Videoproiector Viewsonic PX701-4K, 3200 lumeni

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
5.222,96 lei
Pret 36 Rate Optimo: 191.45 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

PX701-4K

Garantie: 24 luni.

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Videoproiector Viewsonic PX701-4K, 3200 lumeni de la Viewsonic

PX701-4K este un proiector de casa 4K cu luminozitate mare de 3.200 ANSI Lumens, o alegere excelenta pentru upgrade la 4K. Inregistrati imagini impresionante in claritate 4K reala, acceptand HDR / HLG, sau actualizati-va experienta de joc la nivelul urmator cu intrare ultrarapida de 5 ms si o rata de reimprospatare de 240Hz. Proiectati un ecran mare de pana la 300 ”pe orice suprafata mai usor ca oricand cu o deformare puternica, trapez V automat, trapez H / V si reglare pe 4 colturi. In plus, durata de viata a lampii de 20.000 de ore, eficienta din punct de vedere energetic, ii confera un cost total de proprietate chiar mai mic decat proiectorul tipic de lampa.

 

 

Adevarata claritate 4K cu suport HDR / HLG

In plus fata de imaginile uimitor de detaliate pe care le poate oferi adevarata rezolutie 4K, proiectorul accepta, de asemenea, continut HDR si HLG pentru a produce imagini mai dinamice si pentru a aduce imagini plate la viata, cu informatii mai afisabile in partile mai intunecate si mai luminoase ale unei scene.

True 4K, HDR / HLG

 

 

Experienta de joc finala cu intrare ultrarapida

Spuneti adio blurului de miscare si atacurilor ratate din cauza intarzierii de intrare! Cu intrarea noastra ultra-rapida de 4,2 ms si rata de reimprospatare hiper-receptiva de 240Hz, plus timpul de raspuns la nivel de microsecunda, puteti juca cu intarziere redusa si vizualizare fara probleme a obiectelor in miscare rapida, care ar aduce KDA-ul dvs. la nivelul urmator.  Pentru a activa intrarea ultra-rapida de 4,2 ms, activati-o in "Setari avansate" si asigurati-va ca si continutul de intrare are o rata de reimprospatare de 240Hz. Cand este activata, cea mai mare rezolutie acceptata este 1080p. Timpul de raspuns indicat se refera la timpul de reactie al cipului DMD.

Intrare ultra-rapida de 4,2 ms si rata de reimprospatare de 240Hz

 

 

Reglare simpla a imaginii

Fie ca se afla pe masa laterala din sufragerie, dormitor sau in orice alta locatie doriti, proiectorul poate oferi imagini in forma perfecta cu cheie completa H / V si 4 functii de reglare a colturilor. Keystone-ul auto V va elibereaza in continuare de reglaje manuale, indiferent de modul in care inclinati proiectorul, in sus sau in jos.

 

 

Proiectie perfecta chiar si pe suprafata curbata

Cine spune ca proiectia functioneaza doar pe o suprafata plana? Cu instrumentul nostru avansat de deformare a proiectiei, imaginea distorsionata poate fi perfect modelata prin ajustari multiple ale punctelor, chiar si atunci cand este proiectata pe o forma sferica, un cilindru etc.

 

 

Incredibil de claritate zi sau noapte

Avand o luminozitate ridicata de 3.200 ANSI Lumeni, PX701-4K proiecteaza imagini luminoase si clare consistente pentru a va bucura spontan de jocuri si sport, oricand sau oriunde.

3.200 lumeni ANSI

 

 

Dimensiune mai mare a ecranului, cost mai mic pe inch

Nu mai faceti compromisuri. Scufundati-va in audiovizuale uimitoare de peste 100”, cu instalare flexibila si transport fara efort, ceea ce economiseste timp, forta de munca si bani.

 

 

Durata de viata fiabila pe termen lung

Cea mai recenta tehnologie a modului SuperEco + extinde foarte mult durata de viata a lampii proiectorului de la 15.000 de ore la 20.000 de ore - adica 4 ore pe zi timp de mai mult de 13 ani - economisind costuri si efort de intretinere.

 

 

Preferinta profilului de culoare cu vColorTuner

Folosind un schimb de profil de culoare bazat pe cloud, utilizatorii isi pot crea propriul profil de culoare pentru a se potrivi preferintelor lor si pentru a partaja cu altii.

De asemenea, utilizatorii pot descarca alte profiluri din proiectoarele lor si le pot ajusta ca dupa bunul plac.

vColorTuner

 

 

O modalitate mai simpla de a actualiza software-ul proiectorului

Actualizarea software-ului pentru proiector ViewSonic este disponibila online si va permite sa va actualizati cu usurinta si comoditate firmware-ul proiectorului cu laptopul si conexiunea prin cablu USB; nu este nevoie sa va duceti proiectorul intr-un centru de service pentru actualizari de software.

 

 

Performanta SuperColor ™

Tehnologia SuperColor ™ proprietara a ViewSonic afiseaza o gama larga de culori, asigurand ca utilizatorii se bucura de o performanta reala a culorilor atat in ​​medii luminoase cat si intunecate, fara sa sacrifice calitatea imaginii.

 

 

Performanta audio satisfacatoare

Proiectorul este incorporat cu un difuzor de 10W pentru a oferi performante audio satisfacatoare chiar din cutie.

Difuzor de 10W

 

 

Sursa de alimentare USB tip A pentru Dongle wireless HDMI

O iesire de alimentare USB incorporata (5V / 1,5A) poate fi utilizata pentru a furniza putere pentru dongle wireless HDMI, precum Chromecast, stickul Amazon Fire TV etc., eliminand nevoia de adaptoare de alimentare separate atunci cand transmiteti continutul multimedia preferat.

 

 

O experienta de vizionare mai confortabila

Utilizand lumina reflectorizanta, care ricoseaza de pe perete sau de pe ecranul proiectorului inainte de a va lovi, proiectorul face ca experienta de vizionare sa nu aiba lumina albastra, astfel fiind mai putin invaziva pentru vedere si reduce oboseala ochilor pe perioade lungi de vizionare.

Eye Care

Vezi mai mult

  • Caracteristici Generale
    • Tehnologia de afisare
      DLP
    • Lumeni
      3200
    • Contrast
      12000:1
    • Durata de viata lampa mod normal (ore)
      6000
    • Raport distanta proiectie
      Distanta maxima de proiectie: 10.96 m
    • Culori afisate
      1.07 miliarde
  • Conectori:
    • HDMI
      2
    • RS-232
      1
    • Audio
      1 x Audio Out
    • USB
      1

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.