Congelatoare

Congelatoare cu preturi cuprinse intre 624 lei si 8255 lei

Descriere Congelatoare

Cum alegem cel mai bun congelator pentru nevoile noastre

Un congelator poate schimba modul in care faci lucrurile in bucatarie. Spatiul suplimentar pentru stocarea si conservarea alimentelor iti permite sa operezi mult mai eficient. Astfel, nu vei mai fi nevoit sa mergi la cumparaturi la fel de des si vei putea achizitiona cantitati mai mari de alimente, beneficiind de oferte si de un pret redus. In plus, un congelator iti permite sa gatesti cantitati mai mari de mancare, pe care le poti dezgheta apoi pe parcursul saptamanii.

Inainte de a alege un congelator, cantareste cativa factori. E important sa realizezi de cat spatiu ai nevoie: un congelator de capacitate prea mica nu va fi suficient, iar unul de capacitate prea mare va face risipa de spatiu si electricitate. In acest magazin online, gasesti promotii la congelatoare cu volume cuprinse intre 45l si peste 400l. Congeleaza alimentele cu stil, alegand congelatorul potrivit pentru bucataria ta. Poti alege congelatoare ieftine, avand la dispozitie mai multe optiuni: clasicul alb, modernul argintiu sau culori mai putin intalnite: bej, negru sau rosu.

Ce functii si caracteristici trebuie sa aiba un congelator

Cu cat ai mai multe electrocasnice, cu atat trebuie sa fii mai atent la consumul de energie. Pe termen lung, este ideal sa alegi un congelator din clasa energetica A. Ca functii, te-ar putea ajuta congelarea rapida si setarea temperaturii in compartimente printr-un termostat reglabil. Totodata, functia No Frost e deosebit de utila, deoarece astfel te asiguri ca peretii congelatorului nu ingheata. Compartimentarea congelatorului e un factor la fel de important, astfel incat, un congelator cu 4 sertare te poate ajuta sa mentii organizarea din interiorul acestuia. In functie de volumul de alimente si de nevoile tale, poti gasi si congelatoare cu 5 sertare, astfel incat fiecare categorie de alimente sa fie bine delimitata si cat mai la indemana.

Congelatorul vertical este cel mai comun, si reprezinta totodata solutia optima pentru o organizare cat mai eficienta. In plus, daca ai nevoie doar de o extensie a combinei frigorifice, poti opta pentru un congelator mic, de dimensiuni mai reduse, care sa nu ocupe prea mult spatiu.