Aparate de curatat cu presiune

Aparate de curatat cu presiune cu preturi cuprinse intre 87 lei si 6040 lei

Descriere Aparate de spalat cu presiune

Cum functioneaza un aparat de spalat cu presiune

Aparatele de spalat cu presiune au fost concepute pentru a elimina chiar si cea mai persistenta murdarie, de la noroi, pana la mucegai si multe altele. Poti curata rapid si eficient masina, curtea, terasa, gardurile, bicicleta, peretii exteriori ai casei sau chiar si covoarele. Cu ajutorul unui furtun, acestea elimina un jet puternic de apa, cu sau fara detergent, care poate curata murdaria greu de indepartat de pe anumite suprafete solide. Un aparat de spalat cu presiune functioneaza cu ajutorul unui motor alimentat pe baza de benzina sau motorina care genereaza presiunea jetului de apa. Majoritatea acestor aparate utilizeaza apa rece, insa sunt anumite modele care pot functiona si pe baza de apa calda.

Cum alegi aparatul de spalat cu presiune

In functie de locurile in care vei dori sa-l folosesti, e important sa acorzi o atentie sporita presiunii aparatului de spalat, fiind cea care determina puterea jetului de apa si, prin urmare, eficienta curatarii. Presiunea este masurata in bari, iar pentru activitati industriale sau de bricolaj, este indicat un aparat de spalat cu o presiune mult mai mare. Pentru activitati uzuale, un aparat cu o presiune cuprinsa intre 90 si 120 de bari poate fi mai mult decat eficient. Anumite aparate de spalat cu presiune, precum cele din gama Karcher, beneficiaza si de o aplicatie mobila care ofera sfaturi si trucuri practice pentru o curatare ca la carte. Mai mult, aceste aparate au si optiunea de a adauga detergent.

Pe de alta parte, daca optezi pentru un aparat de spalat cu presiune din gama Bosch, te bucuri de un echipament compact, usor de depozitat, cu duze 3 in 1 cu jet punctiform, pentru o curatare si mai eficienta. Puterea motorului este la fel de importanta, iar in functie de preferinte, poti alege un aparat cu un motor de la 1400 W si pana la 2100 W. Un alt aspect de luat in calcul este sistemul de depozitare a accesoriilor aparatului - alege un model retractabil care sa fie usor de depozitat si care sa beneficieze de compartimente speciale pentru depozitarea accesoriilor, cum sunt cele de la BlackDecker.

Ce pret are un aparat de spalat cu presiune

Printre ofertele noastre online poti gasi usor un aparat de spalat cu presiune bun si la un pret mic. Preturile pentru aceste aparate incep de la 300 lei, insa acest lucru depinde de asteptarile pe care le ai de la un astfel de aparat. Daca iti doresti sa indeplineasca doar cateva sarcini uzuale - curatarea masinii, a terasei sau a curtii, poti opta cu incredere pentru un aparat de curatat mai ieftin. In plus, daca ai nevoie de un echipament ceva mai scump, pe site-ul Badabum ai posibilitatea de a achita in rate fara dobanda.