Racitor de vinuri HAIER HWS77GDAU1, 77 sticle, conectivitate WiFi, clasa G, LED, dual zone, usa reversibila, H 127 cm, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
4.735,70 lei
Pret 36 Rate Optimo: 173.59 lei/luna
Stoc: Intreaba
Va rugam sa ne contactati pentru a afla disponibilitatea sau termenul de livrare al acestui produs*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

HWS77GDAU1

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Racitor de vinuri HAIER HWS77GDAU1, 77 sticle, conectivitate WiFi, clasa G, LED, dual zone, usa reversibila, H 127 cm, negru de la Haier

Racitorul de vin HWS77GDAU1 produs de Haier se poate conecta prin Wi-Fi la aplicatia hOn.

Aplicatia permite controlul de la distanta al racitorului de vin si multe alte interactiuni intre utilizator si aparat.

 

Aplicatia hOn pentru racitoarele de vin a fost dezvoltata in parteneriat cu Vivino. Functia WINE LENS permite scanarea etichetei sticlei de vin obtinand instantaneu informatii detaliate despre produs, sfaturi si recomandari utile referitoare la modul de pastrare in racitorul de vin.

 

Racitorul de vin cu o capacitate de 77 sticle (750ml tip bordeaux) are doua zone de temperatura. Sticlele de vin pot fi stocate si racite separat: vinurile rosii la 14°C si cele albe la 10°C.

Natural Airflow System este sistemul de ultima generatie dezvoltat de Haier pentru gama de racitoare de vinuri. Astfel, senzorii de temperatura si umiditate supravegheaza permanent procesul de racire, iar compresorul anti-vibratie si ventilatorul asigura sistemul de distributie a aerului, umiditate de 50-70%.

 

 

Usa reversibila permite instalarea racitorului de vin in orice spatiu. Flexibilitate crescuta care se adapteaza tuturor nevoilor.  

 

Cele 6+1 rafturi din lemn de fag (pozitionate orizontal) si usa din sticla cu protectie impotriva razelor solare (antiUV) asigura conditiile perfecte pentru pastrare si depozitare.  

 

Racitoarele de vinuri HAIER sunt prevazute cu filtru de carbune activ care asigura puritatea aerului din interior pentru o mai buna conservare a sticlelor depozitate.

 

Display-ul digital cu afisaj LED permite controlul simplu si intuitiv al racitorului de vinuri. Pozitionarea externa a acestuia nu necesita deschiderea usii, implicit patrunderea caldurii din exterior. Sticlele de vin sunt pastrate in conditii excelente timp indelungat.

 

Sistemul de iluminare 3D LED, pornit printr-o simpla atingere de buton, permite vizualizarea perfecta a interiorului. Lumina LED, care emite foarte putina caldura, este difuzata din partea de sus si din lateralele racitorului, fapt ce creeaza un efect vizual deosebit. 

 

Pentru un plus de siguranta racitorul de vinuri este prevazut cu sistem de blocare a usii, cu cheie. 

In cazul in care temperatura din interior creste puternic/brusc racitorul de vin va emite o alerta sonora si un semnal luminos.

 

Produsele Haier integreaza tehnologia inovatoare cu design-ul modern completat cu finisaje premium. Aspectul din locuinta se va schimba total conferind o nota de high class spatiului in care va fi amplasat produsul.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip incastrare Standard
Utilizare Vinuri
Tip Fixa
Tensiune alimentare 220 V 240 V
Nivel zgomot 37 dB
Volum net total 192 l
Capacitate 77 Sticle
Numar rafturi 7
Numar usi 1
Numar zone de racire 2
Deschidere usa Standard
Tip panou de comanda Digital
Material exterior Inox
Material usa Sticla Inox
Material rafturi Lemn
Culoare Negru

DETALII PERFORMANTA

Clasa energetica potrivit noilor etichete energetice adoptate la nivelul UE Clasa G
Consum zilnic energie 0.416 kWh
Consum anual energie 152 kWh
Functii

Iluminare

Semnal sonor

Incuietoare a usii WI FI

DIMENSIUNI

Inaltime 127 cm
Latime 49.7 cm
Adancime 58.5 cm
Greutate 53.5 Kg
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Volum (l)
      192
    • Clasa noua de eficienta energetica
      G
    • Culoare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.