Videoproiector Panasonic PT-EZ590 LCD , WUXGA , 5400 lumeni , contrast 10.000:1

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Videoproiector Panasonic PT-EZ590 LCD , WUXGA , 5400 lumeni , contrast 10.000:1 de la Panasonic

Flexibilitate si performanta

Datorita tehnologiei de proiectie LCD, rezolutiei 1920 x 1200 WUXGA, contrastului de 10000:1 si luminozitatii de 5300 lumeni, videoproiectorul Panasonic PT-EZ590 reprezinta echipamentul ideal pentru pentru sali educationale de dimensiuni medii si mari, cu multa lumina ambientala, sau ca solutie pentru activitati de proiectie business. In plus, tehnologia Iris (On/Off) ajusteaza luminozitatea videoproiectorului, in functie de continutul afisat, astfel incat sa beneficiati de imagini clare si elemente grafice lizibile, cu accent pe detalii. 

Prin intermediul unui senzor integrat, functia Daylight View Basic masoara nivelul luminii ambientale din incapere si calibreaza automat setarile de imagine, astfel incat videoproiectorul PT-EZ590 sa poata furniza imagini naturale si de calitate chiar si intr-o sala cu multa lumina ambientala. In privinta nivelului de zgomot, echipamentul asigura in modul de operare ECO doar 29 decibeli.

    

Instalare si conectivitate

Cu modulul wireless, disponibil optional, se pot realiza proiectii de pe o mare varietate de platforme (Windows, Android sau iOS), fara a mai avea grija cablurilor, optand astfel pentru o proiectie rapida si fara fir.

Conexiunea prin Digital Link face posibila transmisia semnalelor si datelor, fara compresie si pierdere a calitatii, prin intermediul unui singur cablu CAT5e. In acest mod este simplificata conectivitatea, se reduc costurile de instalare si se asigura un semnal audio-video de cea mai inalta calitate.

Conectarea videoproiectorului in retea permite gestionarea functiilor dispozitivului prin intermediul unui browser web si configurarea functiei de alerta prin e-mail privind starea de functionare si durata de viata a lampii de proiectie. De asemenea, este compatibil cu protocolul PJLink (class 1) si integrarea intr-un sistem AV.

Costuri reduse, mentenanta usoara

Inlocuirea lampii de proiectie (tehnologie UHM), cu o durata de viata de pana la 5000 de ore in modul ECO, este simpla si rapida, chiar si in cazul montarii videoproiectorului pe tavan, datorita accesului facil, prin partea superioara a acestuia. De asemenea, filtrul impotriva prafului se poate inlocui la fel de facil si asigura o protectie optima. 

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.