Televizoare Horizon Smart

Televizoare Horizon Smart cu preturi cuprinse intre 399 lei si 5167 lei

Badabum.ro are preturi promotionale la toata gama de Televizoare marca Horizon si o multime de alte oferte. Televizoare produse de Horizon la cele mai ieftine preturi de pe piata! Convinge-te de preturile mici la produsele Horizon si de ofertele Badabum.ro la toata gama de Televizoare. Oferta magazinului online Badabum.ro cuprinde Televizoare Horizon, toate la preturi ieftine. In categoria Televizoare sunt disponibile produse ieftine marca Horizon. Cel mai bun pret la Televizoare Horizon, doar online la magazinul Badabum.ro!

Horizon este un brand autohton si reprezinta o alternativa excelenta pentru cei interesati de televizoare fiabile, la preturi mai mici. In gama Horizon vei regasi televizoare smart cu ecran LED, HD, Full HD sau Ultra HD 4K. Iar daca iti doresti performante superioare, iti recomandam sa optezi pentru o rezolutie 4K, ce ofera o calitate impresionanta a imaginilor. Desi preturile sunt mult mai accesibile decat cele ale brandurilor internationale, un televizor Horizon smart este dotat cu functionalitati si tehnologii de ultima generatie. Majoritatea modelelor sunt echipate cu Intel Wireless Display, care permit distribuirea continutului de pe smartphone sau tableta direct pe televizor, in timp real.

Mai mult, televizoarele smart Horizon iti ofera posibilitatea sa le controlezi cu ajutorul unui dispozitiv Amazon Alexa. Doar cu ajutorul vocii poti realiza functii precum oprirea/pornirea televizorului sau schimbarea canalului. O alta functie ce merita evidentiata este tehnologia DTS TruSurround, menita sa redea un sunet surround aproape de realitate pe configuratii stereo sau boxe, asigurand o performanta audio de calitate. In magazinul nostru online iti stau la dispozitie o multitudine de televizoare Horizon smart si non-smart, la preturi extrem de accesibile.