Combine frigorifice

Combine frigorifice cu preturi cuprinse intre 1159 lei si 12034 lei

Descriere Combine frigorifice

Ce combina frigorifica sa aleg?

In bucatarie, cel mai important lucru este siguranta alimentelor, iar aceasta tine, la randul ei, de felul in care sunt pastrate. Cand vine vorba de alimente proaspete, spatiul din frigider este rareori suficient. O combina frigorifica spatioasa, cu sertare pentru separarea produselor, va rezolva aceasta problema rapid si eficient. Noile generatii de combine frigorifice vin echipate cu o serie de functii care iti vor face viata mult mai usoara. Functia de dezghetare automata frigider si congelator te va scapa de multe batai de cap, iar tehnologia No Frost impiedica inghetul alimentelor si le pastreaza proaspete mai mult vreme.

Combinele frigorifice vin echipate si cu un congelator de capacitate mare. Acestea congeleaza rapid si pastreaza alimentele congelate in siguranta pentru mult timp. Iar partea cea mai buna e ca sunt si foarte eficiente, fiind incadrate in clasa energetica A++. Fiind dotate cu un termostat reglabil, combinele frigorifice iti permit sa controlezi perfect temperatura, atat in frigider, cat si in congelator.

De ce sa cumperi o combina frigorifica de pe Badabum.ro?

In acest magazin online, vei gasi oferte si promotii pentru sute de modele de combine frigorifice la cel mai bun raport calitate - pret. Ai la dispozitie o multime de combine ieftine si performante, dotate cu toate tehnologiile si functiile la care ai putea spera.

Cat consuma o combina frigorifica?

Consumul unei combine frigorifice este in stransa legatura cu clasa de eficienta energetica si capacitatea acesteia. De exemplu, o combina frigorifica clasa A+, cu o capacitate intre 300 si 400 de litri, poate consuma pana la 300 kWh pe an.

Ce temperatura trebuie sa fie in combina frigorifica?

Temperatura optima din combina frigorifica se situeaza in jurul valorilor de 2 si 7 grade. In functie de anotimp, aceasta trebuie crescuta sau scazuta cu 1 sau 2 grade, pentru a asigura pastrarea optima a alimentelor.

Cum gasesti o combina frigorifica buna si ieftina?

Oferta Badabum cuprinde sute de combine frigorifice ieftine, dotate cu specificatii avansate si tehnologii de ultima generatie. Avem incredere ca pe acest site poti gasi cel mai bun raport calitate-pret. Poti alege combina frigorifica potrivita dintr-o multitudine de producatori cum ar fi Arctic, Beko, Bosch, Whirlpool sau Samsung.