Laptop Gaming

Laptop Gaming cu preturi cuprinse intre 2981 lei si 27552 lei

Daca esti in cautarea unui laptop special pentru jocuri, care sa iti permita sa te bucuri de performanta maxima, te ajutam in cele ce urmeaza sa alegi cel mai bun laptop de gaming.

Laptopurile de gaming vin echipate cu sistem de operare Windows 10 Pro sau Windows 10 Home care iti usureaza cu siguranta munca. Pe Badabum.ro poti poti gasi o multime de oferte avantajoase de la branduri populare din industrie, precum ASUS, Acer, Lenovo sau Dell. Laptopurile de gaming au o putere de procesare fara precedent, similara cu cea a sistemelor pentru desktop. Sistemul avansat de racire si capacitatea laptopurilor de a suporta pana la 64GB RAM, alaturi de ultimele generatii de placi video Nvidia, iti permit sa profiti de cele mai realistice si complexe experiente in materie de jocuri.

Un laptop pentru gaming va rula aplicatiile jocurile cu rapiditate datorita SSDului de care dispune. Acestea dispun de una sau mai multe unitati de stocare, in special sub forma de SSD cu o capacitate de la 256GB la 4.5TB SSD.

Nici generatiile de procesoare nu raman in urma, deoarece poti gasi o gama variata de derivate de la cele mai bune procesoare, Intel si AMD. Generatiile cele mai avansate pe care le poti gasi pe Badabum.ro sunt Intel Core i9-10980HK si AMD Ryzen 9 4900HS, dar poti ai la dispozitie, in functie de pret, si generatii anterioare. Comanda online pe site-ul Badabum.ro si bucura-te de laptopuri ieftine care depasesc asteptarile!