rezolutie WXGA 1280 x 800 si o durata de viata de pana la 7000 de ore, videoproiectorul Panasonic PT-VW530 reprezinta solutia ideala pentru proiectii in sali de dimensiuni medii, cu multa lumina ambientala.

Videoproiector Panasonic PT-VW530 - Zoom Optic

Pentru a facilita instalarea videoproiectorului, Panasonic PT-VW530 este echipat cu un zoom optic 1.6x, obiectiv reglabil pe verticala si functie de corectie trapezoidala a imaginii in timp real. In acest mod, incadrarea imaginii pe suprafata de proiectie se desfasoara cu usurinta. De asemenea, functia Corner Keystone Correction permite efectuarea ajustarilor in cazul in care suprafata de proiectie este atipica sau panza de proiectie nu este dreapta.

Videoproiector Panasonic PT-VW530 - Keystone

In plus, functia Curved Screen Correction permite ajustarea imaginii pentru a permite proiectia fara distorsiuni pe suprafete curbate sau cilindrice.

Videoproiector Panasonic PT-VW530 - Curved Screen

Panasonic a integrat in videoproiectorul PT-VW530 sistemul Daylight View Basic, ce analizeaza nivelul de lumina ambientala din sala si adapteaza setarile de imagine, astfel incat sa obtineti imagini clare si luminoase, chiar si in incaperi puternic iluminate.

Videoproiector Panasonic PT-VW530 - LAN

Conectarea videoproiectorului in retea permite gestionarea functiilor dispozitivului prin intermediul unui browser web si configurarea functiei de alerta prin e-mail privind starea de functionare si durata de viata a lampii de proiectie. De asemenea, PT-VW530 este compatibil cu protocolul PJLink (class 1), ce face posibila integrarea videoproiectorului intr-un sistem ce contine dispozitive de la companii diferite.

Inlocuirea lampii de proiectie, cu o durata de viata de pana la 7000 de ore, este simpla si rapida, chiar si in cazul montarii videoproiectorului pe tavan, datorita accesului usor, prin partea superioara. De asemenea, filtrul cu durata de viata de 7000 de ore ofera beneficiarilor posibilitatea de a executa toate operatiunile de mentenanta intr-o singura vizita la service, economisind astfel timp si bani.

Conectori:

Videoproiector Panasonic PT-VW530 - Conectori

Vezi mai mult

  • Caracteristici Generale
    • Tehnologia de afisare
    • Lumeni
      5000
    • Rezolutie nativa
    • Contrast
      5.000:1
    • Durata de viata lampa mod economic (ore)
      7000
    • Durata de viata lampa mod normal (ore)
      5000
    • Culori afisate
      1.07 miliarde
  • Conectori:
    • VGA
      1
    • HDMI
      2
    • RS-232
      2

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.