Tablete, Ipad

Tablete, Ipad cu preturi cuprinse intre 326 lei si 14191 lei

Descriere Tablete

Cum alegi tableta in functie de nevoile tale

Atunci cand telefonul are ecranul prea mic, iar laptopul e prea greu si se incalzeste, tableta devine un hibrid perfect intre cele doua. E usor de manevrat si de folosit, cum este un telefon, dar are un ecran mare si se misca repede, exact ca un laptop. Fie ca vorbim de tablete iPad de la Apple sau de alt brand, de sisteme de operare Windows, Android sau iOS, toate au in comun aceleasi trasaturi: sunt usor de folosit, au o autonomie mare si sunt foarte usor de transportat si depozitat.

Daca ai nevoie de putere computationala, alege tablete cu procesoare quad-core, care sunt mai puternice, iar daca lucrezi des pe teren, orienteaza-te catre cele cu autonomie mare. Astfel, iti vei putea folosi mereu tableta, fara blocaje si fara intreruperi. Tehnologia din spatele unei tablete este si ea foarte importanta. E o diferenta mare intre tehnologia 3G si tehnologia 4G, sau intre o autonomie de 3 ore si una de 12 ore. Tocmai de aceea, trebuie sa fii mereu atent la specificatii si sa alegi o tableta potrivita pentru nevoile tale.

Tipuri de tablete

Tabletele se impart in doua categorii: tabletele stand alone si tabletele convertibile. Modelele stand alone se aseamana cu un telefon mobil in ceea ce priveste design-ul si dimensiunile, desi sunt mai mari decat un telefon obisnuit. Acestea sunt foarte subtiri si usor de transportat. Ca si in cazul unui telefon mobil, tabletele stand alone au un ecran tactil si ofera de asemenea posibilitatea de conectare la o tastatura.

Tabletele convertibile, in schimb, reprezinta un hibrid intre laptop si tableta, fiind dispozitive 2 in 1. Acestea au o performanta asemanatoare unui laptop. Tabletele convertibile vin cu o tastatura detasabila sau incorporata, care se poate indoi in partea din spate.

Cumpara tableta ta din magazinul nostru online si bucura-te de oferte si promotii de exceptie, la un pret fara egal. Vei gasi aici tablete performante, dar ieftine in acelasi timp, dotate cu cele mai noi tehnologii disponibile pe piata, de la producatori de top precum Lenovo sau Samsung.