Multifunctionale

Multifunctionale cu preturi cuprinse intre 177 lei si 65620 lei

Descriere Multifunctionale

Tipuri de multifunctionale

Acasa si la birou, multifunctionalele iti economisesc timp si spatiu, imbinand beneficiile pe care ti le ofera o imprimanta cu cele ale unui scanner. Toate multifunctionalele pot fi folosite drept copiator, iar daca ai nevoie de optiunea de fax sau scanner, gasesti multifunctionale care sa implineasca si acest rol. De aceea, este mult mai convenabil si eficient sa optezi pentru o imprimanta multifunctionala in detrimentrul unei imprimante obisnuite. Daca vorbim despre diferitele tipuri de multifunctionale, trebuie sa stii ca, in functie de tehnologia de imprimare, aceste pot fi inkjet sau laserjet.

Multifunctionalele inkjet functioneaza pe baza unui jet de cerneala, sunt mai ieftine decat cele laserjet, insa costurile pentru cerneala sunt ceva mai mari. Cele care folosesc tehnologia laserjet, in schimb, transfera cerneala pe hartie prin intermediul unei raze laser. Acestea sunt cele mai scumpe din punct de vedere al pretului, dar si cele mai performante.

Cum alegi o multifunctionala potrivita tie

Modelele noi de imprimante vin cu multe functii utile. Multifunctionalele wireless pot fi controlate de pe smartphone sau tableta si iti pot trimite online documentele scanate, direct pe email. Ca sa printezi usor fata - verso, iti va fi utila o multifunctionala cu duplex automat.

Viteza devine esentiala atunci cand ai un volum mare de imprimat. In general, imprimantele cu laser sunt mai rapide, insa e bine sa tii cont de materialele printate. Imprimantele cu laser pot reda mai precis fonturile, fiind mai potrivite pentru documente, iar cele cu inkjet sunt superioare in cazul imaginilor si fotografiilor. Dupa acest criteriu, poti opta intre multifunctionale color sau monocrome. Totodata, daca iti doresti costuri de intretinere foarte mici, e bine sa optezi pentru o multifunctionala CISS. Cerneala acesteia are preturi mult mai mici in comparatie cu clasicele cartuse. Chiar daca multifunctionalele CISS nu sunt la fel de ieftine ca cele obisnuite, vei recupera rapid costurile pe masura ce folosesti imprimanta. Pe Badabum, gasesti de vanzare multifunctionale la oferte avantajoase, de la cele mai bune branduri din domeniu precum Epson, HP sau Canon. Foloseste filtrele noastre de cautare ca sa gasesti mai usor cea mai potrivita multifunctionala pentru tine.