Televizoare smart Philips

Televizoare smart Philips cu preturi cuprinse intre 598 lei si 7473 lei

Badabum.ro are preturi promotionale la toata gama de Televizoare marca Philips si o multime de alte oferte. Televizoare produse de Philips la cele mai ieftine preturi de pe piata! Convinge-te de preturile mici la produsele Philips si de ofertele Badabum.ro la toata gama de Televizoare. Oferta magazinului online Badabum.ro cuprinde Televizoare Philips, toate la preturi ieftine. In categoria Televizoare sunt disponibile produse ieftine marca Philips. Cel mai bun pret la Televizoare Philips, doar online la magazinul Badabum.ro!

De ce sa alegi televizoarele smart de la Philips

Philips este unul dintre brandurile de top atunci cand vorbim despre televizoare smart. In magazinul nostru online ai la dispozitie o gama extinsa de televizoare Ultra HD / 4K, Full HD, HD Ready, cu ecran LED si Wi-Fi integrat. Poti alege diagonala potrivita pentru tine, incepand de la modelele cu ecran de 80 cm, pana la cele cu o diagonala de peste 125 cm. Televizoarele Philips smart iti permit sa faci screen mirroring prin Android si ofera la acces rapid la aplicatii de streaming online precum Netflix sau YouTube. Insa de departe cea mai inovativa tehnologie a televizoarelor smart Philips este Ambilight, o caracteristica ce se regaseste exclusiv la televizoarele Philips. Aceasta are rolul de a oferi o senzatie imersiva si de a proteja ochii atunci cand ne uitam la televizor. Mai exact, tehnologia Ambilight se ocupa de iluminarea zonei din spatele televizorului cu o lumina ambientala in functie de ceea ce se afiseaza pe marginea ecranului.

Ce tipuri de televizoare Philips gasesti la Badabum.ro

Exista o multime de caracteristici care iti permit sa alegi exact televizorul smart care ti se potriveste cel mai bine. De exemplu, chiar daca majoritatea televizoarelor smart Philips au o diagonala de peste 125 cm, pe site-ul Badabum.ro ai la dispozitie si modele cu o diagonala ceva mai mica, cuprinsa intre 80 cm si 110 cm. De asemenea, poti alege intre un televizor Philips LED sau OLED, desi cele mai comune sunt modelele LED. In plus, exista cateva caracteristici pe care le poti regasi doar la un televizor smart Philips, cum ar fi tehnologia HDR10+, HLG si Dolby Vision, care imbunatatesc considerabil calitatea imaginii. Iar pentru calitatea sunetului, exista sistemul Dolby Atmos. Daca esti in cautarea unui televizor Philips smart, descopera ofertele noastre si bucura-te de preturi avantajoase si beneficii pe masura.