Frigidere Incorporabile / Incastrabile

Frigidere Incorporabile / Incastrabile cu preturi cuprinse intre 854 lei si 8867 lei

Descriere Frigidere incorporabile

Ce inseamna frigider incorporabil?

Frigiderul este cu siguranta primul aparat electrocasnic la care ne gandim atunci cand vorbim despre mobilarea si utilarea bucatariei. Un element atat de esential pentru conservarea alimentelor, care deseori poate ocupa destul de mult spatiu. In acest sens, un frigider incorporabil este ideal in cazul in care nu dispui de un spatiu foarte mare, acesta putand fi incorporat cu usurinta in orice tip de mobilier, daca ai facut masuratorile corespunzatoare. In plus, frigiderele incorporabile confera si un aspect elegant si rafinat in bucatarie.

Ce frigider incorporabil sa aleg?

Primul si cel mai important lucru de care trebuie sa tii cont este dimensiunea frigiderului incorporabil, si inglobam aici atat latimea si inaltimea acestuia, cat si capacitatea de stocare. In ceea ce priveste capacitatea de stocare, cea mai comuna si recomandata este cea de 200 l. In functie de nevoile tale, pe site-ul Badabum poti gasi frigidere cu o capacitate de stocare incepand de la 100 l, pana la 318 l. Un aspect la fel de important este si consumul energetic, iar in acest sens iti recomandam sa optezi pentru un frigider incorporabil din clasele A+, A++ sau A+++. Nu in ultimul rand, trebuie sa stii ce functii speciale poate avea un frigider incorporabil si cum sa le alegi pe cele mai potrivite. Printre aceste functii se numara optiunea No Frost, care previne formarea stratului de gheata pe alimente sau pe peretii interiori ai frigiderului. In plus, daca nu dispui de timp pentru o igienizare constanta a frigiderului, poti opta pentru un aparat cu functie antibacteriana. Alte optiuni interesante pe care le poti regasi la un frigider incorporabil sunt: sistemul de alarma, termostatul, compartimentele transparente sau tavita pentru gheata.

De ce sa cumperi un frigider incorporabil de pe Badabum.ro?

Oferta Badabum cuprinde o selectie variata de frigidere incorporabile, astfel incat sa poti alege cu usurinta in functie de preferintele si bugetul pe care il ai la dispozitie. Poti alege dintr-o varietate de branduri populare precum Candy, Bosch, Electrolux sau Liebherr. In plus, poti opta pentru garantie extinsa si beneficiezi de reduceri speciale pe tot parcursul anului.

Cat consuma un frigider incorporabil?

Consumul unui frigider incorporabil nu difera de cel al unui frigider freestanding. Astfel, consumul mediu al unui frigider poate fi de aproximativ 30 kW pe luna. Pentru a reduce consumul energetic, iti recomandam sa te orientezi cat mai mult spre clasele energetice de la A+ la A+++.

Ce temperatura trebuie sa fie in frigiderul incorporabil?

Conform specialistilor, temperatura optima din interiorul frigiderului trebuie sa fie in jurul valorilor de 2 - 7 grade Celsius. Totodata, se recomanda reglarea temperaturii din frigider in functie de vremea de afara. Astfel, pe timp de vara e indicat sa cobori temperatura cu 1 - 2 grade, iar pe timp de iarna, se recomanda cresterea usoara a temperaturii.

Cum gasesti un frigider incorporabil bun si ieftin?

Ne bucuram sa putem veni in intampinarea nevoilor tale cu o selectie variata de frigidere incorporabile. Pe site-ul Badabum poti alege dintr-o multime de branduri, functii sau clasa energetica, iar preturile noastre sunt competitive. In plus, ne place sa te surprindem tot timpul cu reduceri sau extra reduceri de sezon, astfel incat sa poti achizitiona frigiderul incorporabil preferat la cel mai bun pret.