Microfon gaming PS5 Trust GXT258W FYRU 4 IN 1, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
410,18 lei
Pret 36 Rate Optimo: 15.04 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

TR-24257

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Microfon gaming PS5 Trust GXT258W FYRU 4 IN 1, alb de la TRUST

Duceti-va inregistrarile la nivelul urmator

Fie ca sunteti in cautarea unui microfon pentru a va inregistra podcastul sau piesa muzicala, fie pentru a transmite in flux o sesiune de jocuri, microfonul de streaming Trust GXT 258W Fyru 4 in 1 va duce inregistrarile la un nivel superior. Acum, cu un aspect unic care completeaza stilul consolei PlayStation 5. Faceti cunostinta cu microfonul multifunctional care dispune de o calitate audio excelenta, fiind in acelasi timp extrem de usor de utilizat.

 

Calitate audio excelenta

Dintre toate lucrurile, microfonul pe care il folositi are cel mai mare efect asupra inregistrarilor dumneavoastra. Acesta trebuie sa capteze vocile si instrumentele la cea mai buna calitate posibila. De aceea, microfonul de streaming Trust GXT 258 Fyru 4 in 1 este construit pentru a oferi inregistrari clare si bogate, de o calitate aproape profesionala de studio.

   

Inregistreaza in felul tau: 4 modele diferite

Fyru permite inregistrarea in 4 moduri diferite, optimizate pentru orice situatie. Folositi cardioid daca doriti sa obtineti o inregistrare clara, fara zgomote de fond - ideal pentru podcasturi cu o singura persoana. Optati pentru bidirectional daca inregistrati un duet sau realizati un interviu. Stereo este tiparul preferat pentru a inregistra un cadru muzical stereo, sau puteti capta toate sunetele din jur cu tiparul omnidirectional, perfect daca gazduiti un podcast de grup.

   

Configurare usoara pentru orice scop

Uimitor de usor de utilizat, microfonul de streaming Trust GXT 258 Fyru 4 in 1 vine cu o conexiune USB plug-and-play pentru a se conecta instantaneu la PC sau laptop. Usurinta sa de utilizare face din acest microfon gadgetul ideal pentru diverse scopuri; de la podcast, vlog, voice-over si inregistrare muzicala pana la streaming de jocuri pe YouTube, Twitch si Facebook.

   

Design metalic greu cu lumini LED

Fyru are un design metalic durabil, cu o grila metalica frontala. Folositi suportul universal cu surub de 5/8'' pentru a atasa Fyru la orice brat de microfon compatibil sau montati-l pe suportul trepiedului, garantand o stabilitate optima. In plus, microfonul este imbunatatit cu iluminare LED reglabila in 5 culori, pentru a va lumina inregistrarile.

   

Caracteristici Pro suplimentare

Pentru a va perfectiona inregistrarile, le puteti asculta in timp real, cu ajutorul portului de monitorizare pentru casti cu latenta zero al lui Fyru. In plus, va puteti regla setarile cu ajutorul butoanelor convenabile de castig al microfonului, mute si volum pentru casti, aflate in partea din fata a microfonului. Iar filtrul pop intern filtreaza plosivele si fricativele (sunete nedorite de la litere precum P si F) pentru inregistrari si mai fluide.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.