Laptopuri si Notebook Dell

Laptopuri si Notebook Dell cu preturi cuprinse intre 1840 lei si 31458 lei

Badabum.ro are preturi promotionale la toata gama de Notebook, Laptop marca Dell si o multime de alte oferte. Notebook, Laptop produse de Dell la cele mai ieftine preturi de pe piata! Convinge-te de preturile mici la produsele Dell si de ofertele Badabum.ro la toata gama de Notebook, Laptop. Oferta magazinului online Badabum.ro cuprinde Notebook, Laptop Dell, toate la preturi ieftine. In categoria Notebook, Laptop sunt disponibile produse ieftine marca Dell. Cel mai bun pret la Notebook, Laptop Dell, doar online la magazinul Badabum.ro!

Dell - ce sa aleg intre notebook si laptop?

De regula, notebook-urile, cunoscute si sub denumirea de netbook, sunt mult mai usor de transportat, fiind suficient de mici incat sa poata fi transportate intr-un rucsac sau geanta. Dimensiunea acestora este data de diagonala ecranului, avand de obicei sub 15” in cazul notebook-urilor. Asadar, avand in vedere ca un astfel de model este mai compact si ofera mai multa mobilitate, este recomandat in cazul in care ai nevoie sa transporti laptopul in mod regulat. Performantele nu stau nici ele mai prejos, fiind totusi vorba despre laptopuri fiabile, cu un consum redus.

De ce sa cumperi laptopuri si notebook-uri Dell de pe Badabum.ro?

In catalogul Badabum.ro ai la dispozitie o gama extinsa de laptopuri din gama Dell, grupate in functie de nevoile tale: gaming, business, home, ultrabook sau 2in1. Cu ajutorul filtrelor, poti selecta cu usurinta procesorul, rezolutia sau memoria de care ai nevoie. Fiecare laptop beneficiaza de garantie, avand posibilitatea sa extinzi perioada garantiei pana la 1 sau 2 ani. In plus, pe tot parcursul anului iti pregatim promotii speciale si reduceri, astfel incat sa te poti bucura de cele mai bune preturi.

Ce conteaza cand iti cumperi un laptop sau un notebook Dell?

Laptopurile Dell sunt cunoscute pentru fiabilitatea, performanta si nivelul de securitate de care dau dovada. Astfel, acestea sunt recunoscute in principiu pentru productia laptopurilor din gama business si pentru modelele de gaming. Cateva dintre specificatiile la care trebuie sa acordam atentie sunt: procesorul (de la i3 pana la i9, Celeron sau AMD Ryzen™ din seria 4000), capacitatea de memorie, SSD-ul sau placa video.

Cum intru in bios la Dell?

E normal ca de fiecare data cand iti cumperi un laptop nou, sa nu stii exact care e combinatia de taste pentru a putea intra in BIOS, intrucat fiecare producator de laptopuri are propria sa modalitate de intrare in BIOS.

In cazul laptopurilor Dell, iata cum poti intra in bios: atunci cand apare logo-ul Dell, trebuie sa apesi tasta F2 intermitent pana in momentul in care apare pe ecran mesajul “Entering Setup”.

Pe gama de calculatoare si laptopuri Dell mai vechi, poti incerca oricare dintre urmatoarele combinatii: Ctrl+Alt+Enter, Del, Fn+Esc sau Fn+F1.

Cine fabrica laptopurile Dell?

Laptopurile Dell sunt fabricate de catre compania Dell, Inc., cu sediul in Texas. Aceasta a fost fondata in 1984 de catre Michael S. Dell, iar pentru o buna perioada de timp a fost cel mai mare comerciant de PC-uri. In plus, compania Dell are peste 165.000 de angajati in intreaga lume.