Masini de gheata

Masini de gheata cu preturi cuprinse intre 919 lei si 995 lei

Masinile de gheata sunt mai mult decat necesare mai ales in zilele toride de vara, la petreceri sau la mesele in familie sau cu prietenii. Aceste dispozitive se incarca periodic cu apa si produc cuburi de gheata la un anumit interval de timp. Astfel, te poti bucura de bauturi reci simplu si rapid, avand mereu cuburile de gheata la indemana, fara sa mai fii nevoit sa pierzi timp umpland tavite sau pungi cu apa. Aparatele de gheata sunt probabil cel mai rapid si eficient mod de a te bucura de cuburi de gheata la discretie, mai ales atunci cand ai parte de musafiri, insa nu ai bauturi pastrate la rece. In plus, o masina de facut gheata poate fi depozitata cu usurinta oriunde si nu ocupa foarte mult spatiu, mai ales cele de uz casnic.

Pe langa masinile de gheata profesionale sau semi-profesionale care se regasesc de regula in restaurante, hoteluri sau alte tipuri de afaceri, pe badabum.ro ai la dispozitie si aparate de gheata pentru uz casnic. Cele din urma sunt, de regula, mult mai ieftine, dar si cu o capacitate de productie mult mai redusa. O masina de gheata profesionala necesita racordare la o sursa de apa, tocmai pentru ca acestea produc o cantitate mult mai mare de gheata. In schimb, in cazul aparatelor de gheata de uz rezidential, nu este necesara bransarea la nicio sursa de apa, acestea avand propriul rezervor de apa care trebuie reincarcat. Trebuie doar sa te asiguri ca ai acces la o priza de curent electric si apa curata din belsug.

Atunci cand ne dorim sa alegem o masina de gheata buna, sunt cateva criterii dupa care ne ghidam: capacitatea de productie, tipul de aparat (profesional sau de uz casnic), viteza cu care poate produce gheata, dimensiunile, capacitatea rezervorului daca e cazul sau diverse functii speciale. In ceea ce priveste cantitatea de gheata pe care o masina de gheata o poate produce, aceasta poate fi mai mare sau mai mica in functie de tipul de aparat. 

Daca un aparat de facut gheata de uz rezidential poate produce intre 8 si 15 kg de gheata zilnic, o masina de gheata profesionala poate produce pana la 100 kg de gheata pe zi. Durata unui ciclu de productie poate fi cuprinsa intre 6 si 11 minute in cazul masinilor de gheata de uz casnic de pe badabum.ro. Capacitatea rezervorului de apa este, in medie, de 2 L, insa poti alege in functie de cantitatea de gheata de care crezi ca vei avea nevoie. Iar daca vorbim despre capacitatea recipientului pentru cuburi de gheata, daca nu ai nevoie de o cantitate mare de gheata, un aparat cu o capacitate de 600g sau 800g poate fi mai mult decat suficient.

Masinile de gheata de pe badabum.ro se bucura de o multime de functii speciale menite sa faca utilizarea cat se poate de usoara si intuitiva. De exemplu, la anumite aparate de gheata de pe site-ul badabum.ro vei regasi functii precum: posibilitatea de selectare a dimensiunii cuburilor de gheata, semnal audio pentru recipientul de gheata plin, fereastra de vizualizare sau indicator de comunicare luminos atunci cand rezervorul de apa este gol.