Videoproiector Panasonic PT-LB303 3LCD, 3100 lumeni , contrast 16.000:1 , 1024 x 768 XGA

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Videoproiector Panasonic PT-LB303 3LCD, 3100 lumeni , contrast 16.000:1 , 1024 x 768 XGA de la Panasonic

Performanta remarcabila, design compact

Videoproiectorul Panasonic PT-LB303 reprezinta solutia ideala pentru proiectii in activitatile educationale sau de business, la un nivel redus al costurilor si cu o eficienta pana la 10.000 de ore. Tehnologia Daylight View (control de pe telecomanda) de adaptare a proiectiei in functie de luminozitatea incaperii si sistemul de proiectie 3LCD, cu o intensitate superioara a culorilor si detaliilor, garanteaza o experienta profesionala reusita in fata audientei. 

Luminozitatea de 3100 lumeni si contrastul impresionant de 16000:1 raportat la o rezolutie de 1024 x 768 XGA, asigura o calitate de inalta definitie, indiferent de tipul de continut proiectat - text, video, imagini etc. In plus, designul compact il face adaptabil oricarei situatii, avand o greutate de 2.8 kg.

Functiile de care ai nevoie 

Echipamentul a fost conceput pentru simplitate in utilizare, cu urmatoarele caracteristici si avantaje:

- corectia imaginii pe verticala

- capabilitate proiectie pe diverse forme de suprafete

- zoom versatil de 1.2x

- functie Blackboard, pentru proiectii pe perete, whiteboard etc. 

- suporta protocol PJLink (control intr-o infrastructura AV)

- logo configurabil la pornire

- decodor incoporat subtitrari 

- operare silentioasa, 28 decibeli in modul ECO2

- difuzor audio incorporat

- sistem securitate antifurt

 

In privinta conectivitatii, videoproiectorul este capabil de transmisie Full HD prin intermediul portului HDMI sau se poate conecta usor la un calculator/laptop prin portul VGA disponibil. 

Lampa videoproiectorului este proiectata sa reziste in modul de functionare ECO2 pana la 10000 de ore. Accesul facil la aceasta, simplifica procesul de mentenanta, indiferent de modul in care videoproiectorul a fost instalat. 

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.