Philips Masina de paine HD9015/30, 550 W, 1000 g, 12 programe, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Masina de paine HD9015/30, 550 W, 1000 g, 12 programe, alb de la Philips

 

 

3 niveluri de rumenire

Gratie sistemului avansat de control al temperaturii, aparatul de paine Philips VIVA va permite sa va bucurati de paine asa cum va doriti, cu crusta moale, medie sau neagra, cu o simpla apasare a panoului de comanda.

Temporizator pentru pana la 13 ore

Bucurati-va in fiecare dimineata de mirosul irezistibil al painii calde proaspete, o adevarata delectare si modul perfect de a va incepe ziua! Pur si simplu setati temporizatorul in seara precedenta, iar aparatul de paine va va prepara si va va coace painea in timp ce dormiti pentru a putea sa mancati paine proaspat coapta in momentul in care va treziti sau oricand doriti.

 

Indicator pentru adaugarea ingredientelor

In timpul fazei de amestecare, aparatul de paine emite semnale sonore pentru a va alerta sa adaugati alte ingrediente speciale pentru painea speciala pe care o doriti.

Coaceti 2 dimensiuni de paine

Coaceti 2 dimensiuni de paine pana la 1 kg .

Silentios (< 65 dbA) si compact

 

Aparatul de paine are un design foarte prietenos cu utilizatorul, fiind silentios (65dbA) in timpul functionarii. Designul sau compact este superb pentru a se potrivi in orice bucatarie moderna.

Fereastra larga de vizualizare care va permite sa priviti cum creste si cum se coace painea

Caracteristici

Capacitate 1000 g
Putere 550 W
Grad rumenire 3 Setari
Numar programe 12
Program rapid Da

Altele

Accesorii incluse Lingura
Forma de coacere de pana la 1 kg
Pahar gradat
Paleta
Altele Semnal adaugare ingrediente
Invelis exterior rece
Program pentru gem
Ecran LCD
Sistem anti-alunecare

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.