Laptopuri (Notebook-uri) ASUS

Laptopuri (Notebook-uri) ASUS cu preturi cuprinse intre 1085 lei si 27552 lei

Badabum.ro are preturi promotionale la toata gama de Notebook, Laptop marca ASUS si o multime de alte oferte. Notebook, Laptop produse de ASUS la cele mai ieftine preturi de pe piata! Convinge-te de preturile mici la produsele ASUS si de ofertele Badabum.ro la toata gama de Notebook, Laptop. Oferta magazinului online Badabum.ro cuprinde Notebook, Laptop ASUS, toate la preturi ieftine. In categoria Notebook, Laptop sunt disponibile produse ieftine marca ASUS. Cel mai bun pret la Notebook, Laptop ASUS, doar online la magazinul Badabum.ro!

Cum alegem un laptop sau notebook Asus

Gama de laptopuri Asus ofera printre cele mai accesibile preturi de pe piata, insa totodata specificatiile acestora sunt, de regula, cu mult peste asteptari. Cel mai important aspect dupa care trebuie sa ne ghidam atunci cand alegem un laptop, este utilitatea care i se va da. Astfel, daca avem nevoie de un laptop doar pentru studiu, vom avea nevoie de specificatii diferite decat in cazul unui laptop pentru gaming.

In zona de gaming, cele mai populare laptopuri Asus sunt cele din gama ROG, avand o fiabilitate extraordinara si o capacitate de racire foarte buna. Acestea sunt dotate cu placi grafice Nvidia GeForce GTX, dispun de o memorie de pana la 2TB si procesoare i7 sau Ryzen. Astfel, aceste laptopuri permit performanta maxima pentru orice joc de pe piata.
Daca vorbim despre consumul componentelor, laptopurile Asus sunt printre cele mai econome, iar autonomia bateriei este si ea destul de buna raportat la pretul acestora. Asus ofera solutii si pentru segmentul de business, programare sau editare video. De exemplu, daca ai nevoie de un laptop pentru studiu, un notebook Asus din seria X, echipat cu o carcasa solida si usoara ar fi cu siguranta alegerea potrivita.

Din punct de vedere al design-ului, un laptop ultraportabil are un design mai light si subtire, insa cu aceleasi specificatii fiabile. Un astfel de laptop este indicat atunci cand avem nevoie de mobilitate si obisnuim sa transportam laptopul destul de des. Poti gasi cu siguranta o varietate de astfel de modele in gama de laptopuri Asus.

De ce sa cumperi un laptop sau un notebook Asus de pe Badabum.ro

Pe site-ul Badabum.ro ai la dispozitie o selectie variata de laptopuri din gama Asus, grupate in functie de nevoile tale: gaming, business, multimedia, ultrabook sau grafica. Cu ajutorul filtrelor, poti selecta cu usurinta procesorul, rezolutia sau memoria de care ai nevoie. In plus, daca ai nevoie de ajutor pentru a face cea mai buna alegere, te asistam cu placere in procesul tau de cumparare. Mai mult, pe tot parcursul anului iti pregatim promotii speciale si reduceri, astfel incat sa te poti bucura de cele mai bune preturi!