Vitrina pentru vinuri Candy CWC 200 EELW/N, 81 sticle, Wi-Fi, Control electronic, H 146 cm, Clasa G, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.773,58 lei
Pret 36 Rate Optimo: 65.01 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

CWC 200 EELW/N

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Vitrina pentru vinuri Candy CWC 200 EELW/N, 81 sticle, Wi-Fi, Control electronic, H 146 cm, Clasa G, Negru de la Candy

DIVINO

Candy prezinta DiVino, noua gama de 21, 41 si 72 de sticle intr-un racitor de vin combinand stilul cu practicabilitatea. Serviti mesele cu un vin potrivit pentru orice ocazie si bucurati-va de un pahar de vin in compania familiei sau a prietenilor. Racitoarele de vin DiVino mentin nivelul umiditatii intre 50-80% si garanteaza ca vinul este intotdeauna stocat la temperatura potrivita, ca intr-o crama profesionala.

ELECTRONIC CONTROL PANEL

LASA-TI INTUITIA SA TE GHIDEZE

Panoul de control electronic permite controlul intuitiv si usor al racitorului de vin DiVino. Porneste sau opreste racitorul de vin printr-o simpla atingere, selecteaza programele specifice cu temperaturi potrivite pentru vinul alb, rosu si spumant sau pentru a stoca diferite sticle de vin. Daca preferi, poti seta temperatura manuala intre 7 si 18 grade.

FULL GLASS DOOR AND BAMBOO SHELVES

COMBINATIA PERFECTA INTRE STIL SI FUNCTIONALITATE

Candy cunoaste ca este important pentru tine sa combini stilul si functionalitatile intr-un singur electrocasnic si acesta este motivul pentru care au fost depuse eforturi mari in realizarea si proiectarea oricarui detaliu al design-ului si tehnologiei racitoarelor de vin DiVino. Se incadreaza perfect cu stilul bucatariei tale, a living-ului sau a biroului. Sunt doua usi de sticla elegante care iti permit sa verifici sticlele dintr-o privire protejandu-le impotriva efectelor daunatoare sau a razelor UV. Lumina LED dinauntrul racitorului asigura vizibilitate optima astfel incat poti identifica sticla de care ai nevoie fara a deschide usa si a schimba temperatura din interior. Stilul si practicabilitatea nu se opresc aici! Rafturile din interiorul racitorului de vin sunt flexibile, din bambus ecologic, puternic si usor de curatat materialul care iti permite sa depozitezi sticle de diferite forme si marimi.

CLASA G

CLASA G

Conform Noilor valori ale energiei electrice, acest racitor de vinuri este clasa G.

INVENTORY ASSISTANT

CE VOM DESCHIDE IN ACEASTA SEARA? INTREABA-TI TELEFONUL

Cina cu prietenii sau pranz cu familia si nu-ti mai amintesti daca mai ai vinul pe care l-au adorat invitatii tai data trecuta? Asistentul din cadrul aplicatiei Simply-FI poate rezolva problema pentru tine, permitandu-ti sa verifici ce este in racitorul de vin in orice moment. Tasteaza sau foloseste comanda vocala de pe aplicatia Simply-FI pentru a adauga sau sterge vinurile din lista de cumparaturi sau de baut. Fa o poza la eticheta pentru a adauga un nou vin in lista. Mentine-ti lista de vin sub control oricand!



General:

  • Capacitate (sticle): 81
  • Control electronic
  • Wi-Fi
  • Iluminare LED
  • Clasa climatica: N/ ST
  • Material rafturi: lemn
  • Nivel zgomot: 39dB
  • Consum zilnic: 0.427 kWh/24 h
  • Culoare: negru

Dimensiuni:

  • Latime neta: 49 cm
  • Adancime neta: 55 cm
  • Inaltime neta: 146 cm
  • Greutate neta: 45 kg
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Clasa de eficienta energetica
      G
    • Culoare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.