Videoproiector Viewsonic X10-4K, 2400 lumeni, 4K, gri

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Videoproiector Viewsonic X10-4K, 2400 lumeni, 4K, gri de la Viewsonic

PROJECTOR 2400 LUMENS/X10-4K VIEWSONIC

Combinand o rezolutie uimitoare 4K cu streaming inteligent si un design portabil, proiectorul ViewSonic X10-4K ofera o experienta cinematografica de oriunde din casa ta. Cu un design usor, maner usor de transportat si obiectiv cu "short trow", acest proiector este usor de mutat dintr-o camera in alta si chiar in aer liber in curtea din spate. Indiferent de locul in care te uiti, imaginile raman vii si clare datorita celor 2.400 de lumeni LED, Rec. Compatibilitate 709 si rezolutie clara Ultra HD 3840 x 2160. Conectivitatea Wi-Fi integrata va permite sa transmiteti de la furnizorii dvs. de continut preferati, in timp ce suportul pentru Amazon Alexa si Google Assistant ofera confortul controlului vocal. Dispunand de boxe Bluetooth Harman Kardon incorporate si proiecand dimensiuni de ecran de pana la 120”, acest proiector 4K compact ofera o experienta captivanta de divertisment la domiciliu.

 

Castigator al premiului iF Design

Texturile luxoase ale suprafetei din piele si metal se combina in perfecta armonie pe X10-4K, anuntand un nou standard pentru dispozitivele premium de divertisment la domiciliu.

 

 

Suprafata metalica eleganta

Metal Stand

 

Maner robust

Lens Cap

 

Husa din piele inteligenta

Power Combo

 

Experienta vizuala imbatabila

 

 

Experienta de vizionare finala cu 4K Ultra HD

Bucurati-va de detaliile clare ale adevaratului 4K Ultra HD cu o claritate de 4x de Full HD. Cu 8,3 milioane de pixeli proiectati pe ecran, toate filmele 4K, jocurile, sporturile si continutul in flux prind viata in detalii uimitor de clare. In plus, consumul de energie al X10-4K este doar 35% dintr-un televizor 4K UHD, care este mai ecologic si mai rentabil.

 

Ultimate Viewing Experience with 4K Ultra HD

 

Tehnologie de ultima generatie cu lumeni LED

Dispunand de 2.400 de lumeni LED *, X10-4K fara lampa poate proiecta imagini stralucitoare fara neclaritate pana la 30.000 de ore de utilizare - un upgrade semnificativ in comparatie cu un proiector traditional pe baza de lampa - si este fara mercur!

Adoptand tehnologia LED de a doua generatie, X10-4K integreaza surse de lumina cu LED rosu, verde si dublu albastru, care sporesc in mod eficient luminanta si saturatia culorilor.

* Numerele asociate cu lumenii LED au fost calculate din perceptia vizuala a expertilor in proiectie ViewSonic. LED Lumens este o valoare generata prin compararea numerelor asociate cu proiectia bazata pe LED cu numerele din proiectia bazata pe lampa.

 

Cutting-edge LED Lumens Technology

 

Detalii vii cu HDR10

HDR10 (High Dynamic Range) scoate la iveala detaliile maxime posibile atat in ​​partile mai luminoase, cat si in cele mai intunecate ale imaginii, pentru raporturi de culoare si contrast imbunatatite si o experienta de vizionare generala mai buna.

Vivid Details with HDR10

 

Experienta 3D imersiva

Redati orice continut Blu-ray 3D * pe X10-4K! Asezati-va, relaxati-va si bucurati-va de divertisment captivant in stil.

* 3D functioneaza numai in mediul Full HD 1080P

Immersive 3D Experience

 

Culoarea adevarata

Cu tehnologia Cinema SuperColor + care atinge peste 125% din gama larga de culori Rec.709, X10-4K aduce culorile cinematice si o experienta de teatru in casa ta.

True Colour Speaks Volumes

 

Control vocal prin modul inteligent

X10-4K incorporeaza cele mai noi servicii de activare vocala de pe piata astazi. Controleaza-ti proiectorul cu vocea prin Amazon Alexa si Asistentul Google, un mod inteligent de a trai - totul sub comanda ta.

 

 

Difuzoare la nivel de teatru Harman Kardon

Boxele integrate duale de la Harman Kardon ofera un sunet vibrant si puternic pentru o experienta imersiva de ansamblu, indiferent daca vizionati filme, videoclipuri muzicale sau ascultati un concert live. X10-4K serveste si ca difuzor Bluetooth - conectati-va smartphone-ul prin Bluetooth si rasfatati-va in paradisul acustic.

 

 

Moduri audio la alegere

Modul de film optimizat, reglat de Harman Kardon, ofera o calitate audio uimitoare. Un mod personalizat suplimentar este oferit pentru setarile preferate ale utilizatorilor.

 

 

Proiecteaza imagini perfecte in cateva secunde

Urmariti imagini bine proportionate din orice unghi cu focalizare automata incorporata si cheie automata v. Revolutionati ora de pornire tipica a proiectorului si porniti-l si opriti-l intr-o clipa, la fel ca la un televizor.

 

 

Motor robust gata sa indeplineasca orice sarcini

Proiectorul este dotat cu 4 nuclee de procesare, cu 2 GB de memorie si 16 GB de stocare, aceasta combinatie puternica face ca fiecare operatie sau redare video sa fie usor de manevrat.

  • 4 nuclee de procesoare;
  • 2 GB memorie;
  • 16 GB depozitare;

 

 

Transmite in flux fara fir cu Speed ​​to Boot

Cu viteza rapida Wi-Fi de 5 Ghz, urmariti-va videoclipurile preferate in mod liber sau proiectati-le de pe telefonul inteligent catre publicul dvs.

Potrivit pentru fiecare spatiu

Proiectati imagini de 100 de inci de la doar 1,77 metri distanta cu un raport de aruncare scurt, care este minunat pentru proiectarea de imagini mari in orice spatiu. Cu aceasta functie va puteti bucura de divertisment pe ecran mare oriunde in casa.

 

Fit for Every Space

Gata cu intreruperile

X10-4K are tehnologie de interpolare a cadrelor, care reduce neclaritatea miscarii si asigura livrarea fara probleme a imaginilor in miscare.

 

 

Protectie pentru ochi

Siguranta si confortul utilizatorilor sunt prioritatea principala a ViewSonic. Cu un senzor cu ultrasunete incorporat, functia de protectie a ochilor * intrerupe automat fasciculul de proiectie atunci cand obiectele sunt prea aproape de obiectiv.

Eye Protection

 

Usurinta in utilizare

 

 

USB de tip C pentru transmitere

Conexiunea USB Type-C * a X10-4K pune o intorsatura distractiva in fluxul de videoclipuri, permitandu-va sa proiectati continut direct de pe telefon sau tableta.

USB Type-C to Stream

Stand elegant cu reglare pe inaltime

Usurati ingrijorarea inaltimii de proiectie cu un picior de reglare in doua trepte ce ofera un decalaj de pana la 130%.

 

100% decalaj

Elegant Stand with Height Adjustment

 

115% decalaj

Elegant Stand with Height Adjustment

 

130% decalaj

Elegant Stand with Height Adjustment

 

Sticla de inalta calitate

Sistemul optic al lui X10-4K utilizeaza sticla de inalta calitate pentru o fiabilitate suplimentara, oferind in acelasi timp o penetrare a luminii la un nivel optim cu dispersie redusa a luminii pentru a asigura o calitate superioara si realista a imaginii.

 

 

Zgomot redus al ventilatorului

Cu un ventilator cu trei axe si un design modern al fluxului de aer pentru a ajuta la disiparea caldurii si la reducerea zgomotului, distragerea zgomotului in timpul filmelor nu mai este o preocupare.

 



CARACTERISTICI GENERALE

Destinat pentru Home Cinema
Functii Bluetooth Wi-Fi Control vocal 3D 4K Alimentare USB Short Throw Keystone Correction Telecomanda Difuzoare integrate HDR10
Continut pachet 1 x Ghid de initiere rapida 1 x Telecomanda 1 x cablu USB Type-C 1 x Cablu HDMI 1 x Videoproiector 1 x Dongle WiFi 1 x Cablu de alimentare
Latime 261 mm
Adancime 271 mm
Inaltime 166 mm
Greutate 4.1 Kg
Culoare Maro/Negru

SPECIFICATII TEHNICE

Durata de viata lampa 30000 h
Nivel zgomot 30 dB
Rata de refresh orizontala (kHz) 15 - 135
Rata de refresh verticala (Hz) 23 - 120
Rata focalizare proiectie 0.8:1
Interval distanta focala (mm) 8.5
Tensiune alimentare 100 V 240 V
Putere consumata 140 W

OPTICA

Sistem de proiectie LED
Rezolutie imagine 3840 x 2160
Rezolutie video UHD 4K
Format 16:9
Contrast dinamic 3000000:1
Luminozitate imagine 2400 lm
Deschidere minima lentile F/1.8
Deschidere maxima lentile F/1.8
Diagonala minima imagine 30 inch
Diagonala maxima imagine 200 inch
Distanta maxima de proiectie 3.5 m
Culori afisate 1.07 miliarde

CONECTIVITATE

Interfata 1 x USB Type-C 1 x Audio In 1 x Audio Out 2 x HDMI 1 x RJ-45 1 x S/PDIF 2 x USB 1 x SD Card slot
Conexiune retea Ethernet Wi-Fi Bluetooth
Putere difuzoare integrate 16 W
Semnal video 480i 480p 576i 576p 720p 1080i 1080p 2160p
Compatibilitate video SECAM PAL NTSC
Vezi mai mult

  • Caracteristici Generale
    • Tehnologia de afisare
      LED
    • Lumeni
      2400
    • Rezolutie nativa
    • Contrast
      3000000:1
  • Conectori:
    • HDMI
      2
    • Audio
      1 x Out
      1 x In
    • USB
      1 x USB Type-C
      2 x USB
    • Conectori
      1 x RJ-45
      1 x S/PDIF
      1 x SD Card slot

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.