Vitrina frigorifica orizonatala Arctic OS300, 267 l, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Vitrina frigorifica orizonatala Arctic OS300, 267 l, Alb de la Arctic

O vitrina frigorifica orizontala, cu un volum net al congelatorului de 267 l si garnitura antibacteriana ce asigura conditii de igiena deplina in interior. Produs ideal pentru depozitarea, expunerea si comercializarea alimentelor congelate

Panou control LED

Permite setarea rapida a temperaturii in compartimente si a functiilor dorite, datorita comenzilor usor de folosit. E simplu sa alegi optiunea dorita!

Termostat Ajustabil

Toate frigiderele si combinele frigorifice Arctic sunt dotate cu un termostat usor de folosit. Acesta are scopul de a regla rapid temperatura in functie de nevoi, tinand cont de temperatura ambientala. Poti schimba oricand temperatura pentru a pastra alimentele tale in cea mai buna stare!

Performanta si date tehnice


Consum (kWh / an): 2,20 kWh/24h
Volum brut (litri): 312
Volum net congelator (litri): 267
Culoare: Alb
Numar compresoare: 1
Dimensiuni (IxLxA, cm): 75,4x110,5x 67


Functii si caracteristici


Termostat ajustabil
Panou de control cu LED-uri
Yala


Accesorii


Cosuri: 1 cos metalic
Panou separator

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.