Masini de spalat rufe

Masini de spalat rufe cu preturi cuprinse intre 517 lei si 13962 lei

Descriere Masini de spalat rufe

Cum alegem cea mai buna masina de spalat

Fie ca esti nevoit sa-ti schimbi vechea masina de spalat din cauza ca s-a stricat, fie ca vrei sa ai in casa cea mai noua tehnologie, la noi vei gasi intotdeauna la reducere o gama larga de masini de spalat automate sau semiautomate, de la cele mai noi modele, la cele mai apreciate de clienti. Cumparand online te vei bucura intotdeauna de cele mai mici preturi, din confortul casei tale. Badabum iti pune la dispozitie cele mai ieftine masini de spalat rufe, de la branduri de top! Datorita gamei largi de produse pe care ti-o oferim si implicit a diversitatii acestora, iti poti gasi o masina de spalat de haine silentioasa, indiferent de bugetul pe care il ai la dispozitie. Astfel, daca iti doresti electrocasnice performante pentru spalarea rufelor, alegand din oferta noastra sigur vei fi multumit de calitatea acestora!

Tipuri de masini de spalat rufe

Atunci cand vorbim despre diferitele tipuri de masini de spalat rufe, ne referim in principiu la dimensiunile acesteia si la tipul de incarcare. Astfel, le putem clasifica dupa cum urmeaza:

  • Masini de spalat rufe cu incarcare frontala
  • Masini de spalat rufe cu incarcare verticala
  • Masini de spalat rufe slim
  • Masini de spalat rufe compacte   

In ziua de azi, cele mai comune sunt masinile de spalat cu incarcare frontala, insa totodata si masinile de spalat verticale au inceput sa-si recapete din popularitatea pe care o aveau in trecut, iar asta se datoreaza in mare parte faptului ca acestea ne ajuta sa economisim spatiu.

De cealalta parte, masinile de spalat rufe Slim au dimensiuni mai mici decat cele compacte, iar acesta este singurul aspect care le diferentiaza de modelele clasice. In rest, ne putem bucura de aceeasi capacitate de incarcare, aceleasi functii si aceeasi eficienta ca si in cazul unui model compact.

Ce functii si caracteristici trebuie sa aiba o masina de spalat rufe

Desi poti opta pentru achizitia unui Uscator de rufe separat, exista pe piata foarte multe modele de masini de spalat rufe cu uscator inclus, iar asta este una dintre cele mai interesante functii ale unei masini de spalat rufe. Trebuie sa tii insa cont de faptul ca aceasta optiune nu este la fel de eficienta cum ar fi utilizarea unui Uscator de sine statator.

Pentru economisirea consumului energetic, e indicat sa alegem masini de spalat rufe din clasa energetica A (A+, A++ sau A+++).

Daca dispui de un buget redus, poti opta pentru o masina de spalat rufe semiautomata, avand la dispozitie o varietate de modele ieftine cu aceasta caracteristica, cum ar fi cele de la Albatros. Cele mai populare si performante sunt insa cele automate, la care putem regasi functii speciale precum cea de prespalare, clatire suplimentara, antisifonare, optiune de start intarziat sau functie de igienizare speciala a hainelor. Alege-ti masina de spalat rufe potrivita de la producatori de top precum Beko, Candy sau Whirlpool.