Incarcator inductiv Samsung Duo EP-P5400BBEGEU, 15W, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
164,16 lei
Pret 36 Rate Optimo: 6.02 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

EP-P5400BBEGEU

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Incarcator inductiv Samsung Duo EP-P5400BBEGEU, 15W, Negru de la Samsung

Incarcare rapida cu Fast Charging

Obtineti rapid incarcarea de care aveti nevoie, datorita suportului de incarcare rapida de pana la 15 W. Acest impuls al bateriei este compatibil cu adaptoarele de calatorie USB PD si Adaptive Fast Charging pentru o incarcare rapida, pentru o reincarcare usoara.


Un incarcator, doua dispozitive

Alimentati simultan perechea dvs. preferata de dispozitive pentru a va bucura impreuna - fie ca este vorba de telefonul dvs. si de Galaxy Watch sau de Galaxy Watch si de casti.

 

Alimenteaza-ti dispozitivul in siguranta

Wireless Charger Pad are un sistem de racire incorporat cu un ventilator si va incarca telefonul chiar mai repede, cu un consum mai mic de energie decat produsele concurente.

 

Protejati-va dispozitivul Galaxy cu incarcare sigura

Incarcatorul de 15 W este cea mai buna alegere pentru a va proteja dispozitivul Galaxy impotriva temperaturilor ridicate si a umiditatii, precum si impotriva supraincalzirii in timpul incarcarii. De asemenea, detecteaza automat cand obiectele interfereaza in timpul incarcarii si este testat pentru a asigura compatibilitatea cu dispozitivele Galaxy.

 

Proiectat pentru a se potrivi spatiului dvs.

Nu trebuie decat sa asezati incarcatorul wireless acolo unde doriti. Cu un design subtire, neted si compact, se potriveste chiar si in spatiile dvs. mai mici, astfel incat este usor de accesat atunci cand telefonul sau castile dvs. au nevoie de un pic de energie suplimentara.

 

Culorile informeaza starea de incarcare

Lumina LED va indica intuitiv starea de incarcare a dispozitivului dvs. prin culori diferite: rosu pentru incarcare, rosu intermitent pentru eroare de incarcare si verde pentru incarcare completa. Cand este timpul sa stingi lumina, poti sa o diminuezi pentru a nu-ti perturba somnul de frumusete.

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.