Frigidere si Combine Frigorifice Side By Side

Frigidere si Combine Frigorifice Side By Side cu preturi cuprinse intre 2311 lei si 39999 lei

Descriere Side By Side

Cum alegem un frigider sau o combina frigorifica Side by Side

Prezentul ne aduce frigidere performante, cu o capacitate mai mare si functii de dezghetare automata pentru frigider si congelator. Dintre acestea, combina side by side se remarca atat prin spatiul de stocare generos, cat si prin tehnologiile sale de ultima generatie. Frigiderele duble vin echipate cu un termostat reglabil si tehnologie no frost, care iti protejeaza ingredientele, impiedicand acumularea de gheata pe alimente. Acest magazin online iti pune la dispozitie o serie de oferte si reduceri pentru combine frigorifice performante, cu functii gandite pentru confortul si sanatatea ta.

Frigiderele ieftine nu sunt neaparat cele cu cel mai mic pret; sunt cele care iti economisesc cei mai multi bani pe termen lung. Daca te preocupa consumul de curent, ar trebui sa stii ca acesta generatie noua de frigidere face parte din clasa energetica A++, ceea ce le face cu pana la 80% mai eficiente decat un frigider vechi. O combina frigorifica dubla nu e doar foarte eficienta, ci are si un aspect extrem de elegant, indiferent de culoarea pentru care optezi. Pentru un aspect placut si armonios, poti alege combine frigorifice side by side albe sau cu aspect de inox.

Ce functii si caracteristici au frigiderele si combinele frigorifice Side by Side

Frigiderele si combinele frigorifice side by side sunt si foarte performante: congeleaza mai repede alimentele si au functii pentru racirea rapida a frigiderului. Spatiul din frigider nu e niciodata suficient, asa ca noile combine frigorifice sunt echipate cu sertare suficiente pentru stocarea si organizarea eficienta a alimentelor tale. Mai mult decat atat, acestea ocupa si mai putin spatiu in bucatarie, datorita usilor duble care sunt mai mici decat usa unui frigider obisnuit.

Pe langa functia No Frost atat de necesara, cele mai moderne frigidere si combine frigorifice side by side sunt echipate cu functii speciale precum optiunea Fast Cooling, pentru racirea rapida a alimentelor, dozator de apa si gheata, rafturi reglabile sau afisaj digital. Profita de ofertele noastre si alege performanta la preturi accesibile!