Videoproiector Panasonic PT-VX425NAJ LCD , XGA, wireless, 4500 lumeni

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Videoproiector Panasonic PT-VX425NAJ LCD , XGA, wireless, 4500 lumeni de la Panasonic

Panasonic PT-VX425N 

Imaginile exceptionale si atmosfera colaborativa sunt asigurate de videoproiectorul VX425N. Perfect adaptat activitatilor de birou, intalnirilor interne, prezentarilor, sesiunilor de training sau workshop-urilor, dispozitivul este solutia ideala ce imbina detaliile prezentarilor interactive de business si capacitatea foarte mare de redare a diferitelor continuturi media.

Fiabilitatea, durata de viata a lampii de pana la 7000 de h (ECO) si functiile incorporate atrag atentia, transformand dispozitivul intr-un colaborator de durata, iar portabilitatea si conectivitatea sporita asigura o experienta de utilizare profesionala.

Tehnologie conceputa pentru mediul de business

Cei 4500 de lumeni, contrastul dinamic de 12000:1 si zoom-ul manual de 1.6x ne vor da posibilitate proiectarii imaginilor la o rezolutie XGA de 1024x768 px si de la o distanta de pana la 4.1m.

Lumina ambientala este combatuta de functia DaylightView ce analizeaza si adapteaza luminozitatea, contrastul si culorile imaginilor in functie de conditiile de proiectare. Mai mult, functia Corner Correction va ajusta marginile proiectiilor ori de cate ori va fi nevoie. 

Versatilitate sporita si WiFi

Fara a conecta videoproiectorul la o unitate PC, cu Memory Viewer veti putea reda orice prezentare direct de pe un USB Flash. Functia Wireless-Ready este incorporata, fapt ce va permite proiectarea oricarui material multimedia fara alte conexiuni suplimentare. Imbinate, acestea ne vor spori atat viteza de conectare, cat si reduce timpii morti din timpul intalnirilor, ambele esentiale pentru mediul de business.

 

 

 

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.