Aeroterma ceramica Daewoo, putere 2200 W, 2 trepte de putere, Siguranta termica, Protectie la supraincalzire, Functie oscilare, Display LED, Telecomanda, Indicator luminos, Maner transport, Crem

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
463,31 lei
Pret 36 Rate Optimo: 16.98 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

5,00 / 1 review
Cod:

DTH2200C

Garantie: 36 luni.

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Aeroterma ceramica Daewoo, putere 2200 W, 2 trepte de putere, Siguranta termica, Protectie la supraincalzire, Functie oscilare, Display LED, Telecomanda, Indicator luminos, Maner transport, Crem de la Daewoo

 

 

CARACTERISTICI TEHNICE

Design Tower
Recomandat pentru incaperi pana la 20 m²
Destinat pentru Interior
Functii Timer Control supraincalzire Afisaj digital Functie oscilare
Trepte putere 2
Putere maxima 2200 W

CARACTERISTICI GENERALE

Culoare Crem
Inaltime 48 cm
Latime 25 cm
Lungime 23 cm


Radiator ceramic tip turn I Incalzire puternica instant in orice moment

Un radiator ceramic puternic, tip turn, este o alternativa eficienta si practica pentru a incalzi o locuinta in zilele racoroase de toamna, cand caloriferele clasice inca nu sunt in functiune. Acesta poate fi folosit oriunde, deoarece este simplu si usor de transportat.

 

Putere maxima 2200 W 

Aparatul dispune de un motor de 2200 W ceea confera puterea ideala pentru a genera caldura dorita in casa dumneavoastra. Astfel, toata familia se va bucura de un confort sporit in propria locuinta. 

Timer

Cu ajutorul timerului veti putea programa oprirea automata a functionarii in decurs de 9 ore. Daca doriti sa incalziti camera inainte de culcare, de exemplu, o veti putea face linistiti, stiind ca aparatul se va opri singur, in functie de ora setata. 

Grilaj ergonomic 

Pentru o distributie optima a fluxului de aer. Axa radiatorului este verticala, ceea ce permite o constructie compacta a aparatului si o propagare generoasa a aerului pe intreaga inaltime a aparatului.

Functie oscilare

Functia de oscilare a radiatorului asigura o distribuire uniforma in camera dumneavoastra a aerului incalzit, pentru a va bucura de caldura in fiecare colt din incapere. 

Panou de control digital 

Pentru o utilizare facila si un design sofisticat, panoul de control al radiatorului este digital si va permite sa utilizati urmatoarele comenzi: butonul Power pentru a porni aparatul, Mode pentru a activa ventilatorul, “+” si “-“ pentru a seta temperatura, Time pentru a seta timpul de functionare al aparatului si Osc pentru a activa functia de oscilare.

2 Trepte de putere

Cu cele 2 trepte de putere, radiatorul este adaptabil la orice conditii de temperatura a camerei. Utilizati intensitatea dorita in orice moment si bucurati-va de aerul cald din incapere.

Telecomanda

Pentru un sistem de control de la distanta, radiatorul este insotit de o telecomanda, cu ajutorul careia utilizatorul poate controla cu usurinta toate functiile acestuia, chiar si de pe canapeaua confortabila din living. 

Vezi mai mult

Opiniile clientilor despre Aeroterma ceramica Daewoo, putere 2200 W, 2 trepte de putere, Siguranta termica, Protectie la supraincalzire, Functie oscilare, Display LED, Telecomanda, Indicator luminos, Maner transport, Crem

Rating general:
5
5 (1)
4
3
2
1

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Laurentiu - Scor: 5/5 | acum 2 ani
Aeroterma ceramica Daewoo, putere 2200 W, 2 trepte de putere, Siguranta termica, Protectie la supraincalzire, Functie oscilare, Display LED, Telecomanda, Indicator luminos, Maner transport, Crem

buna

produs cumparat de la Badabum.ro.
Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.