Aparat frigorific incorporabil Liebherr UWT 1682

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Aparat frigorific incorporabil Liebherr UWT 1682 de la Liebherr

Climat perfect pentru vinuri nobile
Numai in conditii perfecte de temperatura, umiditate si iluminare, vinul nobil poate sa-si dezvolte calitatile si sa-si pastreze valoarea in timp. Aparatele Liebherr de temperare si depozitarea climatizata a vinurilor constituie solutia perfecta pentru colectionarii de vinuri si nu numai.


Seria Vinidor
Seria Vinidor imbina in mod optim intr-un singur aparat avantajele vitrinelor de climatizare a vinului si a celor de temperare a acestora. Aceasta serie ofera, in functie de dimensiunile aparatelor, doua, respectiv trei zone de depozitare, in care temperatura se poate regla exact, independent una de cealalta. Astfel, se pot depozita intr-un singur aparat, la temperatura ideala de servire, vin rosu, vin alb si sampanie.

 

Electronica inovatoare cu display LCD cu comenzi tactile asigura mentinerea constanta a temperaturii selectate in fiecare zona. Afisajul digital al temperaturii indica nivelul de temperatura selectat. Comenzile sunt usor de folosit. Functiile disponibile permit ca operarea sa fie usoara si prietenoasa. Deorece mirosurile mediului ambiant pot influenta in mod substantial vinurile in cazul unei depozitari de lunga durata, calitatea optima a aerului este asigurata prin alimentarea cu aer proaspat prin intermediul unui filtru de carbune activ usor de inlocuit. Fiecarei zone pentru vin ii este atribuita un filtru de carbune activ propriu.  Sticla speciala cu tratament anti UV la aparatele pentru vin garanteaza pastrarea in siguranta a vinurilor alese. Manerul practic, cu sistem de deschidere integrat, permite ca usa aparatului sa fie deschisa usor, cu minim de efort. Incuietoarea impiedica accesul nepermis.

Vinidor - Incorporabil, Clasa climatica: SN-ST, Culoare SILVER, 2 zone individuale de temperatura +5°C - +20°C, usa sticla vitrata, volum util: 95l, 5 rafturi interior lemn masiv (3 pe ghidaj telescopic) rafturi din lemn natural netratat chimic, Iluminare LED soft graduala, capacitate sticle Bordeaux - 34 sticle, display digital MagicEye, Ventilator interior, filtru carbune activ, ventilator, incuietoare, Termostat de siguranta, dimensiuni (ixLxA): 82 - 87 x 60 x 55 cm

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Clasa de eficienta energetica
      A
    • Volum (l)
      95
    • Culoare
      Silver

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.