Scanner

Scanner cu preturi cuprinse intre 302 lei si 73573 lei

Descriere Scanner

Ce este un scanner

Un scanner este un echipament extrem de util care permite transformarea unui document - imagine sau text - din format fizic, pe hartie sau alt suport, intr-un document in format digital. Astfel, aceste documente pot fi stocate usor pe calculator, pe un USB sau trimise mai departe prin fax sau email direct din scanner.

Cum alegi un scanner

Un scanner profesional este absolut necesar pentru orice birou. Atunci cand ai nevoie sa trimiti un document legal catre un client sau furnizor, il poti scana rapid si trimite online, prin email. Totusi, scannerele pot fi deosebit de utile chiar si acasa. De exemplu, un scanner te va ajuta sa treci albumele foto in format digital, astfel incat amintirile tale sa fie pastrate independent de trecerea timpului. Exista o multime de modele de scannere adaptate nevoilor moderne. Poti alege, spre exemplu, un scanner portabil, care are o fractiune din dimensiunea unui scanner de birou, insa poate atinge performante similare. De asemenea, un scanner de mana este ideal pentru persoanele care calatoresc in interes de serviciu.

Un scanner bun are multe caracteristici, iar una dintre ele este viteza de incarcare. Atunci cand ai un volum mare de documente sau imagini de transferat pe PC sau laptop, un scanner rapid te va ajuta sa economisesti timp. Pe site-ul Badabum poti gasi o multime de scannere ieftine cu interfata prin retea, SCS1-3, USB si wireless. Alege orice tip de scanner ti se potriveste, fie clasic, flatbed, portabil sau sheetfed si bucura-te de un pret bun si o calitate superioara de la producatori de top precum Canon, Epson sau HP.

Cum instalezi un scanner

Instalarea unui scanner difera de la un producator la altul, insa in linii generale, e necesar sa instalezi software-ul scannerului pe PC-ul sau laptopul tau. De obicei, fiecare echipament este insotit de un ghid de instalare si de toate componentele necesare pentru acest pas. Scannerele pot fi instalate atat prin cablu, cat si prin wireless sau bluetooth.