Google Chromecast Ultra

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Google Chromecast Ultra de la Google

 

Chromecast Ultra este cel mai nou dispozitiv Google, care te ajuta sa iti transformi televizorul intr-un smart tv.

Acesta se conecteaza la televizor prin mufa HDMI si transpune continutul de pe smartphone-ul sau tableta ta direct pe televizor, la o calitate 4K. Instalarea se realizeaza in trei pasi. In primul rand trebuie sa conectezi Chromecast Ultra la priza si la tv prin conectorul HDMI, apoi descarca pe smartphone-ul tau aplicatia Google Home si urmeaza instructiunile afisate. In cateva minute vei fi pregatit sa redai continutul dorit direct pe televizor. Fie ca este vorba despre Youtube, Netflix sau orice alta aplicatie, este extrem de usor sa alegi si sa controlezi ceea ce va fi afisat pe ecranul televizorului. Te vei bucura de imagini mai clare si culori mai puternice, fie ca TV-ul tau este 4K sau HD. Pe langa continutul 4K, o inovatie a Chromecast Ultra este portul Ethernet. Acesta poate fi utilizat pentru conectarea la internet prin cablu, care poate oferi performante imbunatatite in ceea ce priveste viteza fata de Wi-Fi.

Acum este mai usor ca niciodata sa iti tranformi televizorul intr-un dispozitiv inteligent cu ajutorul lui Google Chromecast Ultra, un gadget compact de ultima generatie.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.