Lazi frigorifice

Lazi frigorifice cu preturi cuprinse intre 88 lei si 4999 lei

Descriere Lazi frigorifice

Cum alegem cea mai buna lada frigorifica

Atunci cand ramanem fara spatiu in frigider, o lada frigorifica ne vine in ajutor cu spatiu suficient pentru a putea pastra la rece provizii substantiale, lucru care va reduce considerabil si numarul de vizite la supermarket. Decongelarea poate fi o bataie de cap, insa nu si cu lazile frigorifice. Ele ingheata mai greu, astfel ca decongelarea se face mult mai rar si sunt echipate cu un termostat reglabil, cu care poti controla usor temperatura din interior. De asemenea, acestea impiedica formarea de subpresiune in interior, astfel ca poti deschide capacul fara efort, de fiecare data.

Noile generatii de lazi frigorifice congeleaza foarte rapid si dispun de o capacitate de stocare destul de mare, fiind astfel ideale pentru depozitarea alimentelor congelate. In plus, in caz de avarie, acestea pot pastra produsele in siguranta pana la 5 zile. Daca ai nevoie de un spatiu de depozitare care sa vina ca o simpla completare a frigiderului, poti opta pentru o lada frigorifica mai mica, cum ar fi cea de 100 de litri. Pentru o capacitate ceva mai mare, iti recomandam sa alegi o lada frigorifica de 200 de litri, insa capacitatea lazilor frigorifice oscileaza intre 100 si 400 de litri, in functie de nevoile fiecaruia.

Ce functii si caracteristici trebuie sa aiba lada frigorifica

Daca vorbim despre orientarea unei lazi frigorifice, in functie de nevoi si de spatiul disponibil, putem alege intre o lada frigorifica verticala si una orizontala. Aspectul unei lazi frigorifice verticale se aseamana cu cel al unui frigider si poate inlocui de minune un mini congelator atunci cand nu mai ai spatiu, deoarece are dimensiuni mult mai mici. O lada frigorifica verticala este mult mai usor de organizat datorita sertarelor din interior. Pe de alta parte, lada frigorifica orizontala dispune de o capacitate mult mai mare de depozitare, insa ocupa si ceva mai mult spatiu.

E necesar sa acordam atentie si consumului energetic al unei lazi frigorifice, iar in acest caz e indicat sa optezi pentru cele din clasa energetica A (A+, A++, A+++). De asemenea, e important sa ne asiguram ca modelul pe care-l alegem beneficiaza de optiunea “No Frost”, astfel incat sa putem mentine o temperatura constanta, fara depuneri suplimentare de gheata in interiorul lazii frigorifice. In acest magazin online, poti profita de o serie de oferte si promotii pentru lazi frigorifice ieftine, adaptate atat la bugetul cat si la necesitatile tale. Bucura-te de branduri renumite precum Heinner, Beko sau Liebherr.